Tip een inspirerende film over doorzettingsvermogen en geloof in jezelf

pursuit of happynessVan de week heb ik deze geweldige film gezien: The Pursuit of Happyness met Will Smith.

The Pursuit of Happyness is het inspirerende, waargebeurde verhaal over het leven van Chris Gardner.

Door zijn buitengewone geloof in zichzelf, de liefde en het vertrouwen van zijn zoontje, lukt het Chris uiteindelijk om alle obstakels uit de weg te ruimen en uit te groeien tot een Wall Street legend.

Inspirerende film over doorzettingsvermogen

Belangrijke woorden:

Don’t ever let somebody tell you, you can’t do something. Not even me… Alright? You got a dream, you gotta protect it. People can’t do something themselves, they wanna tell you that you can’t do it. You want something? Go get it. Period.

Waar een wil is, is een weg! Echt een aanrader!

Dit verhaal is gebaseerd op Chris Gardner. Ik heb een interessant interview met hem over de film gevonden die ik graag met je wil delen.

Wat vindt je van deze film? Ik hoor het graag van je.


Tags

doorzettingsvermogen, geloof in jezelf, inspirerend, pursuit of happyness, Will smith, zelfvertrouwen


Misschien vind je dit ook leuk:

 • Ik vond het ook een fantastische film! Ben het ook heel erg eens met de strekking van het verhaal: waar een wil is een weg!

 • Fantastische film, ik hield het niet droog. Als je een doel, een waarom hebt dan bereik je het ook!

 • Ik heb hem een tijdje geleden gezien. Prachtig verhaal en zo mooi gespeeld. Vertrouwen, doorzettingsvermogen maar ook een sterke wil (doel). Daar kun je inspiratie uithalen!

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.