Tip een inspirerende film over doorzettingsvermogen en geloof in jezelf

pursuit of happynessVan de week heb ik deze geweldige film gezien: The Pursuit of Happyness met Will Smith.

The Pursuit of Happyness is het inspirerende, waargebeurde verhaal over het leven van Chris Gardner.

Door zijn buitengewone geloof in zichzelf, de liefde en het vertrouwen van zijn zoontje, lukt het Chris uiteindelijk om alle obstakels uit de weg te ruimen en uit te groeien tot een Wall Street legend.

Inspirerende film over doorzettingsvermogen

https://youtube.com/watch?v=_xcZTtlGweQ

Belangrijke woorden:

Don’t ever let somebody tell you, you can’t do something. Not even me… Alright? You got a dream, you gotta protect it. People can’t do something themselves, they wanna tell you that you can’t do it. You want something? Go get it. Period.

Waar een wil is, is een weg! Echt een aanrader!

Dit verhaal is gebaseerd op Chris Gardner. Ik heb een interessant interview met hem over de film gevonden die ik graag met je wil delen.

Wat vindt je van deze film? Ik hoor het graag van je.

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags

doorzettingsvermogen, geloof in jezelf, inspirerend, pursuit of happyness, Will smith, zelfvertrouwen


Misschien vind je dit ook leuk:

 • Ik vond het ook een fantastische film! Ben het ook heel erg eens met de strekking van het verhaal: waar een wil is een weg!

 • Fantastische film, ik hield het niet droog. Als je een doel, een waarom hebt dan bereik je het ook!

 • Ik heb hem een tijdje geleden gezien. Prachtig verhaal en zo mooi gespeeld. Vertrouwen, doorzettingsvermogen maar ook een sterke wil (doel). Daar kun je inspiratie uithalen!

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

  Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
  Zorgen en Stress

  >