Start vandaag nog met loslaten!
Een uitdaging die met de juiste tips en tools te behalen is. Ben jij er klaar voor?Juist omdat gevoelens en emoties of een gebeurtenis niet tastbaar zijn, is loslaten een uitdaging. Want hoe laat je iets los wat je niet kunt vastpakken?

Daarom voelt loslaten soms als iets onmogelijks. Maar als het je is gelukt, voel je wat voor energie, flow hiermee vrij komt en een enorme opluchting dat je de gedachten, beelden of overtuigingen niet langer met je mee zeult.

En loslaten betekent niet letterlijk ‘je handen ervan af trekken’. Loslaten heeft alles te maken met vertrouwen. Andersom geldt dus ook dat controleren gebaseerd is op angst. En niemand wil leven op basis van angst, toch?

Het maakt ons angstig om bepaalde dingen als gewoonten, overtuigingen of materiële zaken los te laten. Dit gedrag geeft je tenslotte iets zoals het zogenaamd gevoel van controle, zekerheid en houvast. Het idee is eng om dit te los te laten. Vaak houden en we zo krampachtig vast terwijl dit je bakken met energie kost. 

Ook ik heb hier jaren lang mee geworsteld, maar de manier gevonden om te kunnen loslaten. Daarom heb ik besloten de “Masterclass Loslaten” te ontwikkelen. 
Wil je er meer over weten?


Alles wat ik in de afgelopen jaren heb geleerd en heb gedaan deel ik met je in deze gloednieuwe masterclass 'Loslaten'.
Je hoeft het niet alleen te doen. Ik ga je stap voor stap helpen om weer de juiste energie te krijgen door los te laten wat je niet langer dient en te gaan voor wat jij wilt in het leven.

Ik ga het met je hebben over relaties, schuldgevoel en hoe daarmee om te gaan, loslaten van angst en beperkende overtuigingen en deze gaan we vervangen en we gaan werken aan een liefdevolle relatie met jezelf. 

Naast dat het programma inspirerende tips, motivatie en inzichten bevat die je helpen bij het loslaten krijg je ook:

 • het 5 stappen plan voor het loslaten
 • mijn loslaat statement
 • het loslaat e-dagboek
 • inspirerende video's, podcast
 • Alles te bekijken en te beluisteren op jouw tijd en plaats

En nog veel meer.. 

Accepteer dat wat er is. Laat los wat is geweest. Heb vertrouwen in wat kan zijn. 

Masterclass Loslaten

€ 44,44 € 22,22

Masterclass loslaten

 • Ontdek mijn  5 stappen plan voor het loslaten van angst en belemmerende overtuigingen.
 • Kopieer mijn tips om je controle gedrag los te laten en ervaar de rust die dat geeft. 
 • Leer te begrijpen waar je negatieve overtuigingen vandaan komen en verander deze zodat je gaat voor wat jij wilt in het leven. 
 • Zorgt ervoor dat je weer energie krijgt maar ook vreugde en plezier!
 • Creëer een succes mindset. Laat je leiden voor verlangens en niet door angst.
 • Ik leg je uit hoe los te laten en toch te blijven vertrouwen.
 • Krijg een inzicht van wat je vasthoudt maar eigenlijk helemaal niet goed voor je is.

Van burn out naar een vrouw met een missie

Mijn naam is Marian Palsgraaf en het is mijn missie om je weer verliefd te laten worden op jezelf en om te doen waar je hart echt van gaat sprankelen.

Je verdient het om je beter te voelen en je verdient het nu.

Enkele jaren geleden was ik onzeker, hield ik niet van mezelf en was ik een dweil na twee burn-outs. Ik ontdekte de kracht van liefde voor jezelf en van je mindset (oa Wet van Aantrekking). Hiermee is mijn leven compleet verandert!  Dit gun ik jou ook. 

Verander je denken, verander je leven. Het kan echt!

Loslaten is achterom kijken zonder spijt, vooruit kijken zonder verwachtingen en het leven ervaren in het hier en nu.

Dit is wat klanten schrijven over mijn masterclasses

 Een hele goede cursus, hele fijne video's en mooie e- books enz.
Zelf deed ik 19 jaar aan onbewuste negatieve zelfkritiek en dat gaat door deze cursus velen malen beter. Word door deze cursus...heel positief. Leef meer in het nu( had herbelevingen van een traumatische ervaringen). Deze Masterclass Loslaten kwam voor mij op het goede moment. Een ander heeft mij dit niet kunnen geven, met wat ik daadwerkelijk nodig heb voor mijn mindset. Heel verzorgend, leerzaam, ontzettend leuk, vol enthousiasme etc.
Door mijn aandoening biopolaire 1, heb ik soms depressieve episodes( hoort bij dit ziektebeeld). Door Just Be You, heb ik daar veel minder last van. Blij, happy dat Just Be You bestaat.

Agnes

 Wat een super goede masterclass. 


Ik merk dat ik nog heel veel moeite heb met loslaten, maar dat ik veel handvaten heb gekregen hoe dit te doen.

Ik ben er de afgelopen dagen veelvuldig mee bezig geweest. Ik ga het 5 stappen plan veel vaker gebruiken. Een aanrader voor iedereen in moeilijke tijden 

 

Wat een super goede masterclass.


Ik merk dat ik nog heel veel moeite heb met loslaten, maar dat ik veel handvaten heb gekregen hoe dit te doen.

Ik ben er de afgelopen dagen veelvuldig mee bezig geweest. Ik ga het 5 stappen plan veel vaker gebruiken. Een aanrader voor iedereen in moeilijke tijden 

Ilone

 Door de video's te luisteren en opdrachten te maken, dingen op te schrijven leer ik anders te kijken naar situaties in de praktijk. 


De zon gaat schijnen als ik naar de video's van Marian luister, de kwartjes vallen en het voelt als herkenning. Het is fijn om de video's terug te kunnen blijven luisteren. Ik heb ze allemaal beluisterd, nu ga ik beginnen met de opdrachten.


Marian bedankt voor de lichtpuntjes die je over brengt. 

Melanie

Wat een heldere en praktische uitleg van hoe je overtuigingen zijn ontstaan en hoe deze om te buigen. Hier heb ik wat aan en ben blij dat je op mijn pad bent gekomen. 

Nel

 Wat ben ik weer blij met jou! Ik word altijd zo gemotiveerd van jouw energie en heb meteen weer zin in alles. Dankjewel hiervoor. Ik kijk weer uit naar de volgende masterclass. 

Els

Ik volg je al zolang en elke keer weet je me weer en weer te raken.


Ik heb een heel vervelende scheiding achter de rug maar loslaten gaat me steeds beter af. JIj hebt me door mijn scheiding heen geholpen en daar kan ik je niet genoeg voor bedanken. 

Marjo

Wouw Marian, wat komt deze masterclass net op het juiste moment.
Dank je Marian dat je dit deelt en dank je universum

Karla

Wat ben ik hier blij mee en dankjewel dat je het zo simpel en mooi kan verwoorden. Ik ben zojuist ook lig geworden als Happy Member en heel benieuwd wat mij dit gaat brengen. Zo blij dat ik je ben tegenkomen op het internet.

Door

Loslaten betekent niet opgeven.
Het is accepteren dat sommige dingen niet gaan zoals jij graag wilt. 

Schrijf je NU in 

Ontdek hoe je datgene wat jou tegenhoudt kunt gaan loslaten, krijg een beter inzicht in jezelf en ga nu daadwerkelijk voor de dingen die belangrijk zijn voor jou. 

Masterclass Loslaten

© 2020, Just Be You 

>