10 Survival Tips Voor Hooggevoeligheid

Ook van hoogsensitiviteit je kracht maken?

  • Niet langer alleen maar die diepe dalen (wel de hoge toppen)
  • Je niet alleen maar leeg of moe voelen
  • Niet meer blijven hangen in een negatief gevoel
  • Jezelf (zonder schuldgevoel) op nummer 1 zetten
  • Conflicten niet langer uit de weg gaan, maar gelijk oplossen
  • Je niet meer van ieder ding overweldigd voelen

Jij mag gewoon jezelf zijn. Mijn slogan is niet voor niets: 'Het mooiste wat je kunt worden is jezelf'. Je bent prachtig zoals je bent.

Ik las een artikel over HSP en een puzzel leek in elkaar te vallen, wat een herkenning en wat een behoefte om handvatten te hebben om beter met mijzelf om te gaan. Mijzelf en mijn reacties beter begrijpen. Ik merk nu heel veel rust bij mijzelf, ik ga bewuster met mijzelf om. De lat hoeft niet hoog, hoger, hoogst. Ik ben beter in staat om mijn grens te bepalen en ik ben meer in balans (hoofd en hart). Mijn dochter is ook HSP en die kan ik spelenderwijs al het nodige mee geven. Ook in die relatie is veel meer begrip, rust en aandacht voor elkaar. Ik heb het als heel prettig ervaren. Soms was er veel tekst en wanneer ik dit op een ander moment van de dag las, kwam het beter binnen in plaats van dat ik er onrustig van werd. Wat een mooie bijdrage leveren jullie met deze handreikingen, inzichten en het delen van jullie kennis. Jullie prikkelen mij in ieder geval om beter met mijzelf om te gaan. Ik kwam jullie tegen op het moment dat ik zelf ontdekte dat ik HSP ben en wat een cadeau was het om door jullie geïnformeerd en geprikkeld te worden.

- Angelique

 

VAN BURN OUT NAAR EEN VROUW MET EEN MISSIE

(Tip: Hooggevoeligheid en burn-out is een gevoelige combinatie. Ben je hooggevoelig dan ben je sneller overprikkeld en heb je echt tijd nodig om bij te komen. Als je geen rust neemt dan is de kans groot dat je jezelf voorbij loopt en in een burn-out terecht komt. Ik ben twee keer in die valkuil gestapt!) 


Mijn naam is Marian Palsgraaf en het is mijn missie om je weer verliefd te laten worden op jezelf en om te doen waar je hart echt van gaat sprankelen.


Je verdient het om je beter te voelen en je verdient het nu.


Enkele jaren geleden was ik onzeker, hield ik niet van mezelf en was ik een dweil na twee burn-outs.


Ik ontdekte de kracht van hooggevoeligheid, liefde voor jezelf en van je mindset (oa Wet van Aantrekking). Hiermee is mijn leven compleet verandert!  Dit gun ik jou ook.


Marian Palsgraaf

Schrijf je vandaag nog in!

Download nu de gratis ’10 survival tips voor jou als hooggevoelig persoon’. Maak van je hoogsensitiviteit jouw kracht en leef jouw mooiste leven! Voel je niet langer leeg en moe, maar zet jouw gevoelens en prikkels om in iets positiefs. ’10 survival tips voor jou als hooggevoelig persoon’ is een hands-on handboek met praktische tips die je gelijk kan toepassen.

© justbeyou.nl. All rights Reserved   I   Privacy

>