Reading met de Just Be You Inzichtkaarten


Ben je bezig met het bedenken van je volgende stappen in het leven?
Wil je graag richting voor de eerste stappen?
Wil je graag een ondersteuning?

Wil je meer inzicht?
Wil je inspiratie, ondersteuning of richting?
Ben je op zoek naar begeleiding over wat je kunt doen om eindelijk je dromen, doelen te manifesteren?

De energie inzicht kaarten zijn een geweldige life coaching tool en werkt voor zichzelf. 

Zie het als het maken van een schilderij. Ik reik je een ‘kwast’ aan waarmee jij verder kunt schilderen.

Reading Energie Inzichtkaarten Just Be You

Alles is energie en je hebt altijd de juiste boodschap om je gefocust te houden en inzichten te krijgen op je vragen. Al de kaarten hebben een positieve boodschap met de intentie om jou te ondersteunen in elke gebied van je leven. Het kan een bevestiging zijn, een richtinggever of een steuntje in de rug.. 

Het werkt op je bewustwordingsproces en is daarbij een hele mooie ondersteuning op elke stap die je maar niet kunt zetten. 

Natuurlijk geef ik je nog wat extra tips over hoe en/of wat te doen naar aanleiding van je kaart. Het berust op het principe van synchroniciteit: toeval bestaat niet!

Ik vind het super leuk om te geven en jou te helpen. Het geeft mij ook energie en ik word er blij van vandaar dat ik mijn agenda weer heb opengesteld voor jou. Het is zo bijzonder om te zien wat de kaarten elke keer vertellen.

Je kunt vooraf een vraag bedenken voor jezelf of ‘go with the flow’ gaan. Er is geen goed of fout.

In de reading zal ik de Just Be You kaarten gebruiken om je vragen over het leven, relaties, carrière, jouw pad, manifestatie en eventuele uitdagingen te beantwoorden. Je krijgt de begeleiding die je op dit moment in je leven moet horen. Het zal je begeleiden om de beste versie van jezelf te zijn in het huidige moment en voor de toekomst. Het zal je mood veranderen.

Een kaartlegging/reading is hierbij een ondersteuning kan je helpen met moeilijke situaties bijvoorbeeld met het werk, vriendschappen, liefde enz. Het kan er voor zorgen dat je er op een andere manier naar kan kijken zodat je je wat beter gaat voelen of de uitdaging(en) kan oplossen. Het is wel altijd aan jou wat je met de kaartlegging of reading doet. Jij bent de creator van je eigen leven.


Dit is wat je gaat ontvangen in een reading

Een live videochat

We maken verbinding via Zoom. Na je boeking ontvang je een e-mail naar een pagina met mijn agenda.  

Ik hou ervan dat mijn lezingen echt interactief zijn, dus gedurende deze tijd kun je al je vragen stellen. 

Onze sessie wordt ook opgenomen (mits jij dat wilt!) en na de lezing wordt de audio opname naar je gemaild met de getrokken kaarten en je affirmatie. Op deze manier hoef je geen aantekeningen te maken tijdens de lezing en kun je terugblikken op wat er is gezegd en er later nog eens naar verwijzen. 

Na het verzenden van de e-mail wordt het bestand van mijn computer gewist. Dus bewaar het goed. 

Energie + Affirmatiekaart

Ik 'trek' over het algemeen 3 kaarten en daarna nog een 1 affirmatie kaart met een affirmatie speciaal voor jou. 

Mocht er meer kaarten nodig zijn dan doen we dat natuurlijk. 

Daarnaast zal ik mijn intuïtie inzetten om informatie uit jouw energieveld waar te nemen en door te geven.

Inspiratie en Motivatie

Ik zal je tips, inspiratie, motivatie en Universele energietips geven naar aanleiding van wat er uitkomt. 

Ik zal je helpen met je mindset om dit een energetische en magnetisch match te laten worden met wat jij wilt in het leven. 

Het heeft niets te maken met je toekomst te voorspellen. Deze lezing gaat erom jou te begeleiden om de beste versie van jezelf te zijn in het huidige moment en voor de toekomst.'

 Wat een mooie waardevolle kaartlezing.

Vol energie heeft Marian voor mij de kaartjes getrokken, en echt het klopt!

Er komt precies uit waar ik tegenaan loop. Met heel veel waardevolle handvaten blijf ik achter na de 25 minuten. Door de replay kan ik het terug kijken en er alles uithalen waar ik mee aan de slag kan. Marian heel erg bedankt hiervoor. 

Wilma

 Voor mij een schot in de roos en ongelooflijk hoe niet 1 maar alle kaarten op dit ogenblik voor mij van toepassing zijn.

Wat ik nog het meest van al waardeer zijn de handvaten die je meegeeft Marian.

Het is 1 ding te weten waar je kan aan werken maar het is van onschatbare waarde te weten hoe je eraan begint. Bedankt voor je inzichten, raad, tijd en lieve woorden. Het maakte mij sprakeloos.

Karla

Een hele mooie kaartlezing gehad. Dankjewel lieve Marian, ook voor je mooie bijbehorende motivatie die me weer geholpen heeft vol nieuwe energie mijn pad te vervolgen.

Marianne

 Bijzonder en mooi om te ervaren dat de kaarten die Marian trekt verbinding maken met dat wat je bezig houdt en door middel van haar vragen en het delen vanuit haar waarheid voor mij weer inzichten zijn ontstaan waar ik nu verdere stapjes in kan gaan nemen/ zetten.

Djessy

In een woord bijzonder, echt ik heb er even geen woorden voor. mooie kaarten met erg mooie en lieve woorden erbij. bedankt je bent een heel warm en oprecht persoon. bedankt lieve Marian

Wendy

Van burn out naar een vrouw met een missie

Mijn naam is Marian Palsgraaf en het is mijn missie om je weer verliefd te laten worden op jezelf en om te doen waar je hart echt van gaat sprankelen.

Je verdient het om je beter te voelen en je verdient het nu.

Enkele jaren geleden was ik onzeker, hield ik niet van mezelf en was ik een dweil na twee burn-outs. Ik ontdekte de kracht van liefde voor jezelf en van je mindset (oa Wet van Aantrekking). Hiermee is mijn leven compleet verandert!  Dit gun ik jou ook. 

Ik ben super gevoelig en in staat om jouw energieveld te zien en te vertalen. Deze gave heeft ieder mens maar is niet bij iedereen ontwikkeld. 

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf!

Meest gestelde Vragen

Is het niet erg zweverig?

Nee! Ik ben echt down to earth en nuchter. Ik praat bijvoorbeeld over het Universum maar het is welke naam jij eraan geeft. Het is zeker praktisch en inspirerend. 

Kan ik ook in de avond een reading boeken?

Ja, deze mogelijkheden staat ook in mijn agenda. Na de boeking ontvang je een e-mail naar speciale agenda waarop jij mijn mogelijkheden kunt zien. 

Ik kan niet op het geboekte tijdstip

Reading kunnen niet worden geannuleerd maar wel kan het verplaats worden naar een nieuwe datum en tijd mits dit binnen 24 uur gebeurt. Je krijgt een link waarbij je dit allemaal zelf online kunt regelen.

Ik wil meteen morgen een reading, kan dat?

Super als je enthousiast bent. Dat heb ik namelijk ook dat ik graag iets meteen wil. Readings kunnen niet binnen 24 uur van tevoren geboekt worden. Dit staat mijn agenda niet toe. Je kunt mij altijd wel even e-mailen wat de mogelijkheden zijn. Het blijft tenslotte techniek zo'n pagina. ;-)

Heb je een garantie?

Er zijn hierbij geen refund mogelijkheden alleen het verschuiven van je afspraak, binnen 24 uur! 

Een reading kan je helpen met uitdaging met bijvoorbeeld je werk, relaties, je manifestatie, liefde.  Het kan een inzicht geven en ervoor zorgen dat je er op een andere manier naar gaat kijken. Allemaal met de bedoeling dat je je beter gaat voelen en geïnspireerde actie stappen kunt nemen. Het is natuurlijk aan JOU wat je ermee gaat doen. Je hebt altijd een keuze en jij bent de creator van je eigen leven.

© 2022, Just Be You 

>