Schrijf je in voor de GRATIS Audio serie:
De Kracht van Zelfliefde voor Positieve Gedachten

GRATIS AUDIO SERIE

WIL JIJ ONTDEKKEN HOE JE MEER VAN JEZELF KUNT HOUDEN EN EEN POSITIEVE MINDSET kunt creëren?


Meld je dan nu aan voor de gratis audio serie: De Kracht van Zelfliefde voor Positieve Gedachten. In deze serie deel ik krachtige inzichten, voorbeelden en oefeningen die je helpen begrijpen waarom zelfliefde zo belangrijk is en hoe dit de basis vormt voor een positieve mindset. Met praktische oefeningen die je direct kunt toepassen en de mogelijkheid om te luisteren wanneer het jou uitkomt, is deze serie een waardevolle aanvulling op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Ontdek hoe zelfliefde de basis vormt voor een positieve mindset!


GRATIS Audio - De Kracht van Zelfliefde voor Positieve Gedachten


Schrijf je nu in voor gratis toegang en verander jouw leven door de kracht van zelfliefde te ontdekken.

Schrijf je meteen in

met je voornaam en je e-mail adres.

Dankjewel weer, Marian. Ik ben gek op jouw positieve energie en ik krijg er zoveel energie van. Super leuk en ik ben blij dat je weer terug bent want ik ben er natuurlijk weer bij!

Els

Wat een fijne audio! Ik volg je al een paar jaar en vind je authenticiteit, je eigenheid en eerlijkheid, heel erg mooi en aansprekend. Heb ook het hsp-dagboek. Zou wel goed zijn voor mij om dat weer op te starten. Vanochtend ook jouw podcast gezien over je ontdekking van en worsteling met de overgangsklachten. Superpittig. En hartstikke goed dat je het erover hebt!! Bovendien ben ik heel blij dat jij weer actief bent, voor jouzelf ten eerste, en je bent een van mijn inspiratiebronnen.

Anne

Wauw! Dit is zeker de moeite waard om door te geven. Op het moment is dit voor mij echt wat ik nodig heb, dankjewel.

Marleen

VAN BURN OUT NAAR EEN VROUW MET EEN MISSIE

Ik ben Marian Palsgraaf en mijn missie is om jou weer verliefd te laten worden op jezelf, je te motiveren om je eigen succespad te creëren en te leven en ondernemen op een manier die je hart doet sprankelen.

Jij verdient het om je beter te voelen en je verdient het nu.

Ik heb zelf twee burn-outs meegemaakt en voelde me volledig uitgeput. Dat is iets wat ik nooit meer wil ervaren. Wanneer je de bodem hebt bereikt, is de enige weg omhoog.

Mijn eerste stap was het leren van positief denken. Daarna kwam het omarmen van zelfliefde en het ontdekken van de kracht van je gedachten in alle aspecten van het leven.

Vervolgens leerde ik vertrouwen te hebben, zodat ik kon bereiken wat ik wilde in het leven. Deze veranderingen hebben mijn leven compleet veranderd!

Ik deel graag mijn ervaringen met jou.

Verander je denken, verander je leven. Het is echt mogelijk!

Ben je op zoek naar meer producten om je positieve mindset
te versterken en in jezelf te geloven?

Klik dan op de onderstaande link en ontdek onze shop met (Zelfliefde) Affirmatie Kaarten,
Gedachten en Mooie Momenten Boeken serie, Subliminals en nog veel meer.

Verwen jezelf met hulpmiddelen die je ondersteunen op je reis naar zelfliefde en zelfvertrouwen.

Versterk jezelf met tools die je begeleiden op je reis naar zelfliefde en zelfvertrouwen.

© 2024,  Just Be You 

>