Mijn Favoriete Website Tools

Check mijn favoriete online business website tools die ik (dagelijks) gebruik voor mijn online bedrijf. Gebruik deze tools in je online bedrijf om zoveel mogelijk te automatiseren zodat je relaxter kunt werken en genieten van andere belangrijke dingen in het leven. 

Sommige linken op deze pagina zijn affiliate. Ik ontvang bij aankoop via deze link een kleine commissie van jouw aankoop. Je betaalt hier niets voor alleen is dit mijn beloning voor het doorverwijzen. Het is en blijft ten alle tijden mijn oprechte mening en aanrader.
Dankjewel voor voor je support!

Update! Wil je op de hoogte blijven van mijn tips etc.? Schrijf je dan in!

Ongeveer 10 jaar geleden popte er een gedachte op in mijn hoofd. Ik wilde een website/blog gaan starten. Toen mijn moeder in mijn armen overleed, kreeg ik namelijk een inzicht. De nieuwe levensweg die ik vervolgens insloeg en mijn gedachten over dit proces, wilde ik delen met anderen.

Ook was het mijn droom  om te leven en  werken in vrijheid; ik wilde niet onder een baas werken of steeds moeten passen en meten als ik een dagje vrij wilde.

Iedereen verklaarde me voor gek, maar ik heb me aan mijn visie vastgehouden, en daar ben ik nu zo blij mee! Dat is ook meteen het eerste wat ik je wil meegeven: houd je gedachten positief en richt je altijd op wat je zelf wilt!

Ik had echter totaal geen verstand van websites, techniek en dergelijke, dus mijn eerste WordPress-site heb ik door iemand laten maken. Ik had aan mezelf een bedrag geleend om te gaan starten; had geen uitgestippeld plan in mijn hoofd, wel een idee.

Zodoende werd mijn website gelanceerd, en heb ik door de Wet van Aantrekkingskracht geleerd om vertrouwen te hebben in wat kan zijn. Maar zelfs ik had nooit gedacht dat ik zou zijn waar ik nu ben! Lees verder >>

Systeme.io alles voor je online bedrijf

 Systeme.io alles voor je online bedrijf. E-mail systeem, membership site, affiliate inkomsten, salespage etc. Probeer het gratis! Ik ga helemaal over.

bCast mijn podcast host. Heel clean, simpel en gebruikersvriendelijk.

Een goede en fijn webcam voor een relatief lage prijs. Echt een enorm verschil met de ingebouwde camera op mijn laptop/imac.

Wordpress het beste open source systeem om een website in te maken. Mijn website is een WordPress website in combinatie met Thrive Architect

Woocommerce voor het opzetten van je online winkel.


Samson Pro USB Mircrofoon voor Podcast

Een USB microfoon voor het professioneel opnemen van geluid voor bijvoorbeeld je Podcast

Deze pagina bevat affiliate links. Dat betekent dat ik een provisie krijg als je via mijn site een aankoop doet.
Ik geef alleen mijn oprechte mening en / of systemen welke ik gebruik. Heb je vragen? Bericht mij gerust.

>