Mijn Favoriete Website Tools

Check mijn favoriete online business website tools die ik (dagelijks) gebruik voor mijn online bedrijf. Gebruik deze tools in je online bedrijf om zoveel mogelijk te automatiseren zodat je relaxter kunt werken en genieten van andere belangrijke dingen in het leven. 

Sommige linken op deze pagina zijn affiliate. Ik ontvang bij aankoop via deze link een kleine commissie van jouw aankoop. Je betaalt hier niets voor alleen is dit mijn beloning voor het doorverwijzen. Het is en blijft ten alle tijden mijn oprechte mening en aanrader.
Dankjewel voor voor je support!

Update! Wil je op de hoogte blijven van mijn tips etc.? Schrijf je dan in!

Ongeveer 10 jaar geleden popte er een gedachte op in mijn hoofd. Ik wilde een website/blog gaan starten. Toen mijn moeder in mijn armen overleed, kreeg ik namelijk een inzicht. De nieuwe levensweg die ik vervolgens insloeg en mijn gedachten over dit proces, wilde ik delen met anderen.

Ook was het mijn droom  om te leven en  werken in vrijheid; ik wilde niet onder een baas werken of steeds moeten passen en meten als ik een dagje vrij wilde.

Iedereen verklaarde me voor gek, maar ik heb me aan mijn visie vastgehouden, en daar ben ik nu zo blij mee! Dat is ook meteen het eerste wat ik je wil meegeven: houd je gedachten positief en richt je altijd op wat je zelf wilt!

Ik had echter totaal geen verstand van websites, techniek en dergelijke, dus mijn eerste WordPress-site heb ik door iemand laten maken. Ik had aan mezelf een bedrag geleend om te gaan starten; had geen uitgestippeld plan in mijn hoofd, wel een idee.

Zodoende werd mijn website gelanceerd, en heb ik door de Wet van Aantrekkingskracht geleerd om vertrouwen te hebben in wat kan zijn. Maar zelfs ik had nooit gedacht dat ik zou zijn waar ik nu ben! Lees verder >>

Wordpress het beste open source systeem om een website in te maken. Mijn website is een WordPress website in combinatie met Thrive Architect

Woocommerce voor het opzetten van je online winkel.


LearnDash

LearnDash voor een super leer omgeving met vele functies in je membership site. 

Memberium Membership site plugin

Memberium voor het afschermen van je content en super in samenwerking met ActiveCampaign.

ActiveCampaign

ActiveCampaign voor het versturen van je nieuwsbrieven en het automatiseren van je funnels en e-mails.

Een goede en fijn webcam voor een relatief lage prijs. Echt een enorm verschil met de ingebouwde camera op mijn laptop/imac.

Samson Pro USB Mircrofoon voor Podcast

Een USB microfoon voor het professioneel opnemen van geluid voor bijvoorbeeld je Podcast

>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.