Jezelf weer opladen, je emoties onderscheiden en veel meer energie ervaren?

Een super jaarprogramma die je helpt bij het omgaan met jouw gevoeligheid. Daarmee kun je doen wat je echt wilt doen. Je hebt vernieuwde energie en (zelf)vertrouwen.

Ik ga je NU METEEN verder helpen door de overprikkeling en emoties van anderen los te laten en je pure zelf te laten zijn. 

Het is tijd om je energie terug te krijgen,
om die mooie ogen van je weer te laten stralen.

Zie jij ook zoveel nadelen van je Hooggevoeligheid?
Probeer jij ermee om te gaan, maar lukt het nog niet?

Misschien herken je het volgende:

 • Ervaar je hoge toppen en diepe dalen
 • Voel je je vaak leeg en/of moe?
 • Blijf je te lang hangen in een negatief gevoel als er iets gebeurd?
 • Zorg je eerst voor anderen omdat je de 'nood' zo goed aanvoelt?
 • Ga je conflicten uit de weg?
 • Voel je je vaak overweldigend?


Kortom: je weet niet hoe je met je gevoelens en emoties om moet gaan . 

Maar ergens weet je dat je hooggevoeligheid ook voor jou kan werken…

Dus wat ga je doen?
Weer onnodig blijven hangen in je gevoel door iets van wat er is gebeurd?
Weer anderen voorrang geven en jezelf vergeten?


Dat kan anders en ik ga je daarbij helpen!

Hoe zou je het vinden als ik een jaar lang met jou mee ga ‘lopen’ en je ga helpen met het omgaan met je gevoelens en emoties?

Ik ben zo vaak gezien als ‘watje’, zwak of overgevoelig. I have been there: om zo intens te voelen is geen teken van zwakte. Het is juist een teken van een mooi, gevoelig en meevoelend persoon. Super blij ben ik ermee,  anders had ik het geweldige werk niet kunnen doen wat ik nu doe. Dat is mijn droom en passie.  

De maatschappij gaat steeds sneller, sneller en lijkt verhard, maar dit betekent niet dat jij mee moet gaan en ook moet verharden. Schaam je nooit voor je gevoelens en wie je bent. Jij bent een mooi en geweldig mens.

Marian Palsgraaf

Mijn eerste cursus was Voluit leven met Hooggevoeligheid, het was een openbaring voor me, heel veel puzzelstukjes vielen op hun plaats, over hoe ik ben en wie ik ben, het jaarprogramma was een logisch gevolg.

Het jaarprogramma Hooggevoeligheid was ontzettend leerzaam; er was zoveel herkenning en heeft me zoveel meer duidelijk gemaakt over mezelf en mijn plaats in de/mijn wereld en heel veel herkenning.

Zoals je altijd zegt: schrijven is blijven. Ik heb van elke week de "voor mij" belangrijkste punten opgeschreven en ga ze regelmatig doorlezen. Ik ben sowieso Happy Member dus ik blijf mezelf ontdekken, verder ontwikkelen en van mezelf houden zoals ik ben (ook een cursus die me ontzettend veel geleerd heeft). Ik leer steeds beter met mijn energie en die van anderen omgaan.

Marion

De aanleiding om dit programma te volgen was om beter om te leren gaan met mijn hooggevoeligheid en handvaten te krijgen. Ik keek elke week uit naar een nieuwe video.
Ik hing letterlijk aan je lippen, je legt het goed uit en bent to the point het is direct toepasbaar. De thema's stimuleren idd om mee aan de slag te gaan dit doe ik dagelijks.

ik voel absoluut verschil qua energie niveau , waar ik vroeger moeite had met de dag door te komen, heb ik nu veel meer energie zolang ik deze goed bewaak door niet te veel hooi op mijn vork te nemen ;)

Jolanda

Wat een mooi programma heb je opgezet Marian. In het begin twijfelde ik of ik het programma zou gaan volgen, maar ik ben blij dat ik het heb gedaan. Het heeft me heel veel inzicht gegeven over mijn doen en denken. Ja, ik ben een HSP'er, so what. Ik mag er ook zijn. 

Wat herkenbaar wat je in je video's verteld.
Fijn dat er elke week een video/podcast te luisteren is met goede tips en tricks.

Een mooi programma voor de HSP'er, maar ook voor anderen om inzicht te krijgen in je doen en laten en in je denken.

Ilone

Ik vond het vaak lastig om met mijn hooggevoeligheid om te gaan. Vind het moeilijk om grenzen aan te geven waardoor mensen vaak over me heen lopen en ik uiteindelijk weinig energie voor mezelf heb.

Marian, ik heb genoten van je energie. Wat een stralende vrouw ben jij! Dank voor alle goede tips en raad. Ik blijf je zeker volgen. Dank je wel!

Susan

Ik vind het echt super werken dat je elke week een bericht ontvangt met een nieuw stukje informatie om te groeien. Zo blijf je er bewust mee bezig. Echt fijn! Het werkt zeker goed als stukje bewustwording, waardoor je het steeds makkelijker in je dagelijkse leven gaat toepassen. Ik bewaak nog meer mijn grenzen. Je bent een inspiratie voor velen en zeker voor mij. Dank je wel!

Vera

Het wordt een mooie reis. Ben nog maar net begonnen, maar voel me nu al stukken fijner. Geef mezelf nu de toestemming om echt mezelf te gaan zijn en dat is heel bevrijdend.

Anna

De video van week nr. 3 is een echte "inkopper", precies op het goede moment!

Ine

Heb hier zoveel aan, en kan niet in woorden zeggen hoe dankbaar ik ben voor de hulp die je ons deelnemers bied. 

Ik begin nu echt mezelf te omarmen en viel me nu al stukken beter. Dit wordt een bijzonder mooie reis

Anne

Ik geniet heel erg van het volgen van het HSP jaarprogramma. Heb er heel veel aan. Ik ga nu ook de training Van Jezelf Houden doen.

De HSP online workshop was echt een openbaring voor me. Wat vallen de puzzelstukjes op z'n plaats. Het is soms bijna "eng" hoe goed je aanvoelt wat mensen nodig  hebben. Ik geniet nu met volle teugen van deze gave en doe er m'n voordeel mee.

Zo vond ik het filmpje van deze week ook zo'n geruststelling. Met name het stukje als je een weekendje weggaat en dan je koffertje moet pakken. Ik heb het precies zo. De iPad gaat nu ook mee, zodat ik de onderdelen van de training lekker kan lezen daar. Ik word er echt blij van.

Linda

Heel fijn en heel herkenbaar wat je elke keer leest of kijkt alsof het over jou gaat! Leerzaam en heb veel gehad en heb dat nog steeds aan de tips en mooie verhalen en oefeningen.

Ik merk zeker verbetering. 

Super blij met jouw cursussen, happy membership!
Ga zo door!

Danielle

Wat kan je verwachten?


 • Leren af te sluiten voor prikkels
 • Tips voor het hooggevoelig kind
 • Omgaan met je emoties
 • Emotioneel in balans blijven
 • Tips om minder gekwetst te worden
 • Je krijgt een (zelf)vertrouwen boost
 • Hoe je jezelf kunt liefhebben en waarderen
 • De krachten laten zien van hooggevoeligheid en hoe je deze kunt inzetten                          
 • Opbouwen van relaties

De voordelen van het jaarprogramma


 • Een jaar lang begeleiding voor slechts €67 (tijdelijke en eenmalige aanbieding)
 • Alles te volgen op jouw tijd en plaats (24/7)
 • Elke week een praktische video 
 • Ook alles als mp3 te downloaden zodat je lekker kan luisteren
 • Het beste van wat ik kan delen, ik deel alleen wat zich in de praktijk heeft bewezen
 • Je behoud altijd toegang tot het programma en ontvangt ook  de toekomstige update's
 • Je krijgt focus in dat wat er écht toe doet

Nu voor € 97 67,-

Jaarprogramma Hooggevoeligheid: 

 • Leer je af te sluiten voor de emoties van anderen
 • Ontdek de handvatten om meer energie te krijgen
 • Elke week een video met een praktische, inspirerende en/of motiverende tip of strategie
 • Kopieer mijn simpele tips om los te laten wat niet van jou is  
 • Elke video ook als audio te downloaden en makkelijk te beluisteren op je mobiel
 • Je behoudt onbeperkt toegang tot alle tips & video’s & bonussen & update's etc..
 • Krijg weer energie maar ook: blij zijn met jezelf en vind je vreugde en plezier weer terug! 


Veel gestelde vragen 

Waarom een jaarprogramma?

Om je een een jaar lang te ondersteunen en je on track te houden in het land van teveel prikkels en informatie. Om je elke keer weer bewust te laten worden van wie je bent zodat je je mooiste leven kan leven. 

Hoe werkt het? 
Iedere week ontvang je van mij een motiverende, inspirerende en/of praktische tip. Dat doe ik een heel jaar lang (dus 52 weken)!
Zo help ik je inzicht te krijgen, je valkuilen te laten ontdekken en handvatten te geven om om te gaan met je hooggevoeligheid.

Waarom 1x per week? 
Je bent al snel overweldigend en ik wil je niet overspoelen. Het belangrijkste is dat je steeds weer bewust wordt zodat je kan accepteren en/of veranderen met de tips en strategieën die ik met je ga delen. Je hebt dus iedere keer één week de tijd om je aandacht er aan te geven en ermee aan de slag te gaan. Een week geen tijd? Geen probleem! Je kunt het altijd doen op jouw tijd en plaats.

€67 voor een heel jaar begeleiding?
Ja! Heel veel bedrijven vragen belachelijk veel geld voor een online training. Ik snap dat het (nog) niet voor iedereen is weggelegd. Daar ik het vroeger ook niet erg breed had en het bewust worden van mijn hooggevoeligheid (tevens ook de Wet van Aantrekking, het positief leren denken en het leren van mezelf te houden) mij zoveel heeft gebracht. Het is mijn missie geworden om zoveel mogelijk mensen te inspireren, te motiveren om hun mooiste leven te leven en zichzelf te worden. Het is mijn swift geweest in het leven. Daarom heb ik besloten dat het voor IEDEREEN toegankelijk moet zijn en is je investering tijdelijk slechts 67 euro! 

Oké, oké waar zit het addertje...?
Deze is er niet! Je komt echt niet ineens voor extra kosten te staan. Ik ben transparant als ik zeg dat het een aanbieding is dan is dit en als ik zeg dat de pagina offline gaat dan gaat deze offlline. Toch is het wel even belangrijk: de prijs van €67- is echt een aanbieding en ik weet nog niet hoe lang deze blijft bestaan. De prijs zal ik mogelijk verhogen, simpelweg omdat deze begeleiding vele malen meer waard is.

Schrijf je in en start nu direct. 

Leer beter je grenzen bewaken, om te gaan met (teveel) prikkels en overprikkeling en vergroot je energie waardoor je in alle gebieden van je leven weer gaat bloeien.

Als je wilt instappen, doe het dan nu. Want weg = weg.

Copyright justbeyou.nl - All Rights Reserved. Privacy
>