Welkom April 2024- Gratis Affirmatie Kalender

Verwelkom April met open armen, positiviteit, liefde, geluksmomenten en nieuwe kansen + Ontvang jouw gratis Affirmatie Kalender!

Laat deze maand je weer omarmen met openheid voor nieuwe ervaringen en het vertrouwen dat alles op zijn plek valt.

Om je te ondersteunen in deze nieuwe maand, heb ik de April Affirmatiekalender voor je gemaakt. Deze kalender is gemaakt om je te inspireren, te motiveren en je eraan te herinneren hoe krachtig je bent en welke mogelijkheden voor je liggen.

Zoals ik al schreef: 'Een tijd om jezelf toe te staan liefde en aandacht te ontvangen, te beginnen met het vertellen van een positief verhaal aan jezelf.'

Positieve woorden trekken positiviteit naar je toe. Negatieve woorden en gedachten trekken negativiteit aan. Dat wat je vaak genoeg denkt of verwacht wordt uiteindelijk waarheid.

Je gedachten en verwachtingen over jezelf, het leven en andere mensen bepalen niet alleen je perspectief, maar ook wat je uit het leven ontvangt.

Ik heb in de loop der tijd geleerd dat wij, voornamelijk vrouwen, hoge eisen stellen aan onszelf en de neiging hebben om vaak negatief te zijn over onszelf.

Richt je ook vaak je aandacht op dingen die je graag zou willen veranderen in plaats van te waarderen wat al is?

Als jij bijvoorbeeld onzeker bent over jezelf of verwacht dat mensen je saai vinden, dan straal je dat uit en zullen mensen je vervolgens ook zo benaderen. De eerste stap om fitter, gelukkiger en positiever te voelen is om te beseffen dat het zeer belangrijk is dat je je gedachten over jezelf bewaakt en ervoor zorgt dat je positief bent tegen jezelf.

Begin vanaf vandaag jezelf liefde en aandacht te geven. Zie het positieve in jezelf, dan zullen anderen dat ook doen! 

Wat jouw situatie ook is, onthoud dat het oké is om je eigen pad te kiezen, om je eigen licht en liefde te vinden.

Het is ook belangrijk om jezelf af te vragen: welk verhaal vertel ik mezelf? Is dit verhaal ondersteunend en opbeurend? Geeft het mij vertrouwen in wat kan zijn?

Vertrouwen is voor mij het gevoel dat alles uiteindelijk goed zal komen, zelfs als het er op dit moment nog niet zo uitziet. Ik richt me op hoe ik mijn leven graag zie en maak daarbij gebruik van affirmaties, journalen en meditaties. Deze tools helpen me mijn gedachten en overtuigingen te veranderen en mijn gewenste realiteit naar me toe te trekken.

Deze kalender zal je helpen naar een nieuwe mindset en nieuwe resultaten! Elke dag van deze maand biedt een kans op verandering en verrassingen die je leven op manieren kunnen veranderen die je je nooit had kunnen voorstellen. Sta open voor nieuwe mogelijkheden.

Open je hart en verwelkom prachtige dingen in deze maand. 

Onthoud dat je volmaakt bent zoals je bent.

Als je iets aan jezelf wilt veranderen, richt je dan op het veranderen van de gedachten die je over jezelf hebt. 

Jouw woorden, gedachten en overtuigingen bepalen wie je bent en vormen je werkelijkheid. Kies positieve, liefdevolle woorden, ook als ze over jezelf gaan, en creëer een een leven waar je verlieft op bent.

Schrijf je in door op onderstaande foto te klikken en ontvang dagelijks een krachtige affirmatie in je mailbox.

Ik hoop dat deze maand je overvloedige liefde, geluksmomenten, positiviteit, vreugde en vervulling brengt. Maar bovenal hoop ik dat je weet hoe je deze prachtige dingen eerst in jezelf kunt vinden.

Ben je al geabonneerd op onze nieuwsbrief?

Dan heb je deze kalender al ontvangen. Heb je hem niet ontvangen? Controleer dan je spambox om er zeker van te zijn dat je niets mist.

Wil je meer weten over affirmaties en hoe je ze als een superkracht kunt gebruiken? 

Lees dan mijn blog: "Zo gebruik je affirmaties als superkracht".

Het begint allemaal met je woorden, gedachten en gevoelens. Naast het observeren van zelfkritische gedachten zonder ze te geloven, kun je ook liefdevolle, ondersteunende en krachtige zelfaanmoedigingen creëren. Spreek jezelf vriendelijk toe, neem een positieve houding aan en gebruik affirmaties.

Wat je tegen jezelf zegt is van groot belang, want je luistert ernaar en het heeft invloed op hoe je jezelf ziet en welke waarde je aan jezelf toekent. Zoals Oprah zegt: "Creëer de hoogst mogelijke visie voor je leven, want je wordt wat je gelooft".

Dus kies krachtige woorden, want je mind gelooft alles wat je tegen jezelf zegt. Als je meer financiële overvloed wilt ervaren, begint dit met het gevoel dat je het waard bent. Als je diep van binnen twijfelt aan je eigenwaarde, kun je dit veranderen door jezelf een ander verhaal te vertellen.

Wanneer je positief tegen jezelf praat, herprogrammeer je je huidige overtuigingen en verander je je gedrag en acties om te leven zoals je graag wilt. Ook als je veel zelfkritiek hebt of negatief tegen jezelf praat, is het nooit te laat om te veranderen. Jij hebt de kracht.

Het leven begint van binnenuit. Wanneer je van binnen verandert, verandert ook je leven van buitenaf.

Wat het leven je ook brengt, hoe oneerlijk het soms ook lijkt, weiger om het slachtoffer te spelen. Weiger om geregeerd te worden door angst, pessimisme en negativiteit. Verander je zelfpraat en benader wat het leven je ook brengt met moed, liefde en positiviteit.

Zeg bijvoorbeeld: "Ik neem nu en voor de rest van mijn leven de verantwoordelijkheid voor mijn succes. Ik ben een vrouw (man) met een missie!"

Blijf doorgaan, blijf vertrouwen houden, want je bent mooi en krachtig! Je bent sterker dan je denkt en je kunt veel meer bereiken dan je je kunt voorstellen.

Accepteer wat er is, laat los wat is geweest en heb vertrouwen in wat kan zijn.

Heb je nog vragen of kan ik iets voor je betekenen? Laat het me gerust weten.

Ik stuur je positieve energie, kracht en heel veel liefde voor de komende maand.

Sta je al op mijn nieuwsbrief? Dan heb je Affirmatie Kalender voor deze maand al ontvangen. Niet ontvangen? Check je even je spam box?

With love,

Download Gratis Affirmatie Kalender Just Be You

PS Download jouw kalender want deze staat niet meer online wanneer de nieuwe maand er is.


44 Zelfliefde Affirmatie Kaarten:
Door je te herinneren aan simpele maar krachtige (nieuwe) gedachten, ontdek je de liefde in jezelf en leer je te stralen! De energie die je uitstraalt, is de energie die je terug zal ontvangen.
Check het hier >>>

Uitgelicht

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

 • Wow, lieve Marian, bedankt voor de affirmatiekalender. Ik heb deze uitgeprint en naast mijn bed gelegd zodat ik dat het eerst zie en lees als ik wakker word! Dat is de 2e keer dat je me blij maakt in een paar dagen!!
  Dank je wel hoor!

 • Even laten weten hoeveel ik elke dag heb aan de affirmatiekalender die je maandelijks met ons deelt.

  Ik vul elke morgen na het ontbijt de stappen uit je boek in en de affirmatiekalender sluit zo enorm goed aan bij de mindset die ik voor die dag heb genoteerd.

  Dank je wel hiervoor!!!!!

 • Deze hangt op de koelkast zodat het hele gezin er kracht uit kan halen. En het werkt!

 • Dankjewel, ben elke maand weer blij met de affimatiekalender ❤️

 • dank weer voor een boeiende podcast. Ik merk dat ik wel het gevoel heb om alles door te laten dringen, de podcast zeker een keertje extra mag luisteren. Fijn om weer de inzichten te krijgen en ook te gebruiken

  • Marian schreef:

   Heel graag gedaan, Bente! Lief dat je een reactie achterlaat.

 • Helene schreef:

  wat een prachtige affirmatie kalender , dit maakt me echt blij.
  een mooi initiatief om deze te versturen. Dank dank dank

  • Marian schreef:

   Dankjewel voor je lieve bericht, Helene. Heel graag gedaan en ik tracht deze iedere maand te maken en deze dan naar mijn nieuwsbrief inschrijvers te sturen.

 • mo waaaw Marian, bedankt voor de kalender!
  ik vind je zooo inspirerend…

  • Marian schreef:

   Wat een ontzettend lief bericht!! Heel graag gedaan en wat lief dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dankjewel hiervoor.

 • Bedankt lieve Marian!
  Van elke maand een affirmatie kalender!
  Zo mooi,

  Fijn weekend,
  Groetjes Ine ‍♀️

  • Marian schreef:

   Heel graag gedaan, Ine. Lief dat je het laat weten, waardeer ik zeer!

 • Bedankt voor de prachtige affirmaties kalender .
  Ik ben zo dankbaar dat ik je heb leren kennen.

  • Marian schreef:

   Wat een lieve reactie, Lieve! Heel graag gedaan en lief dat je het laat weten. Dankjewel daarvoor.

 • Wat een leuke affirmatie poster, enig, ga ik zeker gebruiken, hartelijk dank!

  De podcast heb ik geluisterd mooi verhaal! Interessant ;).

  • Marian schreef:

   Graag gedaan, Marja! Ik tracht deze elke maand te maken en te sturen naar mijn nieuwsbrief inschrijvers. Lief dat je het me laat weten. Dankjewel hiervoor.

 • Geweldig weer en dankjewel want ik heb er zo ontzettend veel aan. Ook aan jouw 365 dagen scheurkalender en is een hele mooie aanvulling. Ik kijk er elke keer weer aar uit.

  • Marian schreef:

   Wat een lief bericht, Els. Graag gedaan en dankjewel dat je me het laat weten.

 • Dank je wel Marian

  Ontroerend mooi vind ik je affirmatie kalenderHeel veel dank!

  G

  • Marian schreef:

   Wat een lief bericht, G. Graag gedaan en jij dankjewel dat je de moeite hebt genomen om mij dit te laten weten. Geniet ervan.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

  Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
  Zorgen en Stress

  >