Welkom September 2023- Gratis Affirmatie Kalender

Verwelkom september met positiviteit, liefde en geluksmomenten + Ontvang jouw gratis Affirmatie Kalender!

Welkom bij de start van een nieuwe maand vol mogelijkheden, liefde, nieuw hoofdstuk, nieuw mindset, positiviteit en mooie avonturen! Ik deel graag de kracht van affirmaties met je en ik heb een speciale Affirmatie Kalender voor jou samengesteld.

Elke dag brengt nieuwe kansen en mogelijkheden, en het is belangrijk om vooruit te kijken en te zien wat de toekomst in petto heeft. Sta open voor de nieuwe dag van vandaag en omarm de kansen, hoop en vertrouwen die elke dag met zich meebrengt. Ook al lijkt je toekomst misschien nog niet zo rooskleurig, blijf vertrouwen houden.

Vertrouwen is voor mij het gevoel dat alles uiteindelijk goed zal komen, zelfs als het er op dit moment nog niet zo uitziet. Ik richt me op hoe ik mijn leven graag zie en maak daarbij gebruik van affirmaties, journalen en meditaties. Deze tools helpen me mijn gedachten en overtuigingen te veranderen en mijn gewenste realiteit naar me toe te trekken.

Om jou deze maand te ondersteunen, heb ik weer een nieuwe Affirmatie Kalender gemaakt. Deze kalender zal je helpen naar een nieuwe mindset en nieuwe resultaten! Elke dag van deze maand biedt een kans op verandering en verrassingen die je leven op manieren kunnen veranderen die je je nooit had kunnen voorstellen. Sta open voor nieuwe mogelijkheden.

Open je hart en verwelkom prachtige dingen in deze maand. 

Onthoud dat je volmaakt bent zoals je bent.

Als je iets aan jezelf wilt veranderen, richt je dan op het veranderen van de gedachten die je over jezelf hebt. 

Jouw woorden, gedachten en overtuigingen bepalen wie je bent en vormen je werkelijkheid. Kies positieve, liefdevolle woorden, ook als ze over jezelf gaan, en creëer een een leven waar je verlieft op bent.

Om je deze maand te ondersteunen, heb ik voor jou de Gratis Affirmatie kalender gemaakt. Schrijf je in door op onderstaande foto te klikken en ontvang dagelijks een krachtige affirmatie in je mailbox.

Ik hoop dat deze maand je overvloedige liefde, geluksmomenten, positiviteit, vreugde en vervulling brengt. Maar bovenal hoop ik dat je weet hoe je deze prachtige dingen eerst in jezelf kunt vinden.

Ben je al geabonneerd op onze nieuwsbrief?

Dan heb je deze kalender al ontvangen. Heb je hem niet ontvangen? Controleer dan je spambox om er zeker van te zijn dat je niets mist.

Wil je meer weten over affirmaties en hoe je ze als een superkracht kunt gebruiken? 

Lees dan mijn blog: "Zo gebruik je affirmaties als superkracht".

Het begint allemaal met je woorden, gedachten en gevoelens. Naast het observeren van zelfkritische gedachten zonder ze te geloven, kun je ook liefdevolle, ondersteunende en krachtige zelfaanmoedigingen creëren. Spreek jezelf vriendelijk toe, neem een positieve houding aan en gebruik affirmaties.

Wat je tegen jezelf zegt is van groot belang, want je luistert ernaar en het heeft invloed op hoe je jezelf ziet en welke waarde je aan jezelf toekent. Zoals Oprah zegt: "Creëer de hoogst mogelijke visie voor je leven, want je wordt wat je gelooft".

Dus kies krachtige woorden, want je mind gelooft alles wat je tegen jezelf zegt. Als je meer financiële overvloed wilt ervaren, begint dit met het gevoel dat je het waard bent. Als je diep van binnen twijfelt aan je eigenwaarde, kun je dit veranderen door jezelf een ander verhaal te vertellen.

Wanneer je positief tegen jezelf praat, herprogrammeer je je huidige overtuigingen en verander je je gedrag en acties om te leven zoals je graag wilt. Ook als je veel zelfkritiek hebt of negatief tegen jezelf praat, is het nooit te laat om te veranderen. Jij hebt de kracht.

Het leven begint van binnenuit. Wanneer je van binnen verandert, verandert ook je leven van buitenaf.

Wat het leven je ook brengt, hoe oneerlijk het soms ook lijkt, weiger om het slachtoffer te spelen. Weiger om geregeerd te worden door angst, pessimisme en negativiteit. Verander je zelfpraat en benader wat het leven je ook brengt met moed, liefde en positiviteit.

Zeg bijvoorbeeld: "Ik neem nu en voor de rest van mijn leven de verantwoordelijkheid voor mijn succes. Ik ben een vrouw (man) met een missie!"

Blijf doorgaan, blijf vertrouwen houden, want je bent mooi en krachtig! Je bent sterker dan je denkt en je kunt veel meer bereiken dan je je kunt voorstellen.

Accepteer wat er is, laat los wat is geweest en heb vertrouwen in wat kan zijn.

Heb je nog vragen of kan ik iets voor je betekenen? Laat het me gerust weten.

Ik stuur je positieve energie, kracht en heel veel liefde voor de komende maand.

Sta je al op mijn nieuwsbrief? Dan heb je Affirmatie Kalender voor deze maand al ontvangen. Niet ontvangen? Check je even je spam box?

With love,

Welkom september. Gratis Affirmatie Kalender.
Welkom September. Just Be You

PS Download jouw kalender want deze staat niet meer online wanneer de nieuwe maand er is.


44 Zelfliefde Affirmatie Kaarten:
Door je te herinneren aan simpele maar krachtige (nieuwe) gedachten, ontdek je de liefde in jezelf en leer je te stralen! De energie die je uitstraalt, is de energie die je terug zal ontvangen.
Check het hier >>>

Uitgelicht

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

 • dank weer voor een boeiende podcast. Ik merk dat ik wel het gevoel heb om alles door te laten dringen, de podcast zeker een keertje extra mag luisteren. Fijn om weer de inzichten te krijgen en ook te gebruiken

  • Marian schreef:

   Heel graag gedaan, Bente! Lief dat je een reactie achterlaat.

 • Helene schreef:

  wat een prachtige affirmatie kalender , dit maakt me echt blij.
  een mooi initiatief om deze te versturen. Dank dank dank

  • Marian schreef:

   Dankjewel voor je lieve bericht, Helene. Heel graag gedaan en ik tracht deze iedere maand te maken en deze dan naar mijn nieuwsbrief inschrijvers te sturen.

 • mo waaaw Marian, bedankt voor de kalender!
  ik vind je zooo inspirerend…

  • Marian schreef:

   Wat een ontzettend lief bericht!! Heel graag gedaan en wat lief dat je de moeite neemt om een reactie achter te laten. Dankjewel hiervoor.

 • Bedankt lieve Marian!
  Van elke maand een affirmatie kalender!
  Zo mooi,

  Fijn weekend,
  Groetjes Ine ‍♀️

  • Marian schreef:

   Heel graag gedaan, Ine. Lief dat je het laat weten, waardeer ik zeer!

 • Bedankt voor de prachtige affirmaties kalender .
  Ik ben zo dankbaar dat ik je heb leren kennen.

  • Marian schreef:

   Wat een lieve reactie, Lieve! Heel graag gedaan en lief dat je het laat weten. Dankjewel daarvoor.

 • Wat een leuke affirmatie poster, enig, ga ik zeker gebruiken, hartelijk dank!

  De podcast heb ik geluisterd mooi verhaal! Interessant ;).

  • Marian schreef:

   Graag gedaan, Marja! Ik tracht deze elke maand te maken en te sturen naar mijn nieuwsbrief inschrijvers. Lief dat je het me laat weten. Dankjewel hiervoor.

 • Geweldig weer en dankjewel want ik heb er zo ontzettend veel aan. Ook aan jouw 365 dagen scheurkalender en is een hele mooie aanvulling. Ik kijk er elke keer weer aar uit.

  • Marian schreef:

   Wat een lief bericht, Els. Graag gedaan en dankjewel dat je me het laat weten.

 • Dank je wel Marian

  Ontroerend mooi vind ik je affirmatie kalenderHeel veel dank!

  G

  • Marian schreef:

   Wat een lief bericht, G. Graag gedaan en jij dankjewel dat je de moeite hebt genomen om mij dit te laten weten. Geniet ervan.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.