Gratis Selfcare Journal


Selfcare journal 


Gratis Journal om meer inzicht te krijgen in jezelf. Een dagboek (journal) helpt je jezelf beter te leren kennen.

Download deze gratis journal waarin ik je bewust laat worden met een paar inzicht vragen, affirmatie zodat je steeds meer bewust wordt, mentaal gezonder en sterker om je mooiste leven te leven. 


‘Just Be You, wees je sprankelende zelf!’

Van burn out naar een vrouw met een missie

Mijn naam is Marian Palsgraaf en het is mijn missie om je weer verliefd te laten worden op jezelf en om te doen waar je hart echt van gaat sprankelen.

Je verdient het om je beter te voelen en je verdient het nu.

Enkele jaren geleden was ik onzeker, hield ik niet van mezelf en was ik een dweil na twee burn-outs. Ik ontdekte de kracht van liefde voor jezelf en van je mindset (oa Wet van Aantrekking). Hiermee is mijn leven compleet verandert!  Dit gun ik jou ook. 

Verander je denken, verander je leven. Het kan echt!

 Je bent een mooi mens en je weet altijd precies wat ik op dat moment nodig hebt, heel fijn, nogmaals dank. En ik kan eigenlijk niet wachten wat je in de toekomst weer allemaal voor moois gaat maken.

Carolien

Marian, ik ben zo dankbaar dat ik je ben gaan volgen op Facebook en ben aangemeld. Ik heb 10 jaar al niet kunnen schrijven, alles zat in mijn hoofd en dat komt er nu allemaal eindelijk uit. Je hebt me getriggerd.

Petra

Dankjewel voor je mooie inzichten. De dagelijkse inspiratie en affirmaties. Je weet half niet hoe veel je mij al hebt geholpen. Ik kan je niet genoeg bedanken. 

Els

Selfcare Journal Just Be You

© 2020, Just Be You 

>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.