Gratis Selfcare Journal


Selfcare journal 

Gratis Journal om meer inzicht te krijgen in jezelf. Een dagboek (journal) helpt je jezelf beter te leren kennen.

Download deze gratis journal waarin ik je bewust laat worden met een paar inzicht vragen, affirmatie zodat je steeds meer bewust wordt, mentaal gezonder en sterker om je mooiste leven te leven. 


‘Just Be You, wees je sprankelende zelf!’

VAN BURN OUT NAAR EEN VROUW MET EEN MISSIE

Ik ben Marian Palsgraaf en mijn missie is om jou weer verliefd te laten worden op jezelf, je te motiveren om je eigen succespad te creëren en te leven en ondernemen op een manier die je hart doet sprankelen.

Jij verdient het om je beter te voelen en je verdient het nu.

Ik heb zelf twee burn-outs meegemaakt en voelde me volledig uitgeput. Dat is iets wat ik nooit meer wil ervaren. Wanneer je de bodem hebt bereikt, is de enige weg omhoog.

Mijn eerste stap was het leren van positief denken. Daarna kwam het omarmen van zelfliefde en het ontdekken van de kracht van je gedachten in alle aspecten van het leven.

Vervolgens leerde ik vertrouwen te hebben, zodat ik kon bereiken wat ik wilde in het leven. Deze veranderingen hebben mijn leven compleet veranderd!

 Ik deel graag mijn ervaringen met jou.

Verander je denken, verander je leven. Het is echt mogelijk!

 Je bent een mooi mens en je weet altijd precies wat ik op dat moment nodig hebt, heel fijn, nogmaals dank. En ik kan eigenlijk niet wachten wat je in de toekomst weer allemaal voor moois gaat maken.

Carolien

Marian, ik ben zo dankbaar dat ik je ben gaan volgen op Facebook en ben aangemeld. Ik heb 10 jaar al niet kunnen schrijven, alles zat in mijn hoofd en dat komt er nu allemaal eindelijk uit. Je hebt me getriggerd.

Petra

Dankjewel voor je mooie inzichten. De dagelijkse inspiratie en affirmaties. Je weet half niet hoe veel je mij al hebt geholpen. Ik kan je niet genoeg bedanken. 

Els

© 2023, Just Be You 

>