Journalen (dagboek schrijven) voor meer zelfinzicht en het zetten van intenties om meer positieve energie in je leven te ervaren.Waarom het Dagboek (journaling) schrijven?

Het helpt je om je beter te voelen (minder stress en angstgedachten), en een handige tool om je gedachten af te leiden van een negatieve gedachtestroom. Dagboek schrijven oftewel journaling is goed te combineren met het zetten van intenties om meer positieve energie in je leven te ervaren. 

Voor meer balans en rust in je hoofd

Het programma met inspirerende tips, motivatie en inzichten die je vooruit helpen met:

Meer rust in je hoofd en balans

Positief leren denken

Omgaan met emoties

Verhogen van je energie frequentie

Wat je kunt doen als je angst voelt en/of van streek bent

De kracht van intenties zetten en hoe deze op te schrijven.

Hoe je de Wet van Aantrekking in actie kan zetten

een uitdaging in je leven te verkleinen en aan kunt pakken

en nog veel meer....


Dagboek schrijven (journaling)

Journaling zorgt er soms ook voor dat je met andere ogen naar een vervelende situatie gaat kijken. Dat komt omdat je vaak nieuwe inzichten krijgt tijdens het schrijfproces. Of omdat je het van je af hebt geschreven. Daardoor neem je vanzelf meer afstand tot de situatie, wat het makkelijker maakt om de negativiteit los te laten.

Stel je voor dat je een plek hebt waar je niets anders hoeft te zijn dan precies wie je bent.

Een plek die troost, inspiratie en mogelijkheden biedt. Waar je de dingen kunt verzamelen waar je van houdt en je fantasie de vrije loop kunt laten.


Journaling is de basis geweest voor alles wat ik in mijn leven heb gecreëerd. Dankzij journaling is het me gelukt om mijn brein en blik op de wereld van negatief naar positief te krijgen. Van een halfleeg glas werd mijn glas halfvol. Of zelfs driekwart vol, want een gunstig bijeffect van journaling is dat je er meer positiviteit mee aantrekt.


“Je aandacht richten op alle dingen waar je dankbaar voor bent, heeft een magnetisch effect en trekt meer dingen of situaties aan om dankbaar voor te zijn.”


Er zijn zoveel mooie manieren om een dagboek bij te houden, maar in dit programma deel ik mijn eigen specifieke smaak. 

Dagboek schrijven (journaling) programma

Ontvang ook het digitale werkboek!

Ontvang ook meteen het interactieve journaling werkboek om inzicht te krijgen in jezelf en daadwerkelijk aan de slag te gaan. 

Na het volgen van dit 21-dagen stappenplan weet je hoe het is om te journalen. En wie al vaker aan journaling heeft gedaan, zal merken dat je steeds meer inzichten en heldere ingevingen krijgt. Je download het als het ware rechtstreeks uit het Universum. 

Het cursus programma is compact (in het werkboek staat de werktijd aangegeven) en echt ontwikkeld om je zorgen los te laten, om te gaan met je emoties en nieuwe inzichten te realiseren.

Inhoud van het programma Dagboek schrijven (journaling)

Dit online programma bestaat uit 21 dagen, 3 thema's en tips. Elke dag heeft een journal een inspirerende video en een stimulerende en prikkelende invul opdracht in je werkboek.

 1. 1
  Magie van Intenties. Een intentie gaat over het hier en nu en een doel gaat over de toekomst. Het grote voordeel van intenties, is dat je daarmee positieve emoties bij jezelf creëert. Een positief gevoel over wat je wilt bereiken, zet je eerder tot actie. En dat is uiteindelijk nodig om je droom te manifesteren.
 2. 2
  Magie van Emoties.  Het is belangrijk om de positieve en negatieve emoties te durven voelen, verwoorden en verkennen. We gaan oa negatieve emoties verkennen en een plaats geven.
 3. 3
  Magie van Positief Denken. Je bent niet de gedachten die jij denk, je hebt ze. Elke gedachte die jij voor waarheid aanneemt, beïnvloed je gevoel. En elk gevoel vertelt je of een gedachte oké voor je is of niet. Daar gaan we in week 3 mee aan de slag.

METEEN AANMELDEN VOOR HET 21 DAGEN JOURNAL PROGRAMMA?

De kennis en ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn jeugd, volwassenheid, twee burn-outs, en mijn studies die wil ik graag zichtbaar maken. 

De stappen die ik beoefend heb zijn zijn positief leren denken, ontdekking van de Wet van Aantrekking, van mijzelf leren houden, ontdekking en omgaan met hooggevoeligheid. 

Word verliefd op jezelf! Als ik het kan, dan kan jij het zeker ook!

Mijn leven wordt elke dag beter want ik bewandel mijn weg met de grootste kracht: intenties zetten. Niets is perfect, maar elke keer als ik weer met journaling aan de slag ga, de Wet van Aantrekking en Zelfliefde beoefen word ik gelukkiger, voel me steeds dankbaarder en kan ik deze liefde uitstralen naar anderen. 

Ik geloof in het Universum en mijn ervaring is dat je ook kan waarmaken wat je echt wilt in het leven. 

Het is zo gemakkelijk om jezelf naar beneden te halen, maar stop daarmee en start met het waarderen van jezelf. Want het mooiste wat je kunt worden is jezelf. 

Marian Palsgraaf

Wat anderen zeggen

Ik heb het als zeer leerzaam ervaren. Ik keek ook elke avond uit na een nieuwe opdracht in mijn mailbox. Ik had verwacht dat het programma zou bestaan over hoe je het beste een journal zou kunnen schrijven maar je leert echt zoveel meer. Zo heb ik veel over mijzelf geleerd en ontdekt. Ik heb geleerd dat schrijven heel verhelderend kan werken maar ook helend. Ook heb ik ontdekt dat ik mij meer aan persoonlijke ontwikkeling wil doen. En dat allemaal door deze cursus. Inmiddels heb ik mij alweer aangemeld voor een nieuwe cursus bij Marian en kan ik mij daar weer in verdiepen. Het werkt allemaal erg fijn, en laagdrempelig en vooral niet ingewikkeld dus voor iedereen toegankelijk.
 Ik ga hier zeker mee door, want ik vind schrijven super fijn en het helpt mij ook om mijn gedachten te ordenen en ook om zaken los te laten. Maar ook om betere inzichten in mijzelf te krijgen. Gelukkig had ik aan begin van de cursus bij Marian 2 boeken besteld waar ik met plezier in schrijf en zodra deze vol zijn zal ik zeer zeker weer nieuwen bestellen want de boeken nodigen je ook echt uit om erin te schrijven.
Marian bedankt voor deze eerste reis. Ik ga nog meer leren want de volgende cursus staat alweer op mij te wachten en ik sta te popelen om te beginnen. Ik hoop via jou nog heel veel te leren en te ontdekken en ik blijf je volgen want ben inmiddels ook al een happy member geworden. Heel erg bedankt voor de vele inzichten die ik heb mogen leren over mijzelf en daarbij nu fijn alles van mij af kan schrijven, zonder dat ik lang zit te denken en dan niks op papier komt. Nu kan ik gewoon beginnen en raak dan vanzelf in de flow en dan komen er mooie woorden op papier.

Yvonne

Cursist

Ik vond /vind het programma super leuk. Ik heb er veel van geleerd. De variatie van de verschillende punten die aanbod komen zijn erg herkenbaar. Ik vind het papieren werkboek echt een verrijking van het programma. Dit maakt het gelijk toepasbaar en goed hulpmiddel om de journaling verder uit te breiden. Lieve, lieve Marian, dank je wel voor het ontzettend leuke en leerzame programma. Ik heb er weer van genoten. En ik kan het weer doorgeven aan mijn dochters, al leer ik ook van hen. Nogmaals dank je wel. Liefs, Wendy

Wendy

Cursist

Ik vond het leuk elke dag een filmpje te krijgen en jou te zien met jou positieve energie, en de leuke onderwerpen en dat je elke dag maar +/- 10 minuten ermee bezig was heb je altijd wel even de tijd om het te doen. Dank je wel voor deze mooie 21 dagen journalen, ik vond het heel fijn om te doen, zoals eigenlijk al je programma's en cursussen. Je bent een mooi mens en je weet altijd precies wat ik op dat moment nodig hebt, heel fijn, nogmaals dank. En ik kan eigenlijk niet wachten wat je in de toekomst weer allemaal voor moois gaat maken.

Carolien

Cursist

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik laaiend enthousiast ben! Het programma werkt en is gewoonweg zeer prettig om te doen. Echt jammer dat het al afgelopen is!! 
Vooral zo door blijven gaan, Marian. De korte filmpjes, de opdrachten zijn steeds kort genoeg om door te blijven gaan, en lang genoeg om de focus te blijven houden. Goede mix dus! Ik heb genoten van dit Journal Programma, en ik zou het zeker aanraden aan anderen. Bedankt Marian!!

Ik heb ontdekt dat het stress verlagend werkt, en dat het mij innerlijke rust brengt. Ik tob veel minder, omdat je het van je afschrijft. Vaak zit een antwoord op een vraag gewoon al in je eigen hoofd, maar komt het er tijdens het schrijven gedetailleerder eruit. Of ik leerde dat ik ongewild aangeleerd gedrag heb, waar ik helemaal niet achter sta. Daarmee ga ik verder in mijn journal. Ik heb altijd van schrijven gehouden, en heb nu een manier gevonden waarvan ik zelfs gelukkig wordt! Je hebt me goed op weg geholpen, ik ga ermee verder!

Barbara

Marian, ik ben zo dankbaar dat ik je ben gaan volgen op Facebook en ook heb aangemeld voor deze cursus. Ik heb 10 jaar al niet kunnen schrijven, alles zat in mijn hoofd en dat komt er nu allemaal eindelijk uit. Je hebt me getriggerd. Tis moeilijk om alles te accepteren wat er uit komt, maar ik zie nu wel waar ik op vastloop en kan daar aan werken, door je juiste vragen . Dank je wel

Petra

Journaling - 21 dagen Programma

Verwerk de ervaringen uit het verleden en ga voor wat jij wilt

Je mindset wordt gevormd door de combinatie van je gedachten, gevoelens en overtuigingen: bewust en onbewust. Ga bewust creëren zodat je meer kunt genieten van de rust in je hoofd, balans en het laten gaan van je (negatieve) emoties. Krijg steeds meer inzichten om met je emoties en gevoelens om te gaan, heldere ingevingen en ga voor jouw dromen en/of doelen in het leven. 

Basis

21 dagen Journaling + online Werkboek


€ 79

       € 67

 • 21 dagen programma met inspiratie, tips en inzichtvragen
 • Interactieve online werkboek met de opdrachten
 • Je behoudt onbeperkt toegang tot alle tips & video’s & bonussen & update's en werkboeken
100%
GARANTIE

Alleen tevreden deelnemers

Je kunt het gewoon uitproberen en je bent helemaal beschermd door de garantie regeling! 

Ik wil graag tevreden deelnemers, daarom ontvang je garantie op dit programma. Als dit e-programma voor jou niet werkt, stuur mij dan binnen 7 dagen een bericht en krijg je je geld terug.  Je hoeft mij geen uitleg te geven want ik ben mening dat je je nimmer hoeft te verontschuldigen. 

Marian

Wat anderen zeggen

Elke ochtend keek ik na het wakker worden uit naar de mail van deze cursus. Zo leuk om de ochtend mee te beginnen. Overdag dacht ik over de opdracht na en s'avonds journalen. Een hele leuke, mooie en leerzame cursus. Fijne uitleg met de video's.
Sta positiever in het leven, inzichten gekregen en veel schrijfplezier ervaren. Over een half jaar ga ik deze cursus weer doen. Met de leukste, fijnste opdrachten ga ik me dagelijks mee bezig houden. Zoals bv. de kracht van dankbaarheid, jouw mooiste jaar. Een 10!!! Zoveel geleerd, te leuke cursus, werkboek is top en op heel mooi gedrukt papier.

Agnes

Cursist

Ik vond het heel fijn. Het heeft me veel inzicht gegeven in mezelf. Waar onzekerheden vandaan komen. Maar ook wat mijn krachten en kwaliteiten liggen. Ik ga door met journalen. Ik maakte al creatieve boekjes en wil dit samenvoegen.

Frouke

Cursist

Ik vond het eerst heel onwennig mezelf als eerste te zetten, toen kwam het inzicht, ik ben belangrijk! En toen kwam de pen los, kon niet wachten op de volgende schrijfopdracht.  ik heb nu naast het werkboek een journal met veel tabbladen. Achterin de braindump, die ik echt nodig heb, zodat ik daarna naar voor kan werken terug de positiviteit in. Al met al chaos op papier en niet meer in mijn hoofd, ik kan weer positief zien (dat was al heel erg lang geleden dat ik dat had) dank je wel. Ik ben je dankbaar !
(Dit woord heb ik echt nog nooit zo gevoeld zoals ik het nu neerschrijf) Een dikke 10!

Petra

Cursist

Bijna alweer de laatste dag…niet te geloven! Ik wil je alvast heel erg bedanken voor deze waardevolle cursus! Ik had altijd al plezier in schrijven en deed dit af en aan in een dagboek. Tegenwoordig gebruik ik je 5 stappen per dag boek om elke ochtend en avond te schrijven. Dit is heerlijk en bevalt me heel goed. Door ook nog de cursus te volgen ben ik nog meer gemotiveerd om te blijven schrijven. Daarnaast heb je me enorm geïnspireerd met onderwerpen om over te schrijven. Heel erg bedankt! Ik hoop dat je nog lang hier mee doorgaat, ik kan nog zoveel van je leren.

Karin

Leuke praktische manier om kennis te maken met journaling en uitgedaagd worden om na te denken over verschillende onderwerpen.
ik geloof wel in de kracht van journaling. Ik denk dat ik het programma af en toe opnieuw ga doen. Dank je wel voor de fijne cursus Marian!

Sandra

Review Journal Prorgramma Just Be You

Veel Gestelde Vragen

Ik kan niet alle dagen aandacht geven aan het programma, is dat erg?

Kan ik meedoen als ik nooit weet wat te schrijven?

Hoeveel tijd ben ik er per dag aan kwijt?

Is het lastig te volgen of te zweverig?

Wat gebeurt er na mijn betaling"?

Krijg ik het werkboek thuisgestuurd?

Is er een garantieregeling?

© 2022, Just Be You

>