Marian Palsgraaf

Ik ben Marian Palsgraaf (1970) en het gezicht van Just Be You.

In 2010 gestart met Just Be You, een feel good online magazine dat je inspireert en motiveert. Met nieuws, informatie, interessante artikelen en tips voor een bewuste en positieve levensstijl.

Waarom Just Be You?

Ik ben samen met mijn tweelingzus opgegroeid in een gezin met alcoholistische ouders.

Mijn ouders waren vaak te druk bezig met hun horecazaak, waardoor ik geen liefde heb mogen ontvangen. De aandacht ging uit naar de alcohol en/of klanten. De aandacht die ik graag wilde hebben. Een gemis aan liefde vormt je negatief. Er ontstaat een leegte en het tast je eigenwaarde en zelfbeeld aan. Het gevolg van deze negatieve houding is dat het je weerhoudt van een gelukkig en waardevol leven.


Daarnaast was ik ook nog eens dik en werd hierdoor gepest op school. Vaak werd me gevraagd hoe ik dik geworden was. Ik durfde hier eigenlijk geen echt eerlijk antwoord op te geven. We aten altijd laat en ik bedoel dan ook écht laat. Denk aan 21.30 uur. Ik haalde dan stiekem wat uit de keuken om dat op onze kamer op te eten, want we hadden natuurlijk hartstikke honger. Dit is de praktische kant, maar een gemis aan liefde doet ook wat met je. Je wilt iets opvullen dat je mist in je leven. Wat is nu makkelijk vullen? Eten natuurlijk…

Mijn moeder maakte zich altijd druk wat de buren wel niet dachten en als kind heb ik dit overgenomen. Ik kan me ook nog goed herinneren dat ik vrijwel altijd gestrest was bij de gedachte wat andere mensen wel niet van mij dachten. Ik was altijd aan het vissen naar complimenten. In de hoop dat mensen dan iets positief vertelden en wat was ik dan blij, want ik had het gevoel gekregen dat ik ook belangrijk was. Ik kreeg altijd een slecht gevoel als iemand maar iets van kritiek uitte, voelde me saai, onaantrekkelijk en ik had geen vertrouwen en geloof in mezelf.


Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.

Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Ik stelde mezelf de vraag: “Wil ik zo’n leven leiden als mijn moeder?” Ik was het zat en dit was het moment van totale ommekeer in mijn leven.

Opleiding en ervaring

Na een studie voedingsleer heb ik mijn diploma als gewichtsconsulente behaald, en ben begonnen met trainingen geven bij Victory For Life, voor kinderen met overgewicht.


Hier vond ik mijn liefde voor het geven van trainingen en daardoor ben ik een studie Mensgericht Coachen gaan volgen aan de Academie voor Counselling en Coaching, geweldloze communicatie, praktische psychologie, orthomoleculair suppletie adviseur etc...


Ik heb getraind voor Weg met de Weegschaal (nu Visiom), School voor Zelfvertrouwen en ben uiteindelijk helemaal voor mezelf begonnen. Persoonlijke ontwikkeling is voor mij erg belangrijk en daarom blijf ik ook cursussen en trainingen volgen en ga ik regelmatig naar een training in Amerika. 


Doelstellingen


De kennis en ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn jeugd, volwassenheid en mijn studies wil ik graag zichtbaar maken. Wat maakt dat jij niet je doelen achterna gaat? Just Be You staat voor het inspireren, manifesteren en motiveren tot een positieve verandering in je leven.


Als ik het kan, dan kan jij het zeker ook!


Word verliefd op jezelf!


Mijn leven wordt elke dag beter, want ik bewandel mijn weg. Niets is perfect, maar elke keer als ik weer de Wet van Aantrekking en Zelfliefde beoefen, word ik gelukkiger, voel me steeds dankbaarder, en kan ik deze liefde uitstralen naar anderen.


Ik geloof in het Universum en mijn ervaring is dat je kan waarmaken wat je echt wilt doen in je leven. 

Het is zo gemakkelijk om jezelf naar beneden te halen, maar stop daarmee en start met het waarderen van jezelf.  Want het mooiste wat je kunt worden is JEZELF. 


Mijn favoriete uitspraken

  • De wind kun je niet veranderen maar de zeilen zet jezelf. 
  • Als je jezelf kent, ben je krachtig. Als je jezelf accepteert, ben je onoverwinnelijk
  • Waar je je aandacht op richt, dat groeit. 
  • Hou van jezelf om wie je bent in plaats van jezelf te haten om wat je niet bent!
  • Accepteer dat wat er is. Laat los wat is geweest. Heb vertrouwen in wat kan zijn. 
    .

Social Media

Word Jezelf!


Ik hoop dat ik je met JustBeYou kan inspireren en/of motiveren om positiever in het leven te staan, je mooiste leven te manifesteren, meer van jezelf te houden en zelfvertrouwen op te bouwen om te doen wat je graag wilt doen.


Heb je vragen? Kan ik iets voor je betekenen? Mail mij gerust.


Accepteer dat wat er is. Laat los wat is geweest. Heb vertrouwen in wat kan zijn.


With love, 

handtekening Marian


© justbeyou.nl All rights Reserved   I   Privacy  I   Disclaimer 

>