Stel Je Voor Dat Je VEEL MEER Energie Hebt en Meer Balans, Plezier en Levenslust Ervaart ...

Het programma Verhoog je Energieniveau is een
21-daagse programma met bewezen en effectieve tips, tricks, motivatie en inspiratie om je energie te verhogen en het leven te creëren waar je verliefd op wordt. 

JA, Ik heb dit nodig!

Je start meteen!

Herkenbaar ...

Je voelt je moe en je hebt niet meer zoveel plezier in het leven. Je denkt is dit het nu ...


Je wordt overweldigd door alle dingen die nog moeten gebeuren en waar je geen zin in hebt

Je zit veel te veel in je hoofd en je weet niet meer zo goed wat te voelen

De balans is momenteel ver te zoeken

Je weet niet meer waarvoor je meteen je bed uitspringt.

Je energieniveau bepaalt voor een groot deel je stemming.
En hoe je je van binnen voelt, straal je uit naar buiten.
En dat heeft weer invloed hoe je op anderen overkomt.
De basis van je goed voelen, hangt dus voor een belangrijk deel af van je energielevel.
Spoiler: zodra je je energieniveau verhoogt, voel je je onmiddellijk beter!

Gedachten, hart, innerlijk

Hoe anders zou het zijn als je verliefd wordt op jouw leven:

 • Je krijgt veel meer gedaan
 • Je ervaart meer plezier, balans en je geniet veel meer
 • Eindelijk weet je hoe je weer je innerlijke rust kunt krijgen
 • Je bent in één lijn met jezelf en co creëert met het Universum
 • Je maakt van gevoelens als liefde, vreugde, vrijheid, passie, overvloed en dankbaarheid je normale staat van zijn. 

De sleutel tot een leven dat goed voelt ...

Ik had een leven waar ik niet blij mee was. Twee keer in de valkuil van een burn-out gestapt en totaal niet in balans. Op het moment dat je niet in balans bent zul je veel makkelijker meegaan in de negativiteit van een ander of van veel langer van slag zijn door iets wat er gebeurd.

Weet je ... je kunt ook niet fronsen in de spiegel en dan verwachten dat je spiegelbeeld lacht. 

Ik voelde me zo energieloos, negatief, zwaar en ik verwachte dat mensen, mogelijkheden, situaties naar me terug lachten in mijn leven en me zouden vervullen met energie, liefde en voldoening. 

❌ FOUT! ❌

Ik heb jaren geleden 'The Secret' ontdekt en hiermee aan de gang gegaan en weet dat alles energie is en het leven reageert op de weerspiegeling van jouw energie. Je moet een match worden om te doen waar je van droomt en hebben wat je wilt. Als je échte verandering aan wilt brengen in je leven zul je moeten afstemmen op wat jij wilt.

In dit programma zal ik je stap voor stap begeleiden bij het verhogen van je energie zodat je beter dan ooit kunt voelen en een leven kunt creëren waar je je bed voor uitspringt.

Wanneer je energie hebt, je geïnspireerd voelt, vind je het niet erg om stappen te nemen. Je ervaart dan een soort flow. Wanneer je geen energie hebt of je voelt je niet geïnspireerd dan voel je je moe, uitgeput alsof je een kar met je meetrekt de heuvel op.

Indien je tegen de stroom inzwemt verlies je energie en inspiratie. Laat je meevoeren met de stroom en je zult flow ervaren. 

Ik heb begrepen hoe het komt dat ik twee keer in een burn out ben beland en het werd met duidelijk hoe het werkt op volop energie te ervaren en mijn doelen achterna te gaan (bijvoorbeeld het starten van mijn eigen bedrijf). Het werd me duidelijk hoe dit werkt en hoe ik hier invloed op kon uitoefenen. Dat wil ik graag met je delen want het heeft mij ontzettend ver gebracht. Wat ik kan, kan JIJ ook! Wil je het weten? 

Ik ga je in dit programma manieren laten zien dat mij zoveel heeft geholpen zodat je resultaten ziet die je nooit had gedacht / verwacht. Ik wil dat je je groter voelt dan elke uitdaging en dat je mogelijkheden ziet in plaats van moeilijkheden. 

Het is een cliché maar een betere wereld begint bij jezelf. Als jij je beter voelt dan inspireer jij hiermee weer anderen en zo wordt het steeds weer groter. Wat de ander inspireert ook weer. 

De deuren zijn nu open voor een eenmalige pilot prijs en deze zal zeker niet meer terugkomen!

Hoe het programma werkt..

21 dagen Verhoog je EnergieNiveau

21 Video Lessen


Elke werkdag, gedurende 21 dagen, ontgrendel je een nieuwe, diepgaande video, waarin ik je stap voor stap begeleid bij het verhogen van je energieniveau.

Oefeningen


Hier gebeurt de magie! Elke werkdag een praktische oefening zoals rituelen,

een schrijfopdracht of het nemen van real-life actie.

Elke dag een Werkboek


Je krijgt dagelijks een werkboek die je kunt downloaden om je te helpen het programma en de oefeningen te doen. Elke dag met de high-lights, affirmaties en nog veel meer!

Heb ik het al over de Bonussen gehad?

Bonus 1
Gedrukt Werkboek


Het werkboek is er niet alleen online maar nu ook in een gedrukte versie (t.w.v. € 24,95) Voor het eerst wordt deze naar je verstuurd met het meedoen met het programma!

21 Dagen in een A5 formaat, full colour, met ringband en 108 pagina's. 

Werkboek Reset je Energie (1)

Bonus 2
Meditatie

Deze begeleide meditatie zal je energiefrequentie onmiddellijk verhogen (life-changing)

Bonus 3
CoachingCall


Dit wordt als zo waardevol ervaren. Ik ben er voor jou!

Ik heb twee LIVe Coaching Call's voor jou online gezet. Deze kun je aan het einde van het programma bekijken.

High Vibe Playlist - Bonus Verhoog je EnergieNiveau

Bonus 4
High-Vibe Playlist


Verhoog je vibratie met muziek! Ik heb een high-vibe-afspeellijst gemaakt waar je de hele dag naar kunt luisteren, gevuld met meer dan 100 zorgvuldig uitgekozen high-vibe-nummers (en ik zal deze steeds weer uploaden) Luister op Spotify.

Eenmalig en alleen voor Nu 297 € 167

Programma Verhoog je EnergieNiveau: 

 • Leer hoe je op één lijn komt met jezelf. Waardoor je weer kunt horen wat je innerlijke stem je vertelt
 • Ontdek hoe je je energie kunt beschermen
 • Kopieer mijn simpele dagelijkse gewoontes  voor meer energie en succes in je leven  
 • Gebruik de meditatie om elke dag je energiefrequentie te verhogen
 • Bekijk de video's waarin ik je 21 dagen lang vertel wat mij zo ontzettend heeft geholpen wat mij volop energie geeft
 • Erg geschikt als je nu een burn-out ervaar of als je hooggevoelig bent
 • Je behoud altijd toegang tot het programma en de toekomstige update's. 
 • Elke dag een werkboek!
 • Twee replay's van LIVE Coaching Calls
 • En nog veel meer ...

"


Een heel leerrijk programma. Een programma waardoor ik bij mezelf ben gaan zoeken wat bij mij past. Heel leuk om te doen, uit te testen en als kers op de taart: het werkt voor mij!

Vooral niet stoppen Marian! Dankzij jouw programma’s ben ik mezelf graag gaan zien, leer ik mezelf opnieuw kennen, heb ik mezelf vergeven en leef ik in vertrouwen dat alles goed komt.


Karla

"


Het programma gaf mij zoveel inspiratie en mogelijkheden waar ik mee aan de slag kon/kan. 


Alles wat je vertelt valt op zijn plek en veel punten zijn herkenbaar. Elke keer weer krijg ik er energie van als ik naar jou geluisterd heb. Heel veel dank hiervoor.


Jeanine 

"


Ik vond het programma een verademing en had ook wel geregeld van die aha momentjes. Ik wist sommige dingen al wel omdat het mij wel eens eerder was verteld alleen kon ik er op dat moment niets mee.
Nu ik jou programma heb gevolgd vielen pas de puzzelstukjes in elkaar en kan ik hier ook iets mee. Blijkbaar was het nu mijn tijd om er iets mee te gaan doen. 
Dankjewel daarvoor Marian, dankjewel voor je duidelijke uitleg en prettige stem om naar te luisteren.


Nel

"


Ik heb ontzettend veel geleerd van de opdrachten en door hier 21 dagen intensief mee bezig te zijn geweest merk ik dat ik een andere "basis-instelling" aan het ontwikkelen ben.


Ik ben vrolijker en merk vooral wat dit voor effect heeft op de mensen om mij heen (bij zowel de ander als bij mezelf). Het programma heeft me ook meer zelfvertrouwen gegeven en nog meer het besef dat ik goed ben zoals ik ben.


Dit programma kwam, uiteraard niet toevallig ;), precies op mijn pad op het moment dat ik dit nodig had. Ik heb iedere dag met veel plezier aan je programma gewerkt. Ik heb elke dag het werkboek uitgeprint en bewaar alles in een mooie map om hier regelmatig doorheen te bladeren.

Ik heb jouw planners al jaren en de opdrachten die hierin staan en de wijsheden die je post op facebook hebben mij heel veel gebracht. Mede dankzij jouw mooie en inspirerende woorden/video's heb je mij aangespoord om uit mijn comfort zone te komen. Dit heeft als resultaat dat mijn leven ongelofelijk is veranderd en dat ik het vertrouwen heb gekregen dat alles wat ik wil werkelijkheid zal gaan worden.  

Hiervoor wil ik je ontzettend bedanken! Ik ben dankbaar dat Just Be You op mijn pad is gekomen en dat ik dankzij jou inspirerende actiestappen heb durven zetten. 


Sabrina

"


Volop handvatten gekregen om positiever in het leven te staan en je mindset te kunnen veranderen.
Ik keek elke dag uit naar de video's van Marian.
De opdrachten kun je doen op je eigen tempo en geven een goed inzicht in jezelf.


Heel erg bedankt voor de fijne video's, Leuke opdrachten en ondersteuning door dit programma.
Ik kijk uit naar de live call!


Melanie

Fijne video’s, die stimuleren om met mezelf aan de slag te gaan. Veel handvatten om naar een positieve leefstijl om te schakelen. Had niet verwacht, dat ik in 21 dagen echt een energieboost boost zou krijgen, maar dat is wel gelukt.


Tonia

Het cursus materiaal ziet er heel goed en verzorgd uit met een mooie layout en geweldige affirmaties en je bent heel enthousiast in je video's.


Ankie

"


Heel erg goed. Het programma raakte precies de thema's die voor mij spelen. Met je hele praktische voorbeelden maak je het niet te zweverig.


Danielle

Bedankt Marian voor je video's en opdrachten! Mijn deelname heeft ervoor gezorgd dat ik me meer en meer bewust ben van mijn energie level en van de invloed van anderen op mijn energie level.


Hilda

Wat was het een onwijs mooi, inspirerend programma! Door dit programma zoveel meer mooie tools gekregen! En met je mindset bezit te blijven!

Super dank je wel Marian; voor jouw inspirerende, verhelderende voorbeelden. De ahaa momentjes met de emotie-ladder, ' zit dat zo in elkaar' met elke dag een nieuwe podcast.


Iris

Het zit leuk en duidelijk in elkaar, het is goed te volgen. Ik ben enthousiast geworden, ik begin elke ochtend met de intensies


Cobie

Alleen tevreden deelnemers

Je kunt het gewoon uitproberen en je bent helemaal beschermd door de garantie regeling! 

Ik wil graag tevreden deelnemers, daarom ontvang je garantie op dit programma. Als dit e-programma voor jou niet werkt, stuur mij dan binnen 10 dagen een bericht en krijg je je geld terug.  Je hoeft mij geen uitleg te geven want ik ben mening dat je je nimmer hoeft te verontschuldigen. 

Review Verhoog je EnergieNiveau
Review Verhoog je EnergieNiveau

Marian Palsgraaf 

VAN BURN OUT NAAR EEN VROUW MET EEN MISSIE

Mijn naam is Marian Palsgraaf en het is mijn missie om je weer verliefd te laten worden op jezelf, het leven en om te doen waar je hart echt van gaat sprankelen.


Je verdient het om je beter te voelen en je verdient het nu.


Enkele jaren geleden was ik onzeker, hield ik niet van mezelf en was ik een dweil na twee burn-outs. Ik ontdekte de kracht van liefde voor jezelf en van je mindset (oa Wet van Aantrekking).
Hiermee is mijn leven compleet verandert!  Dit gun ik jou ook. 


Verander je denken, verander je leven. Het kan echt!

Zie ik je? Ik kijk er naar uit!

Accepteer dat wat er is. Laat los wat is geweest. Geniet en heb vertrouwen in wat kan zijn.

Laten we je naar de mooiste vibraties van liefde brengen,
Ik kan niet wachten om al mijn energie en ideeën met je te delen.

Love en High Vibes,

Veel gestelde vragen

Ik kan niet alle dagen aandacht geven aan het programma, is dat erg?

Kan ik ook de volgende keer meedoen?

Hoeveel tijd ben ik er per dag aan kwijt?

Is het lastig te volgen of te zweverig?

Wat krijg ik nu allemaal in dit programma?

Wat gebeurt er na mijn betaling"?

Krijg ik het werkboek thuisgestuurd?

Is er een garantieregeling?

Tot hoe lang heb ik toegang tot het programma?

 Ben je er klaar voor?

Verdubbel je energie voor meer balans, plezier en levenslust in 21 dagen!

Reset je energie, verhoog je energiefrequentie en creëer een leven waar je verliefd op wordt. 

© justbeyou.nl. All rights Reserved   I   Privacy  I   Disclaimer 

>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.