115 – Hoe kun je het verleden loslaten

Hoe kun je het verleden loslaten

Onderwerp voor vandaag: Loslaten oftewel hoe kun je het verleden loslaten en/of een relatie laten gaan die over is. Veel vragen gehad over het loslaten van een relatie of een ‘fout’ die er is gemaakt in het verleden. 

Een mooie quote van Boeddha: Vasthouden is als drinken van vergif en verwachten dat de ander eraan overlijdt. Als je mijn Facebook pagina kent dan weet je dat ik gek bent van spreuken,, quotes en one liner want vaak zijn ze net dat zetje dat je weer nodig hebt. 

Ik heb zoveel geleefd in het verleden. Denken aan wat er allemaal is gebeurd, wat ik anders had kunnen doen, wat ik beter had kunnen doen etc. Met mijn gedachten was ik altijd in het verleden en dat is niet iets wat je vooruit gaat brengen.

Ik blijf het zeggen: maar het leven is eb en vloed. Het wordt vaak als zo lastig ervaren om los te laten. Ik heb er een podcast over opgenomen. 

Facebook Live

Uitgelicht in deze aflevering: 


44 Zelfliefde Affirmatie Kaarten:
Door je te herinneren aan simpele maar krachtige (nieuwe) gedachten, ontdek je de liefde in jezelf en leer je te stralen! De energie die je uitstraalt, is de energie die je terug zal ontvangen.
Check het hier >>>

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags

gedachten, liefde, liefde loslaten, mindset, verleden loslaten, vertrouwen hebben, zelfvertrouwen


Misschien vind je dit ook leuk:

 • Wat een keimooie podcast!
  Hier haal ik zo veel uit!

 • Ondanks dat ik het wel weet ,is het altijd weer fijn on n reminder te horen. Dank je wel weer ,ga hem zeker nog n paar keer luisteren want dan komt het nog beter binnen.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

  Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
  Zorgen en Stress

  >