115 – Hoe kun je het verleden loslaten

Hoe kun je het verleden loslaten

Onderwerp voor vandaag: Loslaten oftewel hoe kun je het verleden loslaten en/of een relatie laten gaan die over is. Veel vragen gehad over het loslaten van een relatie of een ‘fout’ die er is gemaakt in het verleden. 

Een mooie quote van Boeddha: Vasthouden is als drinken van vergif en verwachten dat de ander eraan overlijdt. Als je mijn Facebook pagina kent dan weet je dat ik gek bent van spreuken,, quotes en one liner want vaak zijn ze net dat zetje dat je weer nodig hebt. 

Ik heb zoveel geleefd in het verleden. Denken aan wat er allemaal is gebeurd, wat ik anders had kunnen doen, wat ik beter had kunnen doen etc. Met mijn gedachten was ik altijd in het verleden en dat is niet iets wat je vooruit gaat brengen.

Ik blijf het zeggen: maar het leven is eb en vloed. Het wordt vaak als zo lastig ervaren om los te laten. Ik heb er een podcast over opgenomen. 

Facebook Live

Uitgelicht in deze aflevering: 


44 Zelfliefde Affirmatie Kaarten:
Door je te herinneren aan simpele maar krachtige (nieuwe) gedachten, ontdek je de liefde in jezelf en leer je te stralen! De energie die je uitstraalt, is de energie die je terug zal ontvangen.
Check het hier >>>


Tags

gedachten, liefde, liefde loslaten, mindset, verleden loslaten, vertrouwen hebben, zelfvertrouwen


Misschien vind je dit ook leuk:

  • Ondanks dat ik het wel weet ,is het altijd weer fijn on n reminder te horen. Dank je wel weer ,ga hem zeker nog n paar keer luisteren want dan komt het nog beter binnen.

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

    Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

    17 tips Van Jezelf Houden
    >

    Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.