Gratis Workshop Voluit leven met Hooggevoeligheid

Gratis Online Workshop Voluit Leven met Hooggevoeligheid

Er staat weer een nieuwe Gratis Online Workshop gepland: Voluit Leven met Hooggevoeligheid en wel op Dinsdagavond 7 mei 2024 om 20.00 uur. Klik op onderstaande button voor meer informatie en/of opgeven om je Gratis Online stoel te reserveren. 

Deze workshop waarbij je mij kunt zien en horen maar ik jou niet! 

Ik zelf ben een rasechte HSP'er maar wist hier in het begin helemaal niet veel van af. Twee burn outs later en gestart met het leren positief denk, van mezelf houden, de ontdekking van wet van Aantrekking en Hooggevoeligheid ben ik steeds verder gekomen op mijn pad. 

Eén van de zegeningen van hoogsensitief zijn, is toch wel het vermogen om overal schoonheid te kunnen zien en je geweldige gevoelssysteem. 

Door je eigenschap om details waar te nemen, ben je in staat altijd ergens iets moois te zien.
In iedere situatie, in elk object, in ieder mens. Dat is een gave die je mag koesteren, je bent niet naïef, het zorgt voor balans in je waarneming en zorgt ervoor dat je een gelukkiger mens kunt zijn.

Je hebt een ook geweldig gevoel systeem en intuïtie. Vaak vechten we tegen alles de gevoeligheid want zodra je je denken er op los laat, wordt het ingewikkeld.

Je denken wordt gedomineerd door de buitenwereld: wat heb je geleerd, wat zijn de gangbare overtuigingen in jouw omgeving, je cultuur enzovoort. 

Jouw gevoel en jouw intuïtie is alleen van jou, het is jouw ziel die zachtjes tegen je fluistert.

In deze workshop ga ik je meer vertellen over mijn ontdekking, hoe ik ermee om heb leren gaan, hoe je beter in contact komt met jezelf en nog veel meer! Aan het einde van de workshop ben ik er nog voor jou om al je vragen te beanwoorden!

Ik kijk er naar uit! Ben jij erbij?

Accepteer dat wat er is. Laat los wat is geweest. Geniet en heb vertrouwen in wat kan zijn. 

With love,

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
Zorgen en Stress

>