Gratis Workshop Voluit leven met Hooggevoeligheid

Gratis Online Workshop Voluit Leven met Hooggevoeligheid

Er staat weer een nieuwe Gratis Online Workshop gepland: Voluit Leven met Hooggevoeligheid en wel op Woensdagavond 15 maart 2023 om 20.00 uur. Klik op onderstaande button voor meer informatie en/of opgeven om je Gratis Online stoel te reserveren. 

Deze workshop waarbij je mij kunt zien en horen maar ik jou niet! 

Ik zelf ben een rasechte HSP'er maar wist hier in het begin helemaal niet veel van af. Twee burn outs later en gestart met het leren positief denk, van mezelf houden, de ontdekking van wet van Aantrekking en Hooggevoeligheid ben ik steeds verder gekomen op mijn pad. 

Eén van de zegeningen van hoogsensitief zijn, is toch wel het vermogen om overal schoonheid te kunnen zien en je geweldige gevoelssysteem. 

Door je eigenschap om details waar te nemen, ben je in staat altijd ergens iets moois te zien.
In iedere situatie, in elk object, in ieder mens. Dat is een gave die je mag koesteren, je bent niet naïef, het zorgt voor balans in je waarneming en zorgt ervoor dat je een gelukkiger mens kunt zijn.

Je hebt een ook geweldig gevoel systeem en intuïtie. Vaak vechten we tegen alles de gevoeligheid want zodra je je denken er op los laat, wordt het ingewikkeld.

Je denken wordt gedomineerd door de buitenwereld: wat heb je geleerd, wat zijn de gangbare overtuigingen in jouw omgeving, je cultuur enzovoort. 

Jouw gevoel en jouw intuïtie is alleen van jou, het is jouw ziel die zachtjes tegen je fluistert.

In deze workshop ga ik je meer vertellen over mijn ontdekking, hoe ik ermee om heb leren gaan, hoe je beter in contact komt met jezelf en nog veel meer! Aan het einde van de workshop ben ik er nog voor jou om al je vragen te beanwoorden!

Ik kijk er naar uit! Ben jij erbij?

Accepteer dat wat er is. Laat los wat is geweest. Geniet en heb vertrouwen in wat kan zijn. 

With love,


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.