Pink Ribbon Armband 2014

Pink Ribbon Armband Quinty TrustfullHeb jij de nieuwe Pink Ribbon armband 2014 al gezien? Ik heb ze zojuist gespot en morgen ga ik deze aanschaffen en die zal je vast wel weer terug vinden in mijn geluksmomenten overzicht ;-).

Ik vind ze bij Quinty Trustfull (ambassadrice van Pink Ribbon) heel mooi staan en niet alleen stylish maar je steunt meteen een goed doel. Vaak geef ik de armbanden ook nog als een cadeautje!

Belangrijk is om de mensen te steunen die met deze vreselijke ziekte te maken krijgen.

Met de aankoop van deze bijzondere Pink Ribbon armband doneer je rechtstreeks € 7,26 aan wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker.

Voor het eerst is er naast een roze armband ook een bruine armband. De limited edition Pink Ribbon armband is voorzien van messing elementen. De verpakking is symbolisch: een glazen onderzoekbuisje. Met de aankoop van de armband steun je belangrijk wetenschappelijk onderzoek op het gebied van borstkanker. Van iedere verkochte armband gaat rechtstreeks € 7,26 naar wetenschappelijk onderzoek.

Wat doet Pink Ribbon?

Stichting Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker. Met als doel de juiste behandeling en optimale begeleiding én een beter en langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Pink Ribbon heeft inmiddels ruim 150 onderzoeken en projecten gefinancierd.

#deBand

Laat zien met wie jij een band hebt. Maak een foto met De Band en post deze op sociale media met #deband.

Wat vind jij van de nieuwe Pink Ribbon armband 2014? Schaf jij elke jaar de armband aan?

Je kunt ze eventueel hier bestellen of de armbanden zijn te koop bij de DA, Bruna, Miss Etam, Sandwich en bij de Bijenkorf in Den Haag, Amsterdam en Rotterdam.


Tags

#deband, borstkanker maand, pink ribbon, Pink Ribbon armband 2014, Quinty Trustfull


Misschien vind je dit ook leuk:

Pink Ribbon Armband 2014

Pink Ribbon Armband 2014

Live Pink to inspire!

Live Pink to inspire!
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>