Een ziek kind kan niet zonder zijn ouders.

Van de week zag ik deze campagne op de televisie en deze heeft mijn hart gestolen.


.

Word nú donateur.

Mijn vriendin heeft haar dochter verloren aan de vreselijke ziekte en zij hadden “het geluk” om dicht bij het ziekenhuis te wonen. Haar lieve kleine meid heeft het echter niet overleefd.

Ik vind dat er veel goede doelen acties zijn maar voor drie goede doelen zet ik mij in!

Dit is het Ronald McDonald Kinderfonds, Pink Ribbon en Kika. Ken je die geweldige kika-beren?

Ik verstuur geen kerstkaarten maar in plaats daarvan stuur ik een mail en vertel ik iedereen dat ik een donatie doe aan de stichting Kika. Velen hebben mijn voorbeeld al gevolgd en dat vind ik schitterend om te zien.

Wat vind jij een goed doel? Leuk als jehet hieronder in een reactie wilt delen.

Je kunt me ook volgen op twitter of facebook.


online adverteren www.m4n.nl


Tags

kika, pink ribbon, ronals mc donald kinderfonds, ziek kind


Misschien vind je dit ook leuk:

Pink Ribbon Armband 2014

Pink Ribbon Armband 2014
 • Kippevel Marian! Ik moet er niet aan denken dat Klaas in het ziekenhuis zou liggen, laat staan helemaal alleen! Je hebt me weer eens geinspireerd, ga kijken naar de mogelijkheden voor donatie.

 • Bianka schreef:

  Dit is denk ik een van de grootste nachtmerries van ouders; je kind verliezen aan deze vreselijke ziekte!
  Ik ben al een aantal jaren donateur en ook ieder jaar sturen wij met ons bedrijf kerstkaarten waarvan de opbrengst naar Kika gaat.
  Het boek “Voetstappen in het zand” ( te bestellen via de Kika site) is een aangrijpend verhaal dat geschreven is door een vader van een kind met deze ziekte en omschrijft wat voor een “gevecht” er bij komt kijken.
  Niet het meest vrolijke boek maar zeker de moeite waard.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.