Live Pink to inspire!

Dat is het thema van Pink Ribbon Magazine 2010. Eén van de dingen die de redactie van het magazine eindeloos inspireert, is muziek. Want muziek geeft kracht, tovert een glimlach op je gezicht, wekt energie op of geeft gewoon een beetje warmte in een moeilijke tijd. De redactie stelde daarom samen met Muziek.nl een lijst samen van 100 inspirerende liedjes. Download jouw top 10 en steun Stichting Pink Ribbon!

Klik hier voor meer informatie.

Pink Ribbon vind ik een doel waar ik me eindeloos voor in kan zetten. Daarom deze maand ook een verloting van de Pink Ribbon armband. Klik hier voor meer informatie.

Ik vind het wel erg leuk te horen wat voor muziek jouw inspireert! Geef hieronder een reactie en maak kans op de Pink Ribbon Geluksarmband.


Tags

armband pink ribbon, Inspiratie voor jezelf, pink ribbon


Misschien vind je dit ook leuk:

Waar een wiel is, is een weg

Waar een wiel is, is een weg
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.