Mijn geluksmomenten #1

Je hebt vaak veel geluksmomenten maar daar sta je vaak niet zo bij stil. Deze maand hebben we nog de uitdaging elke dag een foto met een thema. Ik wil mijn geluksmomenten elke week gaan vastleggen op camera. Ik ben gek op foto’s alleen moet ik nog even leren om veel meer foto’s te maken en dit gaat tegenwoordig zo makkelijk..

Waarom geluksmomenten vastleggen?

Veel mensen vinden het makkelijker om negatief te praten in plaats van positief te praten, negatieve dingen te zien in plaats van het positieve. Door je te richten op het positieve zal je er meer van ervaren. Waar je je op richt dat groeit! Iedereen heeft geluksmomentjes voor de één hoeft dit moment niet bijzonder te zijn maar voor de ander kan het van alles betekenen.

Je zult je dankbaarder voelen, richten op de schoonheid van kleine dingen en daardoor weer gelukkiger voelen. Ik wil me richten om te kijken naar de mooie dingen in het leven en vaak zijn deze klein. Vaak plaats ik ook foto’s op Instagram. Volg je mij daar al? Mijn naam op Instagram: justbeyounl

Mijn geluksmomenten

 

geluks moment 4
Ik heb een heel leuk Skype gesprek gehad met Hans Kloosterman auteur van het boek ‘Van Snob tot Monnik’ welke ik van hem toegestuurd heb gekregen. Er komt nog een review aan en winactie. Mijn dochter zag het boek op de keukentafel liggen en had een leuk gesprek met vriendin wat het nu eigelijk betekende een ‘snob’ 😉

geluks moment

Heerlijk douche ritueel met Rituals. Dit is de T’ai Chi White Lotus & Green Tea.

O L I V E  O I L

Leuk al die reacties op onze Facebook Pagina. Dit plaatje en tekst was meteen een hit: “Laat je door niemand ontmoedigen wanneer jij een droom najaagt. Het is jouw droom en als jij erin gelooft heb je de potentie om hem waar te maken. Iedereen die dat niet ziet, moet zich er vooral niet mee bemoeien, hun beperkt zicht is niet jouw probleem.
Veel succes met je droom deze nieuwe week.”

IMG_0032

Nieuw proef geurtje gekregen bij ICI Paris van Cartier en ik vind deze erg lekker.

geluks momentje 2

Coach kalender gekregen van Wouter ter Reehorst en er zitten mooie teksten bij. Alleen degene die mij aanspreken deel ik op Facebook.

Website van het Jaar logo

Gebeld door medewerker van Website van het Jaar 2014. Ik ben genomineerd. Joepie! Alleen kan ik bij de uitreiking niet aanwezig zijn want dan ben ik met mijn vriendin op Aruba!
Je mag stemmen! Dat zal ik erg waarderen. Hier kan je stemmen. Is maar een paar klikken 😉

IMG_0009

Deze week sta ik in de Mijn Geheim Special en ook in de Flair. Ik heb nog geen PDF bestand van het artikel maar deze kan je dan terug lezen onder de tab ‘Media’.

mijn geluksmomentjes

Met mijn meiden wezen winkelen. Door mijn hooggevoeligheid wel altijd een aanslag op de energie huishouding maar oh zo leuk. Het was Glamour Day dus bij veel winkels 20% korting. Ik slaag altijd bij de Vero Moda. Lekker een dikke vest gekocht.

geluksmomenten

Bij Vero Moda deze zwarte blazer gekocht met ‘leren’ mouwen. Altijd makkelijk en top te combineren.

geluks momentje 3

Gisteren was de thema Blauw bij Just Be You elke dag een foto #justbeyouedef. Ik plaatste in de Facebook groep deze foto.
Als ik er een aantal op zal drinken dan ben ik ‘blauw’ ;-).

IMG_0012

Maaik en mijn schoonmoeder gisteren heerlijk op het terras. Mijn schoonmoeder is vorige week gevallen en de blauwe plekken gaan nog niet echt over.
Zij is het toppunt van dankbaarheid. Een stukje wandelen en nog een bakje doen dan is ze de gelukkigste mens op aarde. Bewijs dat het weer de kleine dingen zijn die het hem doen.

Tot de volgende week! Ik ga trachten dit elke week te posten.

Wat zijn jouw geluksmomentjes geweest? 


Tags

cartier, geluksmomenten, just be you, marian palsgraaf, vero moda, website van het jaar


Misschien vind je dit ook leuk:

Just Be You Planner 2023

Just Be You Planner 2023

Just Be You Planner 2018

Just Be You Planner 2018

Persoonlijk berichtje

Persoonlijk berichtje
 • Geweldig zeg, wil er ook ns op gaan letten, kei leuk om het zo na n week terug te zien, en idd het zit m vooral in kleine dingen. Dank je wel Marianne, weer n eyeopener,
  groet
  Ine.

  • Geen dank, graag gedaan. Ik hoor graag wat jou geluksmomenten zijn geweest. Volgende week weer een verslag 😉

 • Mijn geluksmoment is de rust in de ochtend als iedereen naar school is. Ipad en een kopje koffie, daar geniet ik zo van. Elke ochtend even jby checken ;-).

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >