Just Be You Planner 2023

Just Be You Planner 2023

Vele vragen heb ik al gekregen over de Just Be You Planner 2023 en/of deze al te bestellen is.
Ik heb er even een video over opgenomen. 

Just Be You Kalender

Dé scheurkalender voor meer liefde, inzichten, inspiratie, tips
 en nog veel meer om verliefd te worden op jezelf en
je mooiste leven te creëren.

Just Be You Scheurkalender voor meer zelfliefde, positiviteit en geloof in jezelf

Uitgelicht 

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags

Agenda 2023, journal, just be you, just be you agenda, just be you planner, Planner 2023


Misschien vind je dit ook leuk:

Just Be You Planner 2023

Just Be You Planner 2023

Just Be You Planner / Agenda 2022

Just Be You Planner / Agenda 2022
 • Tamara schreef:

  Ow Marjan, wat vind ik dat erg jammer. Ik kijk altijd zo enorm uit naar die planner en hij helpt me steeds zo goed. Hij motiveert me zo erg. Maar ik begrijp het wel als jij zegt dat de energie er niet was. Tenslotte moet jij doen waar jij je goed bij voelt.

  • Marian schreef:

   Net besloten maar er komt wel een scheurkalender (datumloos) voor het nieuwe jaar ❤️

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

  Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
  Zorgen en Stress

  >