Ontdoe je van je moeten en ontmoet jezelf

Ontdoe je van je moeten en ontmoet jezelf

Door je te ontdoen van je moeten, ontmoet je jezelf. Een quote waaraan ik moest denken en een e-mail gekregen en in een inzicht gesprek steeds gehoord ik had dit al moeten hebben doen of had daar moet zijn en toen dacht daar ga ik het deze aflevering met je overhebben. 

Moet jij ook zoveel van jezelf? Een andere vraag is: Denk jij dat je dingen al had moeten doen? Had je de liefde van je leven al moeten hebben, had je al gesetteld moeten zijn, had je al een vaste baan moeten hebben? 

Welkom bij de aflevering van de Just Be You Podcast, ik ben Marian Palsgraaf, en als je je je nog niet geabonneerd hebt doe dat dan zodat je geen aflevering meer hoeft te missen

Uitgelicht in deze aflevering:

Door je te ontdoen van je moeten, ontmoet je jezelf

Tags

gaan voor wat jij wilt, meer flow in je leven, minder moeten, moet jij veel van jezelf


Misschien vind je dit ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.