Dankbaarheid Affirmatie Meditatie – 21 dagen Challenge

Dankbaarheid Affirmatie Meditatie

21 dagen Challenge

Verhoog je energie frequentie in slechts enkele minuten met deze prachtige dankbaarheid meditatie. Een aantal krachtige affirmaties die speciaal zijn gemaakt om je te helpen het leven van je dromen te manifesteren. Luister hier gedurende 21 dagen naar en je zult je wereld zien veranderen!

Het is een ongelooflijk opbeurende geleide meditatie, en je kunt deze bijvoorbeeld beluisteren terwijl je je dag begint. 

Als er één eigenschap is die bijdraagt tot het creëren van een gelukkig leven, dan is het wel dankbaarheid.

Onthoud dat het jouw dankbaarheid is die je manifestatie kracht zal maximaliseren. Als je je dankbaar bent, dan open je de deur voor méér geluk en dankbaarheid. Hoe vaker je met dankbaarheid bezig bent, hoe vaker je zult merken dat je automatisch positiever naar de dingen gaat kijken

Dankbaarheid is de snelste manier om jou energie frequentie te verhogen. Energie van gelijk niveau trekt elkaar aan en dat is Wet van Aantrekkingskracht. Je kunt dan weer aantrekken wat jij graag wilt in het leven.

Gedachtes waar je het meest op richt worden jouw realiteit.

Luister naar deze affirmatie meditatie elke dag, gedurende 21 dagen. Voel en ervaar wat deze krachtige zinnen met je doen. Het is zo belangrijk om te voelen door dankbaar te zijn van wat er nu allemaal al is in je leven en vertrouwen te hebben in wat allemaal nog kan zijn.

Je hebt je verlangens, dromen en/of doelen niet voor niets.. Je bent het waard en het wacht op jou om te worden gemanifesteerd in je leven. Dankbaarheid zal de aantrekkingskracht vergroten. Dankbaarheid is instant geluk.

Accepteer dat wat er is. Laat los wat is geweest. Geniet en heb vertrouwen in wat kan zijn. 

Hoe ervaar jij deze dankbaarheid affirmatie meditatie? Laat gerust een reactie achter. 

Uitgelicht 


Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags

affirmatie, challenge, dankbaarheid, manifestatiekracht, mantra's, meditatie, mindset, positieve zinnen, wet van aantrekking


Misschien vind je dit ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
Zorgen en Stress

>