Win het boek Reislust – Esmir van Wering

reislustVan de zomer mocht ik het boek ‘Reislust’ van Esmir van Wering ontvangen.

Ik kan dit boek het beste omschrijven als een heerlijk, luchtig en geestig geschreven boek. Je leest het in één ruk uit. Het heeft van alles iets: humor, bekende emotie(s), herkenbare situaties en bevat levenslessen.

Ik vind het altijd interessant om verhalen te lezen van mensen die opzoek zijn naar zichzelf en zichzelf onder de ‘loep’ durven te nemen. Dat kan je in dit boek zeker terugvinden. Na een verbroken relatie pakt Amber haar koffers en vertrekt voor onbepaalde tijd naar Afrika. In Afrika ontmoet ze ‘pret-face’, een oude en blinde man,  waar ze mooie gesprekken mee heeft.

Dit is het tweede boek te zijn van Esmir. Hier kwam ik net pas achter en ik weet niet of de verhaal lijn een beetje op dit boek aansluit. Ik heb het in ieder geval niet gemist. Reislust is de opvolger van Werklust.

Wil je lekker even op een herfstavond op de bank met een boek wat makkelijk wegleest? Dan is dit een aanrader.

Reislust

Voor iedereen die gelooft in de liefde Amber heeft eindelijk de man van haar dromen gevonden – na een turbulent vrijgezellenbestaan dat zeker vijf jaar te lang duurde. De prins op het witte paard (knap, goede baan en nog lief ook) zit bij háár thuis op de bank: een mijlpaal! Toch dient de midwife-crisis zich al gauw aan, want zij wil kinderen en hij niet. Als blijkt dat mister perfect een vreselijk geheim met zich meedraagt, neemt Amber een drastisch besluit: ze pakt haar koffers en vertrekt voor onbepaalde tijd naar Afrika. Daar ontmoet ze een soulmate zonder bij hem in bed te belanden. Hoe dat komt? Hij is een jaar of 90, nagenoeg tandeloos en stekeblind. Door de openhartige, confronterende gesprekken die volgen, leert Amber te dealen met haar kinderwens, de haat-liefde verhouding met de mannen in haar leven en vooral met zichzelf. Maar wanneer ze in het ziekenhuis belandt, lijkt alles voor niets te zijn geweest…

Just Be You mag 3 exemplaren van Reislust weggeven

Wat moet je doen om het boek Reislust te winnen? Geef antwoord op de vraag hieronder. Let op! Scroll even naar beneden als je een reactie wilt geven. Je vindt alle informatie bij het kopje ‘Winvraag’. Natuurlijk mag je ook een reactie op de Facebook-pagina van Just Be You geven.

Winvraag

Ervaar jij ‘reislust”? Waar zou jij graag naar toe gaan? Waarom zou je dit graag doen? Tip: je hoeft het niet allemaal te serieus te nemen, maar een beetje zelfinzicht kan natuurlijk nooit kwaad.

Deel dit artikel met al je vriendinnen en eventuele vrienden die een dol zijn op lezen. Niet voor niets is het motto dat je inspiratie vooral mag delen.

Donderdag 30 oktober 0m 10.00 uur maakt Just Be You de winnaars bekend.

Reislust – Esmir van Wering
Romantische fictie, 159 pagina’s, Meander
Bestel dit boek hier >>>>


Tags

esmir van wering, jezelf, meander, reislust, review reislust, werklust, winactie, winnen


Misschien vind je dit ook leuk:

Blue Monday

Blue Monday

Kerstboodschap

Kerstboodschap
 • Ik zou op reis willen in het brein van mijn poezen. Zo moeiteloos mindfull als zij leven wil ik ook!

 • Marjolein schreef:

  Ik ervaar mijn reislust nu anders dan pak hem beet 18 jaar geleden. Jaren heb ik in het buitenland gereisd en gewerkt en veel landen gezien. Nu is reislust voor mij mijn leven hier met mijn dochter in het hier en nu. Dat ervaar ik ook als een reis.

 • Katinka schreef:

  Ik zou heel graag een keer naar Nepal willen een mooie trekking maken door de Himalaya en daarna heerlijk luieren op een mooi strand. Reizen doet me altijd goed, er zijn zoveel mooie plekken, Het is voor mij ook veel makkelijker om in het hier en nu te zijn op vakantie.

 • Esther Potters schreef:

  Reislust is voor mij vrijheid, kunnen gaan en staan waar ik wil!
  Nieuwe plaatsen ontdekken, cultuur opsnuiven, ergens in verdiepen.
  Maar ook genieten van zon, zee en strand. Tot rust komen!

 • Henriette schreef:

  Naar een tropisch eiland 🙂

 • Ben net lekker reislustig een midweekje weg met mijn lief.
  Dus nog wat meer reislust in een hoekje met een boekje zou welkom zijn!

 • Ik zou ook zo graag op zoek gaan mezelf en het
  liefst op een tropisch eiland om te ontdekken waarom ik er nu toe doe en wat ik kan toevoegen aan de wereld.

 • In mijn dromen ga ik graag op reis naar een tropisch eiland , in mijn eentje om de reis zelf te beleven, maar ook om met mijn eigen ontwikkeling op reis te gaan en de reis met mezelf aan te gaan.

 • Naar Canada het lijkt me een prachtig land en er woont familie die ik al heel lang niet meer heb gezien.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >