Wat je ziet ben jezelf: 365 dagen positief denken


Wat je ziet ben jezelf: 365 dagen positief denken door Martine. In de rubriek “Wat je ziet ben jezelf” beantwoordt deze keer Martine 8 vragen over de cursus 365 dagen positief. Doe je ook mee aan 365 positief denken via Just Be You? En wil je de 8 vragen beantwoorden? Stuur dan een e-mail naar Marian Palsgraaf van Just Be You.

#1 Wat was je voornaamste reden om te starten met 365 dagen positief denken?

De voornaamste reden om te starten met de cursus 365 dagen positief denken kwam door externe ervaringen. Hierdoor kwam ik wat vast te zitten in negatieve gevoelens. En had ik in eerste instantie weinig invloed op ‘mijn denken’. Een reden om te starten met 365 dagen positief denken. Ik kon namelijk wel wat positieve woorden gebruiken om me staande te houden onder deze omstandigheden. Bovendien wilde ik me meer focussen op “hoe kom ik er doorheen”. Dat waren voor mij de voornaamste redenen om te beginnen met de cursus 365 dagen positief denken.

#2 is 365 dagen positief denken wat je ervan verwachtte bij het inschrijven?

Ja, ik vind veel herkenning in wat je schrijft en stuurt per e-mail tijdens de cursus 365 dagen positief denken. Doorgaans heel waardevol.

#3 Ben je in de praktijk bewust bezig met positief leren denken?

Ja, dit gaat steeds beter. Het is wel van belang om jezelf er ook echt toe te zetten om de diverse oefeningen van 365 dagen positief denken te doen.

#4 Wil je deze cursus waarderen met een cijfer van 0 tot en met 10?

De cursus 365 dagen positief denken geef ik het cijfer 8.

#5 Mis je nog iets in de serie e-mails 365 dagen positief?

Ik kan nu niet iets bedenken wat ik mis in de cursus 365 dagen positief denken.

#6 Zijn er andere onderwerpen waar je graag e-mails over zou ontvangen?

Graag zou ik over het onderwerp zelfwaardering  e-mails willen ontvangen.

#7 heb je nog opmerkingen, aanmerkingen, tips of goede woorden?

Marian, ga vooral zo door! Door jezelf als voorbeeld te stellen ook. Dit komt sterk en kwetsbaar over. Het raakt me. Daarom kijk ik elke dag weer uit naar wat ik in mijn e-mailbox vind. Je teksten nodigen uit om zelf in actie te komen. Sommige teksten heb ik geprint en lees deze regelmatig, zodat dit inslijpt als positieve affirmatie.

#8 Wat vind je van de prijs in verhouding met het product?

Prima.

Oooo ja, erg leuk is overigens het gratis Geluk van Positiviteit, waardoor je alvast een start kunt maken met positiever denken.


Tags

365 dagen positief, ervaringen delen, marian palsgraaf


Misschien vind je dit ook leuk:

Interview Marian Palsgraaf AD

Interview Marian Palsgraaf AD

Mijn geluksmomenten #5

Mijn geluksmomenten #5
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
Zorgen en Stress

>