Hoe Positief Leren Denken mijn leven veranderde 

(en ik meer geluk en positiviteit aantrok in het leven)

 • Je gaat meer plezier, flow en positieve energie ervaren. 
 • Zelfkritiek te verminderen.
 • Geloof te hebben in jezelf
 • Je krijgt betere relaties

Wat ik je eerst wil vertellen (klein verhaaltje) Over negatief denken...

Ieder mens is anders. En volgens mij is iedereen is op de een of andere manier wel een beetje beschadigd.

Vooral in je jeugd en pubertijd gebeuren er dingen die je vormen. Dingen die pijn doen of je op de een of andere manier tegenstaan, maar die je voor lief neemt.

Als kind ben je flexibel. Voor de lieve vrede, voor aandacht van je ouders, voor de goedkeuring van je beste vriendin… om wat voor redenen ook druk je pijnlijke ervaringen of gebeurtenissen weg. Hups, weg ermee!

Althans: dat deed ik. Jij ook?

Ik wilde vooral liefde en aandacht van mijn ouders. En als er iets vervelends gebeurde en ik kreeg er bijvoorbeeld de schuld van, dan cijferde ik mezelf geheel en al weg.

Door de schuld op me te nemen hoopte ik dat ik een beetje liefde en aandacht zou krijgen.

Dat gebeurde natuurlijk niet. Er gebeurde wel iets heel anders wat minstens zo veel impact had: ik nam gedrag van mijn ouders over. Zonder dat ik er erg in had…

Komt dit je bekend voor?:

 • Je denkt in moeilijkheden in plaats van in mogelijkheden
 • Je vindt het moeilijk positief om te gaan met gedrag van andere mensen in allerlei situaties
 • Je wilt graag positief door het leven gaan, maar iets buiten jezelf lijkt je tegen te houden

Externe factoren bepalen je stemming…

Natuurlijk is niet alles in het leven positief. Je bent wie je bent en er zijn altijd externe factoren zoals drukte, stress, slechte economie, internationale spanningen, onrecht in de wereld… Positief zijn is niet altijd makkelijk…

Lees verder, want je kunt echt iets doen aan de manier waarop je tegen de dingen aankijkt!

“Gelukkig zijn, is jezelf gelukkig voelen. Hoe je je voelt is voor een groot gedeelte afhankelijk van hoe je gedachten zijn. Op je gedachten heb je invloed.”

Bekentenis: negatief denken bleek een groot blok aan mijn been

Het heeft lang geduurd voor ik het zelf in de gaten had en wilde erkennen. Ik ben samen met mijn tweelingzus opgegroeid in een gezin met ouders die beiden alcoholist waren. Mijn moeder was uitgerust met een buitengewoon negatief denkpatroon.

Dat stukje had ik onbewust van mijn moeder overgenomen. Ik draaide alles naar negatief. Wat er ook gebeurde, het was nooit goed. Totdat mijn zus op een dag thuis kwam met een boek over positief denken. De bedoeling was dat je elke dag een hoofdstuk zou lezen.

Verbazingwekkend genoeg las ik het in één ruk uit. Ik besefte maar al te goed dat ik mezelf zo tekort had gedaan door alsmaar zo negatief te zijn.

Ga eens bij jezelf na: werkt dat bij jou ook zo? Wees eerlijk – dat is de sleutel. Als je antwoord ‘ja’ is, heb ik zo iets voor je wat je helpt om de negatieve spiraal te doorbreken. Iets wat je enorm zal helpen op een andere manier de wereld in te kijken.

Zeg jij meer negatieve dingen dan positieve dingen in jouw leven?

Wees eerlijk hierover… Het is echt belangrijk dat je voor jezelf uitmaakt of je vaak negatieve of sombere gedachtes hebt. Praat je bijvoorbeeld wel eens (of vaak of zelfs aldoor) negatief over jezelf, dan haal je jezelf naar beneden. Ik voelde me op een gegeven moment letterlijk ‘down‘. Misschien ben jij zover nog niet, maar geloof me: laat het ook niet zover komen! Het leven is te mooi om negatief te zijn.

De eerste en belangrijkste stap

Dit is die eerste stap om je weer goed te voelen over jezelf. Toegegeven, het is geen makkelijke stap. Sommige mensen weten ook niet zo goed hoe ze dat moeten doen. Het gaat erom dat je van jezelf gaat houden, gewoon zoals je bent. ‘Ja maar hoe dan?’, wordt me vaak gevraagd. Het is eigenlijk heel eenvoudig: kun je jezelf leuk vinden, precies zoals je bent. Echt, je mag er zijn! Als je dat kunt, al is het maar een klein beetje, dan heb je de eerste stap gezet.

En dat gevoel van liefde voor jezelf kun je ook nog laten groeien. Steeds een beetje groter laten worden.

"Gelukkig zijn, is jezelf gelukkig voelen. Hoe je je voelt is voor een groot gedeelte afhankelijk van hoe je gedachten zijn. Op je gedachten heb je invloed."

Tijd voor inspiratie en meer glans in je leven:

Wil jij vooruit in het leven? Stop dan met het blijven piekeren over het verleden. Het brengt niets nieuws en zorgt voor onnodige ruis op nieuwe, frisse ideeën.

Positieve mensen zijn gelukkiger, hebben een aantrekkelijke uitstraling en zijn heerlijk om mee om te gaan. Vervang twijfel en wantrouwen door vertrouwen en vervang negativiteit voor positiviteit. Dat klinkt allemaal eenvoudig en dat is het ook.

Maar misschien kun je onderweg wel wat hulp gebruiken. Af en toe een duwtje in je rug. En dat kan, door het volgen van berichten vol motivatie, inspiratie en ondersteuning voor een heel jaar lang.

  Omdat je zelf je gedachten creëert, kun je er ook zelf voor zorgen je negatieve gedachten geen ruimte meer te geven. Mijn programma 365 dagen positief helpt je daarbij. Hoe zou je het vinden als je:

  • Blij en gelukkig zou zijn met degene die je bent en bent geworden, hoe dan ook
  • Elke situatie de baas zou zijn
  • Niets van buitenaf je ook maar iets kan maken of beïnvloeden
  • Je stemming voortdurend verbetert
  • Altijd van het leven kunt genieten
  • Je huidige situatie positiever benadert
  • Negatieve gedachten voorgoed uit je leven gooit

  Door het volgen van de berichten word je sterker en ervaar je in alle opzichten meer harmonie en positiviteit in je leven.

  En dat is nog niet alles want door ‘365 Dagen Positief ontdek je bovendien:

  • Hoe je zonder ingewikkelde, dure therapieën, toch positief leert denken
  • Hoe je door middel van simpele strategieën en methodes een andere kijk op het leven creëert
  • Zelfkritiek te verminderen
  • Geloof te hebben in jezelf
  • Een beter gevoel over jezelf te hebben
  • Zelf zorgt voor betere relaties
  • Leeft met liefde in plaats van angst
  • Je zorgen omzet in actie
  • Vertrouwen krijgt in jezelf, je toekomst en in een goede afloop van allerlei denkbare situaties

Overtuiging

Niemand kan jou overtuigen dat je goed bent zoals je bent zolang jij dat zelf niet gelooft.
Geloven in jezelf.
Van jezelf houden.
Vertrouwen op jezelf.
Dat zijn acties van het 'zelf'.
Dat zal je zelf moeten doen.

Tijd is kostbaar

Eens komt dat moment dat je wakker wordt en je realiseert dat er geen tijd meer is om te doen wat je altijd graag had willen doen. Stel niets uit.
Als het belangrijk voor je is, als je er blij en gelukkig van wordt, doe het nu.

Aanbieding

Geniet nu nog van de aanbieding!

Positief leven wil niet zeggen dat je geen negativiteit in je leven kent of toestaat. Positief leven betekent wel dat je negatieve ervaringen gebruikt om het positieve in je leven te waarderen.

"Ik krijg steeds een positieve boost"

"Ik ben aan mezelf aan het werken: meer van mezelf houden, nadruk leggen op positief ipv. negatief. Meer beseffen dat geluk in mezelf ligt. Ontdekken wie ik ben en weer worden wie ik ben. Ik krijg steeds een positieve boost die ik dan steeds tegen mezelf kan herhalen zodat ik op een gegeven moment zelf ook zo ga denken. Er zit vooruitgang in het positief denken en daar ben ik heel erg blij mee. Hartelijk dank voor je wijze woorden, ook op Facebook. Het stimuleert me, heb er echt wat aan.

- Anne-Marie

"Heerlijke handreikingen"

"Ik ben gestart om positiever in het leven te staan, om die positiviteit te gebruiken in het dagelijkse leven. Toen ik inschreef wist ik niet wat ik er van moest verwachten, ik kende je FB en e-mails, dus het sprak me gewoon aan. n de praktijk ben ik echt wel bezig met positief denken.

Nu zeker door deze heerlijke e-mails. Zijn toch prachtige handreikingen, waar ik super blij mee ben. In de emails 365 dagen positief mis ik niets! Zelf vind ik het leuk, dat er plaatjes in staan.

Dit kan zijn van een quote of video. Ik maak er mijn eigen positiviteitsdagboek van. Heerlijk om te doen. Super, heerlijke, mooie en fijne cursus. Zeer bruikzaam! Een 10!"

- Ine

"Fijn om 's morgens meteen positief te beginnen"

" Vind het erg fijn om s morgens als ik wakker wordt meteen iets positiefs te lezen. Zo begin je de dag altijd positief. :)) Ik ben in de praktijk heel erg bewust bezig met positief leren denken.

- Brenda

"Het raakt me en helpt me herinneren liefde te voelen"

"Ik zat in een burnout en was heel negatief over mezelf. Het programma is meer dan ik ervan verwachtte, het raakt me en helpt me elke dag herinneren liefde voor mezelf en de ander te voelen. Het stroomt weer. Heel mooi en waardevol. Dankjewel lieve Marian voor al je liefde en licht. Je maakt de wereld een beetje mooier."

- R. Middelkoop

"Ik wilde wat positiever in het leven staan, de laatste tijd heel wat negativiteit voor mijn kiezen gehad."

"Ik vind het elke dag nog weer een feestje om van jou post te krijgen , meestal als ik s`morgens wakker ben dan kijk ik gelijk in mijn mailbox. ik kijk nu wel anders tegen de dingen aan , ik trek mij niet zo veel meer van anderen aan , wat ze van mij denken en ik heb zelf meer positievere gedachten dan eerder. Een 10! Ik ben super blij met j , ik heb hier heel veel baat bij en ik kan hier zo veel goeds uit halen."

- Maaike

"Ik zie er nu al tegenop dat het stopt"

"Toe aan iets positiefs na een lastige periode in mijn leven. En iedere ochtend een positief berichtje leek me heel fijn. En wat ik nodig had. Het is het eerste wat ik lees iedere ochtend zodra ik wakker word. Halverwege al??? Ik zie er nu al tegenop dat het stopt. Iedereen zou dit moeten krijgen, het is zo’n heerlijk begin van de dag! Ik kom uit een heel negatieve periode (ontslagen, scheiding) en positief denken is het enige wat me hielp om er doorheen te komen. Blijven hangen in wat was en waarom en hoe als…. helpt me niet. Ik leef nu en richt me uitsluitend op de positieve dingen in mijn leven. En de berichtjes helpen daarbij.."

- J. de Meij

" Wanneer je iets wilt veranderen in het leven, is het belangrijk je te richten op wat je wilt veranderen."

Wil jij bijvoorbeeld graag positief leren denken?

Je creëert zelf je gedachten, ze overkomen je niet!

Wat mijn leven letterlijk heeft veranderd is het daadwerkelijk toepassen van relatief eenvoudige oefeningen, tips en strategieën. En het besef dat ik zelf verantwoordelijk was. Dat ik degene was die de negatieve gedachtes maakte. Dat ze me niet overkwamen, maar dat ik ze zelf creëerde. En als je zelf negatieve gedachtes kunt maken, kun je natuurlijk ook zelf positieve gedachtes maken.

Inmiddels ben ik blij met mezelf, positief en ik laat me niet meer zo snel meer uit het veld slaan.

Ik heb zelf ervaren dat positiviteit loont. Hoe? Omdat positiviteit zich als vanzelf uitbreidt. Sterker nog: positief trekt ander positief aan! Dat is echt mijn ervaring. Toen ik alsmaar negatief was en met negatieve gedachtes was opgezadeld leek alles wel negatief te zijn. Maar nu ik de keuze heb gemaakt om van mezelf te houden en positief ben, lijkt het wel of er alsmaar meer positieve dingen op mijn weg komen.

positief denken

Tijd voor inspiratie en meer glans in je leven!

Wil jij vooruit in het leven? Stop dan met het blijven piekeren over het verleden. Het brengt niets nieuws en zorgt voor onnodige ruis op nieuwe, frisse ideeën.

Positieve mensen zijn gelukkiger, hebben een aantrekkelijke uitstraling en zijn heerlijk om mee om te gaan. Vervang twijfel en wantrouwen door vertrouwen en vervang negativiteit voor positiviteit. Dat klinkt allemaal eenvoudig en dat is het ook.

Maar misschien kun je onderweg wel wat hulp gebruiken. Af en toe een duwtje in je rug. En dat kan, door het volgen van berichten vol motivatie, inspiratie en ondersteuning voor een heel jaar lang.

Probeer 365 dagen Positief zonder risico

Klik Hieronder Op De “Koop Nu” Knop Om Te Beginnen
Met 365 Dagen Positief

Bedankt Marian, je hebt mijn leven veranderd

Lieve Marian,

Dank je wel, jij hebt mijn leven veranderd en je hebt me door mijn scheiding heen geholpen! Het is het eerste wat ik 's ochtends doe, dat is jouw bericht lezen. Ik ben zoveel positiever gaan kijken, zelfs mijn omgeving valt het op. Ik kom weer nieuwe mensen tegen en je Facebook Pagina is top! 

Marlou

Ik krijg de “365 Dagen Positief” met:

 • elke dag een bericht gericht op positiviteit. Een reminder, gedachten, inspiratie, video of oefening.        

Voor de snelle beslisser: nu tijdelijk een Speciale Bonus

 • Ebook 'Maak je niet druk wat anderen van je denken' 
 • Toegang tot de Besloten Facebook groep                            

… en als ik om wat voor reden dan ook niet tevreden ben, dan krijg ik AL mijn geld terug.

Zonder risico en geheel eerlijk.

74.00 €37

"Ik voelde me toen ik startte niet zo positief."

'Ik had geen idee, maar ik vind het erg leuk, waardevol en gevarieerd. De berichten verrast mij elke keer weer. Super dat je dit doet, Marian. Ga vooral door met mooie dingen maken! Dit doet mensen echt goed!!

- Jeanette

"Ik wilde uit de circel waar ik in zat. Had een burn-out en ik wilde er alles aan doen om beter te worden"

'Zo fijn om het regelmatig terug te lezen. Ik vind het fijn om je te volgen, dat doe ik op verschillende manieren d.m.v. webinars, Facebook, Twitter en deze serie 365 dagen positief. Je doet goed werk en zult vele mensen aan het denken zetten, van zichzelf bewust laten worden, van zichzelf laten houden, daardoor gelukkiger worden en blijer in het leven te staan! De facebookpagina's kunnen ook een steun zijn voor mensen die contact zoeken met gelijkgestemden en diverse vragen/antwoorden hebben.'

- Anjo

"Ik kom uit een relatie van bijna 12 jaar waarin ik heel geleidelijk mijn eigenwaarde ben kwijtgeraakt."

"Voor dat ik met die relatie begon woonde ik 10 jaar alleen en was zelfstandig en zelfverzekerd. Elke dag een bericht/spreukje. Maar het is meer geworden, het zijn ook verhaaltjes, filmpjes, liedjes en opdrachtjes. Wat ik in jou boek ‘Gedachten en Mooie Momenten’ zo mooi vind zijn de mooie zacht afgedrukte foto’s plaatjes. Dat verzacht mijn gevoel. Deze serie komt ’s morgens vroeg zodat je positief opstaat misschien kun je ook een serie maken die ’s avonds komt zodat je ook met een positieve gedachte de nacht in gaat."

- Ida

"Ik wilde wat positiever in het leven staan, de laatste tijd heel wat negativiteit voor mijn kiezen gehad."

"Ik vind het elke dag nog weer een feestje om van jou post te krijgen , meestal als ik s`morgens wakker ben dan kijk ik gelijk in mijn mailbox. ik kijk nu wel anders tegen de dingen aan , ik trek mij niet zo veel meer van anderen aan , wat ze van mij denken en ik heb zelf meer positievere gedachten dan eerder. Een 10! Ik ben super blij met j , ik heb hier heel veel baat bij en ik kan hier zo veel goeds uit halen."

- Maaike

"Helemaal top"

"Ik ben begonnen om me gewaardeerd te voelen, meer zelfvertrouwen te krijgen en het gevoel (ook) geliefd te zijn! Ik waardeer de dagelijkse mail heel erg. Een 9, helemaal top!"

- Els

Wat je gaat krijgen bij 365 dagen Positief

"Je creëert zelf je gedachten, ze overkomen je niet!"


Als je meer vreugde in je leven wilt, zul je daar meer aandacht aan moeten besteden. Door juist meer aandacht te geven, te praten over alles wat wel goed ging, waar je blij mee bent verspreid je in in ieder geval positieve energie. En energie van gelijk niveau trekt elkaar aan! 

Meteen toegang tot 365 dagen Positief!

Ga voor een krachtig geloof in jezelf en je eigen kunnen!

100% tevreden-   heid garantie

Velige betaling

Laat je niet langer definiëren door je verleden:

Het is geweest, het heeft je gevormd maar heeft geen plaats in jouw toekomst. Definieer jezelf opnieuw en op die manier heb jij nu invloed op een mooiere toekomst voor jezelf.

Wacht niet op het juiste moment. Het leven vindt nu plaats. Geloof in jezelf en ga vandaag nog doen wat je graag wilt doen. 

Negatief denken is een struikelblok voor geluk en succes. Het kost je veel energie en het levert je helemaal niets op. Word je er gelukkig van? Bereik je sneller je doel met negatief denken? Nee, zeker niet. 

Door zelf de geheimen van een goed leven en de kracht en kennis van de positieve psychologie in mijn leven toe te passen, is mijn leven zo fantastisch veranderd.
Waar je je aandacht op richt, wordt sterker. Laat mij ,een heel jaar met je 'meelopen', en laat je negatief denken, stress en zorgen los en ga voor geluk en succes in je leven.

 • Je gaat meer plezier, flow en positieve energie ervaren.
 • Zelfkritiek te verminderen
 • Geloof te hebben in jezelf
 • Zelf zorgt voor betere relaties

Nu voor:

Doe een heel jaar mee en voel je positiever, energieker en met vertrouwen in jezelf.

"Het is nooit te laat om een verandering in je leven aan te brengen. Nooit. Iedere dag opnieuw krijg jij de kans om een andere keus te maken en het beste te maken van jouw leven."

FAQ

Hier wat antwoorden op de meest gestelde vragen:

Kan ik meteen beginnen?

Hoe lang is de aanbieding geldig?

Ik twijfel

Maar het positief denken is zo moeilijk...

Hoe ga je positief leren denken?

Krijg ik ook persoonlijke coaching?

Omdat jij vandaag deze site bezoekt, krijg je de mogelijkheid om ‘365 Dagen Positief’ + het e-book “Maak je niet druk wat anderen van je denken’ aan te schaffen voor een eenmalige betaling van €37

Doe een heel jaar mee en voel je positiever, energieker en met vertrouwen in jezelf.

>