Wat je ziet ben jezelf: 365 dagen positief denken

positief leren denkenWat je ziet ben jezelf: 365 dagen positief denken door Frieda. In de rubriek “Wat je ziet ben jezelf” beantwoordt deze keer Frieda 8 vragen over de cursus 365 dagen positief. Doe je ook mee aan 365 positief denken via Just Be You? En wil je de 8 vragen beantwoorden? Stuur dan een e-mail naar Marian Palsgraaf van Just Be You.

#1 Wat was je voornaamste reden om te starten met 365 dagen positief denken?

Ik wou weer beter in mijn vel zitten. Dat was voor mij de voornaamste reden om te beginnen met de cursus 365 dagen positief denken. Natuurlijk weet ik dat positief gedachten aan de basis ligt van een positief leven, maar in de praktijk kom ik daar niet altijd écht aan toe. Wanneer ik dagelijks een houvast via de e-mail zou krijgen hoopte ik dat het me wél zou lukken.

#2 is 365 dagen positief denken wat je ervan verwachtte bij het inschrijven?

Voor mij is 365 dagen positief denken nog beter dan ik me kon indenken. Kortom, deze voorstelling van de cursus had ik bij de start ongeveer voor ogen.

#3 Ben je in de praktijk bewust bezig met positief leren denken?

Jammer genoeg faal ik hier nog wel in. Ook al was ik vol goede moed begonnen. Elke avond vulde ik het “Dankbaarheid dagboek” in. Echter, ik had veel zorgen over mijn vader. Hij was in die tijd heel erg ziek en is op 11 januari gestorven. In deze periode was ik wel echt bezig met positief leren denken, maar heb toen een week je e-mails niet gelezen. Overigens had ik deze berichten opgeslagen voor later. Toen ik daarna weer vol goede moed begon aan positief leren denken, lukte het totaal niet meer. Ook al lees ik je e-mail en wil je hier zeker voor bedanken! Dank je wel Marian! Jouw e-mails lees ik met interesse, maar ik kan me er nu niet écht toe zetten om positief te denken. Ik weet dat ik nog rouw om mijn vader. Ook al zou ik me hier graag eens overheen zetten en de draad weer oppakken om positief te leren denken.

#4 Wil je deze cursus waarderen met een cijfer van 0 tot en met 10?

9,5!

#5 Mis je nog iets in de serie e-mails 365 dagen positief?

Ik weet dat het me voorlopig (nog) niet lukt om positiever te denken, maar dat ligt niet aan jou óf de e-mails. Nee, ik mis dus niets in de serie e-mails 365 dagen positief.

#6 Zijn er andere onderwerpen waar je graag e-mails over zou ontvangen?

Op dit moment zou ik niet weten over welke onderwerpen ik een online cursus zou willen ontvangen.

#7 heb je nog opmerkingen, aanmerkingen, tips of goede woorden?

Ik bewonder je echt om al je energie en al je kracht om zo positief in het leven te staan. Doe zeker zo voort Marian! Via internet blijf ik je “volgen”. Verder wil ik je ook nog eens heel hartelijk danken dat je zoveel dingen met ons deelt. Ooit gaat mij dat ook lukken. Super veel lieve en warme groetjes, Frieda.

#8 Wat vind je van de prijs in verhouding met het product?

Deze is zeker schappelijk en niet te duur.

Oooo ja, erg leuk is overigens het gratis Geluk van Positiviteit, waardoor je alvast een start kunt maken met positiever denken.


Tags

365 dagen positief


Misschien vind je dit ook leuk:

5 tips tegen herfstdips

5 tips tegen herfstdips
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.