Paulo Coelho boeken vanaf nu als eboek te verkrijgen

Volg je eigen Legende Paulo CoelhoVan Uitgeverij De Arbeiderspers ontving ik het bericht dat de boeken van Paulo Coelho nu ook als e-books te verkrijgen zijn. Ik denk dat dit goed nieuws is voor de Paulo Coelho fans. Ik heb sinds vorig jaar een e-reader en ik vind het daarmee heerlijk om op het strand te lezen of de e-reader mee te nemen op vakantie. Al gaat er niets boven een écht boek maar toch. Gemak dient de mens en het scheelt aardig in de kosten.

Vanaf vandaag zijn de e-books van Paulo Coelho ook in Nederland te koop!

Het is raar maar waar: de boeken van de schrijver met het grootste digitale netwerk ter wereld verschenen nog niet eerder als e-book in Nederland en Vlaanderen.

Gelukkig is het nu zover: De Arbeiderspers verwierf de rechten om al onze Coelho titels als e- book uit te brengen in Nederland en België. In de lage landen verkocht de Braziliaanse auteur al ruim 1,5 miljoen papieren exemplaren. De e-books zullen vanaf 5 maart via alle gebruikelijke e-bookkanalen te koop zijn, o.a. bij Bol.com. In totaal zijn er vanaf vandaag 16 titels van Coelho digitaal leverbaar. Zijn laatste roman Manuscript uit Accra verscheen al eerder digitaal.

De titels van Paulo Coelho die vanaf vandaag te koop zijn:

 • Aan de oever van de Piedra huilde ik
  .
  Tijdens een reis van een week door de Pyreneeën ontmoet Pilar, een studente uit Barcelona, een jeugdvriend van wie zij altijd is blijven houden. Deze vriend koestert gelijke gevoelens voor haar, maar zijn probleem is dat hij op het punt staat zich tot priester te laten wijden.
  .
 • De alchemist
  .
  De jonge schaapherder Santiago heeft één grote wens: de wereld bereizen tot in alle uithoeken om zo uit te vinden hoe deze in elkaar zit. Zijn dromen over een verborgen schat zetten hem aan tot een zoektocht. Na veel omzwervingen ontmoet hij in Egypte de alchemist, die over grote spirituele wijsheid beschikt. Hij adviseert de jongen: ‘Luister naar je hart. Dat kent alles, omdat het afkomstig is van de ziel van de wereld en daar ooit naar zal terugkeren (…) Waar je hart is, is ook je schat.
  .
 • Aleph
  .
  Aleph: een letter zonder vorm of klank, daar heb je altijd een tweede letter voor nodig. Aleph staat voor het begin, de oorsprong van alle dingen. Aleph verwijst naar de adem, naar de geest die voorafgaat aan het scheppende spreken. Met de adem begint het leven.In een eerlijk en verbazingwekkend persoonlijk verhaal laat Paulo Coelho zien hoe een geloofscrisis hem aanzette tot een zoektocht naar spirituele vernieuwing en groei. Om weer dichter bij God te kunnen komen, laat hij zich leiden door tekens.Zo trekt hij door Europa, Afrika en Azië. Het is een reis door tijd en ruimte, door verleden en heden, op zoek naar zichzelf. Naarmate hij langer onderweg is, weet Paulo langzaam uit zijn isolement te komen. Zijn ego en trots zet hij opzij en hij staat open voor vriendschap, liefde, geloof en vergeving, zonder angst voor de onvermijdelijke uitdagingen.
 • Als een rivier 
  .
  Een selectie uit de wereldwijd gepubliceerde gedachten en impressies van Paulo Coelho 1998-2005.  Het principe hiervan is: wanneer we ons gelukkig en in onze kracht voelen, zijn we gezonder, verdwijnen pijnen en hebben we meer succes op alle gebieden van ons leven. Deze levenswijze past goed bij deze selectie impressies en gedachten van Paulo Coelho.
  .
 • De beschermengel
  .
  Het ware verhaal van een bijzondere spirituele reis. De hoofdpersoon, Paulo, lijdt onder een vreselijke vloek. Zijn meester draagt hem op een tocht te maken op zoek naar zijn beschermengel. Alleen door met hem in gesprek te raken kan Paulo de confrontatie aan met zijn donkere verleden. Veertig dagen lang reist hij met zijn vrouw Chris door de hitte van de Mojavewoestijn, waar zij de Walkuren ontmoeten, een groep vrouwen die door de woestijn trekt om de waarheid over engelen te verkondigen.
  De beschermengel is zowel het verslag van een persoonlijke strijd, vol twijfels en angsten, als het ware verhaal van twee mensen die alles op alles zetten om elkaar te begrijpen..
  .
 • Brida
  .
  Trouw aan zichzelf volgt Brida, de hoofdfiguur in deze schitterende roman, het pad van haar lotsbestemming. Op haar reis ontmoet ze Wicca en leert ze de Traditie van de Maan kennen. Door Wicca wordt ze onderwezen in de duizenden jaren oude rituelen, in de ontmoetingmet het Andere Deel, in de macht der emoties, de kracht van de seksualiteit: alles wat ze moet weten om ingewijd te worden in de grotemysteriën van de heksen. Brida maakt in ons de gaven wakker die wij allemaal vanaf onze geboorte in onze ziel dragen.
  .
 • De duivel en het meisje
  .
  Een dorpsgemeenschap verdeeld door hebzucht, lafheid en angst. Een man achtervolgd door een verleden vol pijn en verdriet. Een meisje op zoek naar geluk. Een oude vrouw ziet de duivel arriveren… De nieuwe roman van Paulo Coelho is een meeslepende geschiedenis waarin de menselijke integriteit zwaar op de proef wordt gesteld. Het kleine Viscos, een door tijd en wereld vergeten gehucht hoog in de bergen, wordt het toneel van een verontrustende veldslag wanneer zich daar een vreemdeling meldt.De komst van deze mysterieuze man heeft tot gevolg dat het dorp betrokken raakt bij een listig spel, dat onuitwisbare sporen zal achterlaten in het leven van de inwoners. Hij komt uit een ver land en wil voor zichzelf het antwoord vinden op de vraag die hem kwelt: is de mens in diepste wezen goed of slecht? In De duivel en het meisje wordt de integriteit van de dorpsbewoners zwaar op de proef gesteld.
  .
 • Elf minuten
  .
  De jonge Braziliaanse Maria verlangt koortsachtig naar het grote avontuur en de grote liefde. Onder valse voorwendselen wordt ze naar Genève gelokt, waar ze in de prostitutie belandt. Ze doet haar werk echter zonder schaamte, omdat ze haar geest leert zich niet te beklagen over wat haar lichaam doet en omdat ze zichzelf niet toestaat verliefd te worden. Niettemin blijft seks voor haar, net als de liefde, iets raadselachtigs. Dat verandert wanneer ze een jonge schilder ontmoet die haar in verwarring brengt, want ook al is hij net zo verloren als zij, hij weet de taal van het hart te spreken.
  .
 • De heks van Portobello
  .
  Het uit Roemenie geadopteerde zigeunerkind Athena groeit op in Beiroet. Als de oorlog uitbreekt, vlucht het gezin naar Londen, waar Athena op jonge leeftijd een kind krijgt. Ze komt zij via dansen in contact met mythologie en gaat op zoek naar zichzelf en naar haar biologische moeder. Ze ontwikkelt zich in kalligrafie en spiritualiteit en wordt een meester en zieneres die sessies gaat leiden. Uiteindelijk loopt haar missie volledig uit de hand, er komt een opstand tegen de bijeenkomsten van ‘de heks van de Portobellostraat’ en haar vriend zet een moord in scene. Deze roman bestaat uit interviews met mensen die Athena gekend hebben en een stukje van haar leven belichten, zoals haar adoptiemoeder, een bevriende journalist, een actrice, de heks Deidre etc. Sommige lezers zullen dit boek qua opzet te ingewikkeld en qua thematiek te zweverig vinden, maar liefhebbers van spirituele of mythische literatuur zal het zeker boeien.
  /
 • De pelgrimstocht naar Santiago
  /
  De pelgrimstocht naar Santiago is het verhaal van Paulo Coelho’s reis langs de legendarische pelgrimsroute naar Santiago de Compostella, op zoek naar oude wijsheid. Het was een tocht die zijn leven voorgoed veranderde en hem bracht naar een uitzonderlijk schrijverschap.
  In De pelgrimstocht naar Santiago wijst hij ons de weg naar de kennis en wijsheid die wij allemaal in ons dragen.
  .
 • De strijders van het licht
  .
  In De strijders van het licht verzamelde Coelho 133 levenswijsheden. Dit boek openbaart de strijder die zich in ieder van ons verschuilt; een strijder van het licht, die weet dat hij kan vechten voor zijn dromen.
  .
 • Veronika besluit te sterven
  .
  Op 11 november 1997 besloot Veronika dat het moment om zelfmoord te plegen – eindelijk! – was gekomen. Ze maakte zorgvuldig de kamer schoon die ze huurde in een zusterklooster, draaide de verwarming dicht, poetste haar tanden, nam haar opgespaarde tabletten in en ging op het bed liggen. Ze wordt echter wakker in Villete, het fameuze en beruchte gekkenhuis, waar ze ontdekt dat ‘gek’ en ‘normaal’ heel relatieve begrippen zijn. In het aangezicht van de dood leert ze juist haar werkelijke verlangens kennen.
  ..
 • De Vijfde Berg
  .
  Er zijn momenten in ons leven waarop de wereld zich tegen ons lijkt te keren. De confrontatie met het onvermijdelijke lokt uiteenlopende reacties uit. Sommige mensen raken ervan buiten zinnen, anderen worden sterker, maar de verstandigsten leren ervan. De Vijfde Berg is een roman over het onvermijdelijke, maar ook over doorzettingsvermogen en hoop.
  Paulo Coelho heeft zich laten inspireren door het bijbelse verhaal over de beproevingen van Elia. In hoeverre kan een mens zijn eigen lot bepalen? Op deze vraag zal elke lezer zijn eigen antwoord vinden.
  .
 • De winnaar staat alleen
  .
  Verlossing door onvoorwaardelijke overgave aan de liefde. In De winnaar staat alleen neemt Paulo Coelho ons mee naar het filmfestival van Cannes, waar de zogenaamde superklasse bij elkaar komt, zij die het in de wereld van de mode en de film tot droommakers hebben weten te schoppen. Sommigen van hen zijn doorgestoten naar de top en leven nu doorlopend in angst hun aanzienlijke positie kwijt te raken. Hun geld, macht en roem staan op het spel, en de meeste van hen deinzen nergens voor terug om die te behouden.In deze moderne Kermis der IJdelheid ontmoeten we: Igor, een Russische miljonair, modekoning Hamid uit het Midden-Oosten; de op een hoofdrol azende Amerikaanse actrice Gabriella; de ambitieuze rechercheur Savoy, die de zaak van zijn leven hoopt op te lossen, en Yasmine, aan de vooravond van een succesvolle modellencarrière.
  Wie zal er te midden van al die geprefabriceerde dromen in slagen zijn eigen persoonlijke droom te ontdekken en deze waar te maken?
  .
 • De Zahir
  .
  De verteller van De Zahir is een internationaal beroemde auteur, die geniet van zijn succes. Hij is al jaren gelukkig getrouwd met Esther, een oorlogscorrespondente. Op een dag verdwijnt zij spoorloos. de schrijver blijft vol vragen achter. Is Esther ontvoerd, vermoord, of is ze gevlucht uit een onbevredigend huwelijk?De zoektocht naar zijn vrouw voert de schrijver uit zijn veilige leventje in Frankrijk naar Spanje, Kroatië en uiteindelijk de kale landschappen van Centraal-Azië. Zijn queeste over ongebaande paden brengt hem niet alleen dichter bij zijn vrouw, maar ook bij de essentie van zijn eigen leven, de aard van de liefde en de macht van het lot.
  Met De Zahir toont Paulo Coelho zich niet alleen een krachtig en meeslepend verteller, maar hij laat ook zien wat het is een mens te zijn in een wereld vol mogelijkheden.
  .
 • Manuscript uit Accra
  .
  Geen wapen is sterker dan het woord

  Manuscript uit Accra verrast door zijn krachtige eenvoud en wijsheid. Het is een zoektocht naar antwoorden op de grote levensvragen. De rol van liefde, verlies, eenzaamheid, angst, trouw, seks, de toekomst… het zijn onderwerpen die voor iedere lezer herkenbaar zijn. Manuscript uit Accra geeft geen recepten voor een gelukkig bestaan, maar biedt een blik op het leven, vanuit een andere invalshoek.

  ‘Niemand weet wat het lot voor ons in petto heeft. Kennis is niet de absolute waarheid over leven of dood, maar datgene wat ons helpen zal om te leven en om de uitdagingen van alledag aan te gaan.’

De Braziliaanse schrijver Paulo Coelho is een mondiaal fenomeen – de Volkskrant
Paulo Coelho schreef in totaal 29 boeken die in meer dan 80 talen zijn vertaald en in meer dan 168 landen worden uitgegeven. Er is geen schrijver ter wereld met zo’n groot digitaal netwerk als Paulo Coelho. Hij heeft meer dan 27 miljoen volgers via de sociale media.

 • Het populairste boek van Paulo Coelho is De Alchemist. Dit tijdloze werk, dat altijd hoog in de bestsellerlijsten staat, prijkt inmiddels al 292 weken onafgebroken op The New York Times-bestsellerlijst.

.
Welk boek heb jij gelezen van Paulo Coelho en vind je een echte aanrader?


Tags

eboeken, paulo coelho


Misschien vind je dit ook leuk:

Het geheim van het geluk

Het geheim van het geluk
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>