Gratis Printable Quotes in PDF

printable quotesVaak lees ik in de reacties: ‘maar het is moeilijk’ of ‘het is niet makkelijk’.

Niemand heeft ooit beloofd dat het leven alleen maar gemakkelijk zou zijn. Een beetje lef en moed is wel nodig om het leven voluit te leven.

Om jouw dromen waar te maken en iedere avond met een voldaan gevoel te gaan slapen. Maar onmogelijk is het niet. Daar ben ik wel het levend bewijs van ;-).

Als je meer vreugde in leven wilt, zul je daar meer aandacht aan moeten besteden. Gek genoeg blijven we vaak alle problemen en alles wat er misging maar herhalen en herhalen. Door juist meer aandacht te geven, te praten over alles wat wel goed ging, waar je blij mee bent verspreidt je in ieder geval positievere energie. En energie van gelijk niveau trekt elkaar aan!

Alles wat je nodig hebt is een gezonde dosis optimisme en geloof in jezelf. Optimisme is het fundament van moed. Bouw jouw leven op een stevig fundament en niets houdt jou tegen om je dromen waar te maken.

Ik ben begonnen met het richten op Positief Denken en het bijhouden van een Dankbaarheid Dagboek. Ik ben bezig met een gave Just Be You Kalender maar daar later meer over. Voor vandaag heb ik Gratis Printable Quotes voor je gemaakt. Fijn voor de positiviteit en waar je je op richt dat groeit!

Direct Toegang >>>

Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Leuk als je hieronder een reactie wilt plaatsen. Waardeer ik altijd zeer ;-).

 

 


Tags

positief denken, printables quotes, quotes, van jezelf houden


Misschien vind je dit ook leuk:

 • Oh … Wat een leuk cado. Die print ik uit hoor.
  Dankjewel hiervoor Marian <3

 • Dank je wel Marian! Die plak ik in mn agenda!!

 • jacqueline schreef:

  Dank je wel lieve Marian, ik heb het uitgeprint en ingelijst. xx

 • Dankjewel om zoveel te delen. Het is heerlijk om deze positiviteit te voelen. Ik krijg er een warm gevoel van en wil er ook anderen van laten genieten.

  • Echt elke keer weer een fijne opsteker,TOP

 • Annejet schreef:

  Marian.
  Ik krijg je stickers niet gedownload. Ik heb een tablet, misschien is dat het probleem? Ik heb je al een paar keer een mail gestuurd dat de pdf’s niet gedownload kunnen worden.
  Vriendelijke groet, Annejet

 • Annick schreef:

  Schitterend. Zoveel waarheid op een pagina. Dank je wel <3

 • Dank je wel lieve Marian πŸ™‚ X Ik ga hem uitprinten inlijsten en een mooi plekje geven en .. er elke dag naar kijken!

 • Lilian schreef:

  Bedankt Marian!
  ‘Het mooiste wat je kunt worden is jezelf’ die raakt mij het meest op dit moment!

 • Arnoul schreef:

  Hi Marian,
  Heel fijn om te lezen,bedankt.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

  Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
  Zorgen en Stress

  >