Boekenweek bij Just Be You

Aangezien JBY veel aandacht besteed aan allerlei inspirerende nieuwe boeken die op de markt verschijnen, en waar niet altijd veel media aandacht voor is, lijkt het mij een leuk idee een alternatieve Boekenweek te organiseren met als thema ‘diversiteit’ en als motto: ‘inspiratie moet je delen’.De Boekenweek was dit jaar van 8 tot en met 16 maart. Het Nederlandse boek stond weer even volop in het licht en al onze literaire hotemetoten gingen naar het boekenbal.  Het thema van de Boekenweek 2014 was ’reizen’ en het motto: ‘Ondertussen ergens anders’.

(Leuk detail, in België was in diezelfde week de eerste Vlaamse editie van de Boekenweek).

Aangezien JBY veel aandacht besteed aan allerlei inspirerende nieuwe boeken die op de markt verschijnen, en waar niet altijd veel media aandacht voor is, lijkt het mij een leuk idee een alternatieve Boekenweek te organiseren met als thema ‘diversiteit’ en als motto: ‘inspiratie moet je delen’.

Boekenweek bij Just Be You

Een week lang elke dag een bijzonder boek in de spotlights, met verschillende winacties. Dus vergeet niet elke dag de site te bezoeken!

Maandag 31 maart gaan we van start tot en met zondag 6 april, met een gevarieerd aanbod aan inspirerende boeken. Laat je verassen en deel je mening met alle lezers.

Verder ben ik ook heel benieuwd naar jouw suggesties. Welke boek(en) wil jij een keer onder de aandacht brengen bij JBY? Waar wil jij graag een review van lezen? Of welk genre. Welke boeken lees je zelf graag. Laat het me gerust weten, (onder aan dit bericht of via een e-mail) ik sta altijd open voor nieuwe ideeën.

Wegens het enorme aanbod aan leuke boeken ben ik ook op zoek naar bloggers die willen lezen en schrijven voor JBY. Dus als jij iemand bent die graag leest en jouw mening wil delen met anderen, twijfel dan niet te lang en neem contact op met mij via de mail en wie weet staan jouw reviews binnenkort online!

Houd de site in de gaten er komt weer zoveel inspiratie voorbij van 31 maart tot en met 6 april!

Deel dit artikel met al je vrienden die ook van lezen houden, want het motto is niet voor niets:

Inspiratie moet je delen!

Donderdagochtend 10 april 2014 om 10.00 uur zal ik de winnaars van de boekenweek bekend maken.

Dag 1: De Naakte Waarheid

Dag 2: Liefdesbang

Dag 3: Een warme douche

Dag 4: Bodieboost “Het Kookboek”

Dag 5: Het energieboekje

Dag 6: De kunst van het stralen

Dag 7: Een dagboek vol geluk


Tags

boekenweek, Inspiratie voor jezelf, inspirerende boeken, winacties


Misschien vind je dit ook leuk:

Waar een wiel is, is een weg

Waar een wiel is, is een weg
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
Zorgen en Stress

>