Heb jij jezelf wel eens afgevraagd of je een goede moeder bent?

Wow wat een inspirerende en positieve video van deze vrouw! Ik heb mezelf zo vaak afgevraagd of ik wel een goede moeder ben. Ik hield bijvoorbeeld niet van knutselen en mijn schoonzus was er gek op. Ik kon mezelf helemaal gek maken dat ik geen goede moeder was omdat ik niet knutselde.

Ook voelde ik me vaak schuldig omdat ik geen geduld heb en dan wel eens uitviel naar mijn meiden. ‘Doe de deur dicht’, ‘ruim je rommel op’ etc.  Nu is mijn geduld nog niet optimaal maar van de week zit ik te eten met kleine Luuk en zeggen zijn ouders: ‘jeetje wat een geduld heb jij’. ‘Ik?’ hahaha. Nu ben ik rustiger. Komt waarschijnlijk omdat je ouder wordt maar ook door het besef dat iets willen forceren alleen maar frustratie oplevert en je daarmee het proces in de weg loopt.

Mijn slogan is niet voor niets: ‘accepteer dat wat er is, laat los wat is geweest en heb vertrouwen in wat kan zijn’.

Heb jij jezelf wel eens afgevraagd of je een goede moeder bent?

Relax. Doe het rustig aan, je doet het prima, je bent helemaal goed zoals je nu bent.

Alles heeft zijn tijd en plaats.

Just Be You Test Hoeveel hou jij echt van jezelf


Tags

dankbaar, geduld, Inspiratie voor jezelf, je bent goed zoals je bent, moeder


Dit vind je misschien ook leuk:

Blue Monday

Blue Monday
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontdek de shop met producten voor een gezonde dosis

optimisme en geloof in jezelf

>