Welke drie woorden zie jij het eerst?

Woordenkiezen voor aandacht voor jezelf

 

Deze woordkiezer heb ik speciaal voor jou gemaakt! Welke drie woorden zie je het eerst? 

Schrijf deze woorden eens op. Wat zegt het je? Kan je er iets mee?

Heb je bijvoorbeeld liefde…. Kan je meer liefde geven aan iemand die je dienbaar is of geef je genoeg liefde aan jezelf?

Ik zal het leuk vinden om een reactie van je te ‘horen’ en natuurlijk leuk als je dit bericht wilt delen.

Geniet van je dag!

Warme groet,
handtekening Marian


Tags

woordkiezer


Misschien vind je dit ook leuk:

 • Bewegen, gedachten, mooi: alle 3 passen(d) bij ‘mijn huidige staat van zijn’. Leuke oefening. Bedankt!

  • marian schreef:

   Geen dank, heel graag gedaan! Warme groet, Marian

 • Veranderen, wens, sterk. Dat zijn de eerste woorden die ik las. Drie woorden die helemaal passen in mijn huidige state of mind. dank, lieve groet. HANNE

 • Louise schreef:

  De eerste woorden die ik zag waren ontvangen,wens,jezelf…gevolgd door mooi, lichaam, welkom en gedachten en bewegen!
  het MOOIE hiervan is dat ik nu in een fase ben waarin ik MEZELF toe WENS om iets meer te ONTVANGEN ipv alleen maar te geven en met een enorme enegerielek als gevolg 🙁
  mijn GEDACHTEN zijn in BEWEGING en dat is een zeer WELKOM afwisseling :-))

  Leuk om dit zo te omschrijven! dank je
  Lieve groet,
  Louise

 • De eerste woorden die ik zag zijn Welkom, Bewegen, love
  En natuurlijk keek ik verder en zag daarna Jezellf staan.
  Mooi dat welkom… dank je wel
  Het betekend veel voor me, mezelf welkom voelen bij een ander maar ook in mijn leven, simpelweg omdat ik er mag zijn.
  Bewegen in lichamelijke zin elke dag….
  love idd vooral mijzelf, daar is nog wat winst te halen… ;-))

 • katinka schreef:

  Bewegen- bewegen is belangrijk voor mij letterlijk en figuurlijk niet stil blijven staan en blijven hangen in oude patronen, mezelf blijven ontwikkelen maar ook letterlijk bewegen doet mij altijd goed- fietsen, wandelen, yoga. Dreams- Dromen zijn belangrijk voor mij, ik wil graag geloven dat de toekomst open is en dat er van alles mogelijk is, dromen en wensen koesteren. Ik kan me een leven zonder dromen niet voorstellen. Succes- ik mag best wat vaker naar mijn successen kijken, ik ben geneigd om alleen naar het negatieve te kijken en te vergeten waar ik wel succesvol in ben….

 • Sterk, jezelf en genieten…
  Ik zit in een moeilijk traject, het snijvlak tussen reguliere en alternatieve gezondheidszorg. En het gaat ook wel ergens over: Lyme, MS, een auto-immuunziekte….
  Deze drie woorden bevestigen een diep gevoel in mij: ik ben sterk, ik moet meer dan ooit aan mezelf denken nu, maar buiten dat moet ik blijven genieten van wat ik wel heb… Bijzonder dat ik juist deze woorden eruit pik 😉

 • Marlene schreef:

  Lichaam, Welkom, Bewegen, dat waren de eerste drie woorden die ik zag. Ik ben de laatste tijd heel goed voor mijn lichaam aan het zorgen, d.m.v. gezondere, gevarieerde voeding. Ik at al gezond, maar niet gevarieerd genoeg, dat is dus nu anders en ik heb mijn trainingsschema veranderd. Een half uur trainen is voor mij meer dan voldoende. Ik trainde bijna een uur per dag, maar kon dat bijna niet meer volhouden, tijdens en na mijn overgang. En nu dans ik meer als training en voel me er veel beter bij.
  Welkom veranderingen, welkom nieuw leven 🙂

 • Elsbeth schreef:

  hey daar!!

  Wat een super leuk idee is dit. ik heb er 3 gevonden;

  Bewegen; Er is een hoop dat bij mij in bewegen is, op een positieve manier. Ik neem beslissingen voor mezelf die het beste zijn voor mij….
  Welkom; Ik zie dat er dus dingen aan het veranderen zijn, en ik verwelkom het met open armen. Soms is het best moeilijk. Maar het is goed zo…
  Wens; en dan het mooiste woord van alle drie, WENS! Ik wens mezelf en andere het beste. En ik wens dat alles in werking gezet zal worden door dat er weer zoveel aan het bewegen is en ik verwelkom het 😉 .
  Het klopt bij mij als een bus, heerlijk is dat!

  Alvast prettig weekend!

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.