Waar een wiel is, is een weg

Al eerder noemde ik het boek van Jaap Bressers als leestip. Het is het boek: waar een wiel is, is een weg.

Waar een wiel is, is een weg

waar een wiel is, is een weg

Jaap Bressers kwam op 21 jarige leeftijd door een duikongeval in een rolstoel terecht.

Jaap leek voorbestemd om een topmanager te worden. Totdat hij zijn nek brak, het zijn l

even op zijn kop zette en maakte dat hij op een heel andere manier ging kijken naar de wereld om zich heen. Aan de hand van zijn ervaringen laat Jaap zien hoe je met kleine dingen zelf het verschil maakt.

Door verandering te zien als kans om je passie te volgen. En zelfs door als directeur eens zelf een rondslingerend blikje op te rapen. Of door te zijn als broeder Carlos, een Portugese verpleger die ‘gewoon zijn werk deed’, maar die van onschatbare waarde bleek doordat hij zich oprecht in een ander kon verplaatsen.

Persoonlijke, korte verhalen die je inspireren en helpen jouw toegevoegde waarde te zien. En die van anderen. Want als je zelf de eerste stap zet, dan volgt de rest vanzelf.

Ik kwam onderstaand inspireerde video tegen en deze wilde ik graag met je delen.

Zoek naar oplossingen

Vaak denken we in problemen in plaats van in oplossingen en als ik dan deze video zie van Jaap waarin hij een oplossing zoekt om te staan.. De tranen sprongen in mijn ogen. Wat een inspiratie.

[responsive_video type=’youtube’ hide_related=’1′ hide_logo=’1′ hide_controls=’0′ hide_title=’1′ hide_fullscreen=’1′ autoplay=’0′]https://www.youtube.com/watch?v=QLxDH03QXtI&feature=youtu.be[/responsive_video]

 

 

 

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags

Inspiratie voor jezelf, jaap bressers, oplossingen


Misschien vind je dit ook leuk:

Waar een wiel is, is een weg

Waar een wiel is, is een weg
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>