5 dingen om vandaag nog mee te beginnen - Just Be You
Just Be You
Shares

5 dingen om vandaag nog mee te beginnen:

  • 1. Zet jezelf op no.1, maak het jezelf naar de zin
  • 2. Vat de moed om veranderingen tegemoet te treden
  • 3. Leef in het nu
  • 4. Bemoedig jezelf
  • 5. Bedenk wat er allemaal goed ging en waar je vandaag dankbaar voor bent.

Denk om jezelf, zorg goed voor jezelf, vertrouw op het proces dat leven heet en dein een beetje mee met wat zich aandient.

Jij bent goed zoals je bent! 

Jij bent precies goed zoals je nu bent, op de juiste plek, met de juiste mensen.

Accepteer dat wat er is, laat los wat is geweest en heb vertrouwen in wat kan zijn. 

Just Be You Test Hoeveel hou jij echt van jezelf

Misschien vind je dit ook leuk:

About the Author marian

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig. Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

follow me on:
>