Succesvol als ZZP’er en win dit boek!

Foto Sandra Zeilstra

Een half jaar geleden heb ik het boek “Succesvol als ZZP’er” van mijn vriendin gekregen. Zij heeft na het lezen van het boek een lezing georganiseerd met auteur Wouter ter Reehorst als spreker.

Ik ben na de lezing met Wouter in gesprek gekomen en hij heeft met zijn uitgever Boom & Nelissen een drietal boeken ter beschikking gesteld voor de lezers van Just Be You. Ik ben enthousiast!

Een overzichtelijk geschreven boek vol handige tools voor persoonlijke ontwikkeling, zakelijke groeit en financieel fundament. want niet alleen van toepassing is voor ZZP’er maar ook voor het bereiken van je doelen. Je krijgt inzicht in jezelf en daardoor weet je welke stappen je moet ondernemen.  Er komen veel succes bepalende zaken aan het licht. De manier waarop Wouter het boek heeft geschreven zet aan tot actie.

Ga doen wat je leuk vindt. Ondernemen blijft keihard werken maar als je passie volgt ben je al een stap voor. Alles waar je aandacht aan geeft dat groeit. Richt je dus op je doel en wordt succesvol.

Er staan veel oefeningen in het boek waardoor het zorgt dat je meteen aan de slag gaat met de informatie in plaats van het alleen te lezen.

Ik heb het boek in één keer uitgelezen en echt een aanrader om te lezen ook al wil je niet als ZZP’er aan de slag. Of je nu wilt gaan starten of dat je al even bezig bent dat maakt niet uit.

Succesvol als ZZP’er

Succesvol als zzp’er helpt zzp’ers zich in snel tempo verder te ontwikkelen als ondernemer en gebruik te maken van hun talenten. Het boek leert hoe persoonlijke en zakelijke groei is te realiseren en biedt een duidelijk en toegankelijk financieel model voor vermogensopbouw. Dit laatste stelt de zzp’er in staat door te gaan en alert te blijven ondernemen – ook in economisch moeilijke tijden.

Drie pijlers als basis

Met drie afzonderlijke pijlers biedt Succesvol als zzp’er zelfstandig ondernemers de ondersteuning die nodig is voor een verdere ontwikkeling van zowel de ondernemer zelf als van zijn zakelijke activiteiten. Naast de eerste twee pijlers – de inner game (wie ben je en hoe hou je jezelf staande als zzp’er) en de outer game (je eigen onderneming en de omgeving waarin je actief bent) – bestaat de derde pijler uit een heldere methode voor het opbouwen van een solide financieel fundament.

Voor wie?

Succesvol als zzp’er is niet alleen geschreven voor zelfstandig ondernemers die net de eerste stappen zetten en bestaande zzp’ers die hun zakelijke activiteiten een stevige basis willen geven, maar ook voor werknemers die door hun werkgever tegen wil en dank het ondernemerschap worden ‘ingeduwd’. Ook de partner/echtgeno(o)t(e) van de zzp’er kan aan de hand van dit boek op belangrijke momenten een waardevolle bijdrage te leveren aan de groei van de onderneming van de zzp’er.

Win het boek “Succesvol als ZZP’er”

Justbeyou.nl mag van uitgeverij Boom & Nelissen drie keer het boek “Succesvol als ZZP’er” weggeven.

Wat moet je hiervoor doen?

Beantwoord de onderstaande vraag door een reactie onder dit blog bericht achter te laten. Delen hoeft niet om te winnen maar ik zal het natuurlijk wel waarderen!

Maak er gebruik van om je naam/blog/website bekend te maken als jij werkt als zzp’er door onderstaand een reactie achter te laten.

Wat voor eerste stap ga jij zetten om ‘succesvol’ te worden?

Woensdagochtend 4 december 2013 om 08.00 uur maak ik de winnaars bekend.


Tags

jezelf, ondernemer, onderneming, succesvol, succesvol als zzper, wie ben je, winnen., wouter ter reehorst


Misschien vind je dit ook leuk:

Hoe krijg je meer zelfvertrouwen?

Hoe krijg je meer zelfvertrouwen?
 • Geloven in mezelf, elke dag even “m’n zegeningen tellen”, zoals ze vroeger zeiden. Evalueren, nadenken, verbeteren maar vooral GELOVEN IN MEZELF

 • Weten wat ik wil, waar mijn hart ligt. Mijn droom dagelijks voor ogen houden en acties ondernemen die me dichter bij het uitkomen van deze droom doen uitkomen. Hiervoor is geloven in mijn kracht en mijn kunnen een belangrijk gegeven. Dat is wat ik doe om succesvol te worden/zijn.
  Het zou heel fijn zijn om het boek ter inspiratie te mogen ontvangen!!

 • Monique schreef:

  De eerste stap om succesvol te worden, is niet te hoge eisen aan jezelf te stellen. Acceptatie van wie je bent en hoe je bent en elke stap die je zet waarderen. Ook het stapje achteruit. Vertrouwen hebben in je kunnen, je talenten en je eigen kracht.

 • Janine schreef:

  Het idee is er, de mogelijkheden zijn er… nu mijn eerste stap om succesvol te worden… de angstige gedachten loslaten en voelen hoe blij (en trots) ik zal zijn als ik uiteindelijk in 2014 doe wat ik zo lang en graag wil doen!

  Hoop dat het boek mij hierin een duwtje in de rug kan geven…

 • Michelle schreef:

  De eerste stap is gezet door het oude compleet los te laten zodat er nu ruimte is om succesvol onderneemster te worden.

 • Vanaf 2010 ben ik gedeeltelijk werkzaam als zzp-er in mijn pedicurepraktijk aan huis. Ik werk nog parttime als secretaresse bij een onderwijsinstelling. Heel graag wil ik volledig zelfstandig aan het werk in mijn praktijk en mijn baan in loondienst opgeven. Eng?? Ja, want ik geef een stukje zekerheid op en ik kan nog niet helemaal van mijn pedicure inkomsten leven. Maar hou ik mijn baan aan kan ik ook niet groeien in mijn praktijk. Mijn eerste stap om succesvol te worden is dit boek lezen en dan de kracht vinden om mijn zekerheden op te geven en een sprong in het diepe te wagen!!

 • Yolanda schreef:

  Ook ik ben een zzp-er. Ik kan deze hulp vanuit het boekje goed gebruiken. Om succesvoller te zijn.

 • Ik ben de laatste jaren veel bezig met persoonlijke ontwikkeling en zou graag meer inzicht krijgen in mezelf, verdere doelen stellen in mijn leven en daardoor de juiste stappen leren ondernemen.
  Het zou daarom prachtig zijn, moest ik dit boek winnen!

 • Ik zou het boek graag willen hebben, maar niet voor mezelf. Ik zou het graag aan mijn vader willen geven, omdat hij zo graag iets voor zichzelf wilt beginnen. Hij is al 30 jaar vrachtwagenchauffeur en daardoor alleen in weekenden thuis. Hier begint hij steeds meer moeite mee te krijgen, omdat hij graag thuis wil zijn bij ons. Hij heeft zijn eerste stap naar ‘ succesvol’ al gezet en dat is dat hij visitekaartjes heeft gemaakt en echt zijn best doet om bij zoveel mogelijk mensen te laten weten wat hij doet. Het is maar een klein begin, maar ik geloof erin dat het hem gaat lukken.

 • Ik ben vergeten de vraag te beantwoorden:
  Mijn man heeft gewoon de eerste stap in het diepe gezet.
  En mijn eerste stap is meer voorbereiding dmv cursussen en workshops te volgen. Theorie en praktijk kennis vergaren.

 • Serina schreef:

  Ik denk dat het allerbelangrijkste is om te geloven in je concept zodat je dat ook kan overdragen op de mensen.

 • Corinne schreef:

  De eerste stap is genomen, ideeen staan op papier en ben hard bezig een netwerk op te bouwen. Om een flink duwtje in de rug te krijgen doe ik graag mee aan deze win actie. Het is tenslotte het beste tips te krijgen uit eerste hand en hoe mooi kan dat zijn als dat komt van mensen die concurrentie niet schuwen maar omarmen, samen sta je sterk…..

 • Mijn man is net begonnen als ZZP-er. Ik moet ook een nieuwe baan (creëren), waar ik al mee bezig ben.
  Ondersteuning is altijd welkom!

 • De eerste stap is net genomen! Dit boek winnen om de plannen die ik heb te kunnen structureren en uit te voeren.

 • Oh, ja, dit boek wil ik heel graag winnen 🙂 In de afgelopen periode is mij steeds duidelijker geworden waar mijn interesses en passie liggen en dat ik voor mezelf wil gaan werken als voedingscoach. De plannen zijn er, de studie ook. Wat dat betreft zijn de eerste stappen gezet. Maar om echt succesvol te kunnen zijn, zal ik moeten durven om los te laten. Los te laten wat ik nu heb en wat zo vertrouwd is, zodat ik al mijn aandacht kan richten op dat wat ik het liefste wil doen!

 • Een duidelijk plan opzetten wat ik precies wil,en dat ook uitvoeren.
  En direct,niet uitstellen tot morgen wat je vandaag kan doen,en je doel voor ogen houden.

 • Marlies schreef:

  Ik werk niet als zelfstandige en ik ben dit niet van plan om te doen. Lijkt me wel een goed boek. Dank je wel voor het delen, Marian.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.