Pesten en zelfvertrouwen; Ellen in Plain Jane met Louise Roe

Ben je bekend met het tv programma Plain Jane op MTV? Mijn meiden kijken het vaak en automatisch kijk je dan mee.

Ellen in Plain Jane International

Plain Jane gaat international en vanavond is het de beurt aan Ellen. Ellen is half Amerikaans en half Nederlands en woont in Brabant. Ellen is gepest en haar belangrijkste doel is om meer zelfvertrouwen te krijgen en om te laten zien dat pesten geen blijvende impact hoeft te hebben.

Ze heeft van Louise geleerd dat ze zich zeker niet hoeft te schamen voor haar lengte en dat ze gewoon hakken kan dragen en dat ze niet bang hoeft te zijn wat anderen van haar denken. 

Ook komt pesten aan bod en Ellen wil gaat kan zien dat als je gepest bent dit ook kunt overwinnen en ombuigen naar iets positiefs. In het nieuws hoor je altijd alleen de negatieve verhalen.

Dat zijn mooie woorden. Ik heb inderdaad ook de ervaring dat je gepest kan worden inderdaad kan omzetten naar iets positiefs maar het zal altijd een wondje blijven die af en toe open gehaald wordt. Als ik dan lees van Tim Ribberink en Fleur Bloemen uit Staphorst dan zit ik huilend te kijken.  Wat een impact kan pesten toch hebben en wat is het belangrijk om van jezelf te houden en geloven in jezelf.

Ik ga zeker even kijken vanavond en jij? 

Vanavond is de aflevering om 18.55 uur op MTV en herhaling op woensdag om 20.00 uur, donderdag 18.0 uur en zaterdag om 11.25 uur.

mtv.nl


Tags

Ellen, Louise Roe, pesten, Plain Jane International, zelfvertrouwen


Misschien vind je dit ook leuk:

 • Brenda schreef:

  Ik vind dit een geweldig programma! Heb het heel vaak gekeken. Het ging toen meer over ‘ik wil die en die voor me winnen maar ik mis… ‘.
  Vooral de boodschap erachter vond ik altijd erg mooi om te zien. Louise leert je dat uiterlijk leuk is, maar dat het het innerlijke is dat toch echt bepaald hoe jij er van buiten uit zien 😉

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.