Not to do lijst om te printen

Heb jij wel eens een not to do lijst gemaakt? Een aantal maanden geleden heb ik hierover onderstaande Live Video opgenomen op Facebook. Daar krijg ik elke dag nog steeds reacties over en ik zag dat ik deze video helmaal niet op mijn blog had geplaatst.

De Not To-Do lijst

Ook heb ik even een printable voor je gemaakt van een ‘Not To-Do Lijst’. Schrijven is blijven en ik hoop dat deze lijst, het wat overzichtelijker voor je maakt.

De Not To-Do lijst is een belangrijk onderdeel in het organiseren van je leven en je energie weer terug te krijgen. Vul de de eerste kolom in met alles wat er ‘op je bord’ ligt. Kijk dan eens of je deze ook plaatse in de overige boxen. Waar ga jij mee stoppen? Wat ga jij verwijderen uit je leven?

Durf jij je lijst met mij te delen?


Tags

checklist, doelen, droom groot, moeten, to do lijst


Misschien vind je dit ook leuk:

Not to do lijst om te printen

Not to do lijst om te printen

Droom jij groot?

Droom jij groot?
 • Geniale lijst. Die kan ik wel gebruiken. Ik heb met twee weken geleden mijn baan opgezegd, omdat het te veel werd en toe ben om dingen te gaan doen die ik echt leuk vind. Deze lijst onthoud ik voor de toekomst 🙂

  • marian schreef:

   Succes met de dingen die je gaat doen. Leonie. Thanx voor je reactie. Waardeer ik zeer.

   Warme groet, Marian

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.