Not to do lijst om te printen - Just Be You
Just Be You
Shares

Heb jij wel eens een not to do lijst gemaakt? Een aantal maanden geleden heb ik hierover onderstaande Live Video opgenomen op Facebook. Daar krijg ik elke dag nog steeds reacties over en ik zag dat ik deze video helmaal niet op mijn blog had geplaatst.

De Not To-Do lijst

Ook heb ik even een printable voor je gemaakt van een ‘Not To-Do Lijst’. Schrijven is blijven en ik hoop dat deze lijst, het wat overzichtelijker voor je maakt.

De Not To-Do lijst is een belangrijk onderdeel in het organiseren van je leven en je energie weer terug te krijgen. Vul de de eerste kolom in met alles wat er ‘op je bord’ ligt. Kijk dan eens of je deze ook plaatse in de overige boxen. Waar ga jij mee stoppen? Wat ga jij verwijderen uit je leven?

Durf jij je lijst met mij te delen?

  • Leonie van Mil schreef:

    Geniale lijst. Die kan ik wel gebruiken. Ik heb met twee weken geleden mijn baan opgezegd, omdat het te veel werd en toe ben om dingen te gaan doen die ik echt leuk vind. Deze lijst onthoud ik voor de toekomst 🙂

  • >

    Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.