Not to do lijst om te printen - Just Be You
Just Be You
Shares

Heb jij wel eens een not to do lijst gemaakt? Een aantal maanden geleden heb ik hierover onderstaande Live Video opgenomen op Facebook. Daar krijg ik elke dag nog steeds reacties over en ik zag dat ik deze video helmaal niet op mijn blog had geplaatst.

De Not To-Do lijst

Ook heb ik even een printable voor je gemaakt van een ‘Not To-Do Lijst’. Schrijven is blijven en ik hoop dat deze lijst, het wat overzichtelijker voor je maakt.

De Not To-Do lijst is een belangrijk onderdeel in het organiseren van je leven en je energie weer terug te krijgen. Vul de de eerste kolom in met alles wat er ‘op je bord’ ligt. Kijk dan eens of je deze ook plaatse in de overige boxen. Waar ga jij mee stoppen? Wat ga jij verwijderen uit je leven?

Durf jij je lijst met mij te delen?

Misschien vind je dit ook leuk:

About the Author marian

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig. Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

follow me on:
  • Leonie van Mil schreef:

    Geniale lijst. Die kan ik wel gebruiken. Ik heb met twee weken geleden mijn baan opgezegd, omdat het te veel werd en toe ben om dingen te gaan doen die ik echt leuk vind. Deze lijst onthoud ik voor de toekomst 🙂

  • >