Mijn geluksmomenten #2

Je hebt vaak veel geluksmomenten maar daar sta je vaak niet zo bij stil. Deze maand hebben we nog de uitdaging elke dag een foto met een thema. Ik wil mijn geluksmomenten elke week gaan vastleggen op camera. Ik ben gek op foto’s alleen moet ik nog even leren om veel meer foto’s te maken en dit gaat tegenwoordig zo makkelijk..

Waarom geluksmomenten vastleggen?

Veel mensen vinden het makkelijker om negatief te praten in plaats van positief te praten, negatieve dingen te zien in plaats van het positieve. Door je te richten op het positieve zal je er meer van ervaren. Waar je je op richt dat groeit! Iedereen heeft geluksmomentjes voor de één hoeft dit moment niet bijzonder te zijn maar voor de ander kan het van alles betekenen.

Je zult je dankbaarder voelen, richten op de schoonheid van kleine dingen en daardoor weer gelukkiger voelen. Ik wil me richten om te kijken naar de mooie dingen in het leven en vaak zijn deze klein. Vaak plaats ik ook foto’s op Instagram. Volg je mij daar al? Mijn naam op Instagram: justbeyounl

Mijn geluksmomenten

jabbertje scheur kalender 2015

De Jabbertje scheurkalender 2015 viel bij mij in de brievenbus. Opgestuurd door de uitgever. Ik vind Jabbertje zulke leuke
tekeningen hebben en stof tot nadenken. Ik zal er regelmatig iets uit delen.

Najib Amhali

Met mijn gezin ben ik van de week geweest bij de voorstelling van Najb Amhali. Echt geweldig.
Wat is het toch heerlijk om gewoon een avondje te lachen.

Najib Amhali en bandleden van Plussupportact

De volgende dag met Najib Amhali en twee van drie bandleden van Plussupportact.
De band kan je boeken en wat een performance. Echt een aanrader.

image6

Even een selfie met het houten hart op de achtergrond in mijn keuken.
Voelde me goed en was lekker aan het swingen op foute uur van Qmusic

haring

Maaik nam in de stadt een broodje haring en ik wil niet zoveel koolhydraten eten,
voor het eerst ook een haring besteld.

rozen

Deze rozen staan bij mij op de keukentafel. Altijd wel fris en gezellig een
bloementje op de tafel.

Geluksbuddha

Mijn neef Henk en zijn lieve vrouw Sandra waren zaterdag bij ons en hadden
dit voor mij meegenomen. Zo lief! Ben gek op Buddha.

Pink Ribbon armband 2014

Nog geen foto gemaakt van #deband. Ik heb deze van de week aangeschaft ondanks dat ik niet zo fan ben van goudkleurig.

loslaten

Loslaten blijft een ‘moeilijk’ onderwerp. Deze foto is zoveel gedeeld op Facebook.
Altijd weer leuk alle reacties van mensen die blij zijn met de inspiratie en motivatie.

Just Be You Facebook >>>

Verse lasagna

Het is ziet er zo niet zo smakelijk uit maar mijn dochter Rosalie had heerlijke
verse lasagna gemaakt.

Wat zijn jouw geluksmomenten geweest? Dagelijks wordt er ook geplaatst in de besloten Facebook groep #justbeyouedef

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags

dankbaarheid, geluk, geluksmomenten, najib amhali, plussupportact


Misschien vind je dit ook leuk:

  • Mijn geluksmomenten zijn je mails en post op Facebook. Dank je wel hiervoor.

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

    Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
    Zorgen en Stress

    >