Vraag je gidsen – Review

Vraag je gidsen review

Vraag je gidsen – Sonia Choquette

Vraag je gidsen
Verbinding maken met je hemelse helpdesk.

Auteur:
Sonia Choquette

Vandaag wil ik graag een van mijn lievelingsboeken onder je aandacht brengen. Ik las dit boek al vele jaren geleden voor het eerst, en het heeft mijn beleving van mijn wereld drastisch veranderd.

Ik stond altijd al open voor het idee dat er meer was tussen hemel en aarde. Maar vond het soms wel moeilijk om daar ‘tastbaar’ bewijs voor te vinden. Ook dacht ik dat alleen speciaal begaafde mensen toegang hadden tot het spirituele rijk. Niets blijkt minder waar. Iedereen heeft een beschermengel en vele helpers meer!

Ik las het boek onlangs weer, en werd opnieuw gegrepen door dit wonderlijk gegeven. En daarom wil ik het graag met je delen. Zodat ook jij je nooit meer alleen en machteloos hoeft te voelen

‘Vraag je gidsen’ is een handboek en een oefenboek in één.

Sonia beschrijft op een heel aardse manier wat die hemelse helpdesk inhoudt en hoe jij ermee kunt werken in het dagelijks leven.

Niks moeilijk, niks zweverig, alledaagse en aardse zaken worden gemakkelijker als je ze niet alleen doet maar als je de hulp die voorhanden is, voor iedereen, gewoon gebruikt.

Je hoeft geen speciale gaven te bezitten, eindeloos te studeren of bij een medium in de leer om gebruik te kunnen maken van de handigheidjes van het Universum.

Sonia schrijft in de inleiding:

’Het universum is ontworpen om voor ons te zorgen en alle schepselen te begeleiden: vogels hebben radar, vleermuizen hebben sonar en wij hebben gidsen. Als we ons zesde zintuig wekken en ons leren verbinden met onze gidsengelen, valt ons leven vanzelf in een patroon van gemak en flow waarin onze ziel kan groeien, we onze levensdoelen vervullen en we ons leven op aarde eindeloos zonnig maken.’

Sonia heeft dit boek geschreven met de bedoeling jou te leren hoe direct te communiceren met je spirituele ondersteuningssysteem. Zij is opgegroeid met een vanzelfsprekendheid hierin en leerde gaandeweg het opgroeien dat dan niet gebruikelijk was voor iedereen.

In dit boek laat zij je kennismaken met wie die gidsen en helpers zijn, waar ze vandaan komen hoe ze je willen helpen, hoe je gemakkelijk met hen kunt communiceren en hoe je ze beter leert verstaan als ze met je praten.

Zij zegt zelf: ’zie dit boek als een cursus of training. Als een reis door de geesteswereld, met mij al ervaren reisbegeleider’.

Ze neemt je stap voor stap mee en laat je kennismaken met de verschillende soorten energieën.

Om te beginnen je eigen energie.

Ze benoemt alle soorten apart; de beschermengelen, aartsengelen, andere engelen, gidsen enz. Ze vertelt helder over hun capaciteiten, wat ze voor jou kunnen betekenen en hoe je ze kunt inzetten.

Het wordt geen enkel moment ongeloofwaardig of saai. Sonia verhaalt volop uit haar praktijk, verhalen van haar cliënten, en haar eigen dagelijks leven. En mocht jij denken: ’allemaal leuk en aardig, maar ik heb nog nooit een dergelijke ervaring gehad met engelen’, dan denk ik dat je na het lezen van de eerste bladzijden daar al heel anders over denkt. Je hebt het misschien niet heel bewust opgemerkt, of als een ’toevalligheid’ beschouwd, maar iedereen heeft ervaringen.

Door je gevoeligheid voor die informatie te vergroten zal je meer situaties gaan herkennen en eenmaal bewust kun je gewoon om hulp vragen. De antwoorden zal je steeds beter leren te interpreteren. Jij bent als mens gezegend met een vrije wil, ze zullen je dan ook nooit ‘dwingen’ om te luisteren. Ze zullen er alles aan doen om je te ondersteunen, maar dansen van vreugde als je ze gewoon uitdrukkelijk om hulp of advies vraagt.

Hoe specifieker je vraag, maar hoe meer je de uitvoering ervan openlaat, hoe mooier het resultaat.

Het universum heeft vaak vele betere opties dan jij ooit kunt bedenken. En of je nou vraagt om bescherming, troost, een andere baan of het vinden van het perfecte kledingstuk, geen enkele vraag blijft onbeantwoord.

Al lezende werd ik me er weer van bewust dat ik maar een heel klein gedeelte van het potentieel daadwerkelijk gebruik en inzet.

Ja, ik vraag dagelijks om bescherming van mijn kinderen, ja ik stuur mijn renners vooruit om een parkeerplek voor mijn auto, voor de deur, te vinden. En inmiddels ken ik enkele ‘symbolen’ die mijn engelen gebruiken om mij bewust te maken dat ik bepaalde grenzen overschrijd bijvoorbeeld. (Mijn klokken gaan achterlopen als ik mezelf voorbij dreig te hollen en gas moet terug nemen, letterlijk vertragen. En dan bedoel ik ál mijn klokken, tot de digitale oven-en magnetron klokken en auto klok toe!). Ik ‘zie’ mijn beschermengel soms als een purperen stip in onze slaapkamer. En ik ken de felle ‘bliksemschichten’ van aarstengel Michael.

Maar er kan zoveel meer! Het leven wordt magisch als je de wonderen actief maakt. En echt, ze staan allemaal te popelen. Ze hebben je goedkeuring nou eenmaal nodig en je uitdrukkelijk verzoek. Dus waar wacht jij nog op?

Laat je helen, laat je voeden, laat je inspireren, laat je helpen, laat je begeleiden, laat je troosten, geef ze het vertrouwen en ervaar hoe je leven gaat vloeien en ook nog eens in de goede richting. Zij kennen het grote plan, zij weten de bedoeling van jouw bestaan. Zij zijn de richting aangevers op je pad.

Kortom, dit is echt zo’n boek dat je leven veranderd en niet onbelangrijk, aanzienlijk gemakkelijker maakt!

Ik wens je veel plezier en oprechte verbazing bij het lezen en dat je alle ondersteuning die je nodig hebt zult mogen vinden.

Over de auteur Sonia Choquette:

Sonia is auteur, verhalenverteller, energetisch genezer en spiritueel leraar op het gebied van het zesde zintuig. Ze heeft 8 bestsellers op haar naam (en een nieuw boek zit eraan te komen). Ze woont met haar gezin in Chicago.

Sonia groeide op in een gezin waar contact met gidsen net zo gewoon was als contact met mensen. Al vanaf haar kindertijd is Sonia onderwezen en begeleidt in het verder ontwikkelen van deze gevoeligheid.

Je kunt het boek oa hier bij bol.com bestellen

Gedachten en Mooie Momenten

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags

geesteswereld, gidsen, handboek en oefenboek, sonia choquette, spiritueel, universum, vraag je gidsen review


Misschien vind je dit ook leuk:

De magie van essentiële olie

De magie van essentiële olie
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
Zorgen en Stress

>