Laatste dag! Dag 28 Herinner je de Magie

Welkom bij dag 28: “Herinner je de magie” van de uitdaging dankbaarheid naar aanleiding van het boek ‘The Magic’ van Rhonda Byrne.

Herinner je de magie:

Besef je wel dat je uniek bent? Elke dag is uniek. Door je zegeningen van gisteren te tellen zal je zegeningen steeds weer anders zijn. Je dagen zijn dat tenslotte ook.

Het is de bedoeling dat als je wakker wordt je de dag van gisteren scant en tel je zegeningen.

Oefening:

♥ Scan gisteren af en tel je zegeningen.

♥ Het gaat om de aantal zegeningen die je je herinnert.

♥ Je kunt deze zegeningen opschrijven, een lijstje maken maar herinneren is ook goed.

♥ Zeg natuurlijk bij elke zegening, dank je!

Niet vergeten:

Je zegeningen op te schrijven, je magische steen, naar de foto’s te kijken en dank te zeggen voor je magische relaties, te danken voor je gezondheid om er meer van te krijgen, dankbaar te zijn voor je baan en blij te zijn met geld wat je nu hebt, neem niets als vanzelfsprekend aan, dank voor het eten/drinken dat je nuttigt, zet de geldmagneet in werking door dank je op je rekeningen te schrijven, bedank tien mensen voor een dienst die je hebt ontvangen, je ogen opendoen in de ochtend , dank je zeggen en bedank de magische mensen die het verschil hebben gemaakt, laat je wensen uitkomen, beleef een magische dag,  heel je relaties, visualiseer jezelf in de ideale toestand, vul je checque in. uit je dankbaarheid bij je to do lijstje, zet je honderd dankbaarheid stappen, wees dankbaar met je gedachten rondom je hartgebied, hoop niet dat het goed gaat maar ga ervan uit dat alles goed komt  ,bekijk zo vaak mogelijk je top 10 wensen lijst, geniet van de magische lucht die je inademt , zwaai met je toverstokje, herken de Magische Signalen van het universum, bedenk de magische zegeningen van je fouten en zeg dank je tegen je spiegelbeeld ;-).

Ben jij al met de uitdaging bezig? Hoe ervaar je het? Ben je al dankbaar genoeg? Leuk als je je verhaal wilt delen door onderstaand een reactie achter te laten.


Tags

dank je, dankbaarheid, Rhonda Byrne, the magic


Misschien vind je dit ook leuk:

Geluksmomenten #2 2019

Geluksmomenten #2 2019
 • Hoi Marian,

  Dank je wel, voor deze 28 dagen uitdaging,en ja dat was het ook, ik vond het elke dag weer een uitdaging om te doen en heb er veel van geleerd en ik blijf het toepassen want het geeft me een positief gevoel.
  Nu besef ik ook dat ik UNIEK ben met mijn eigen talenten.

  Dank je,Dank je,voor de uitdaging.

 • Corina schreef:

  Hoi Marian,

  Dank je, dank je, dank je voor deze 28 dagen dat je zoveel positieve energie in de wereld om je heen hebt gebracht. Ik heb er veel aan gehad. Niet dat ik alles doe, misschien de volgende 28 dagen.
  Het heeft mij helpen herinneren om iedere dag toch dankbaar te zijn voor alle mooie dingen ipv energie te richten om dingen die minder makkelijk gaan.
  Dank je voor keep up the good work!

  liefs, Corina

 • Linda Dufour schreef:

  Beste Marian,

  Dank u voor deze 28 dagen, ik ben nu aan dag 27 en doe de laatste dus morgen… Nadien start ik de 28 dagen opnieuw, want ik vind het fijn om te doen en deze keer ga ik het veel bewuster beleven 😉 Thank you xxx

 • Hier word je toch blij van! Marian een prachtig voorbeeld van hoe je positiviteit deelt en vervolgens verdubbeld en nog eens verdubbeld, dank je wel!

 • Lieve Marian,

  Ondanks veel oefeningen hetzelfde leken als van ‘ the secret’ heb ik toch meegedaan.
  Alleen niet dagelijks een reactie achter gelaten.
  Via deze oefeningen je zelfs onbewust al veel dank u wel zegt. In welke situatie dan ook.
  Ook heb ik er veel positieve ervaring bij gekregen in de prive situatie…
  Er zijn mensen die ik ook deze site en oefening heb geadviseerd..
  Hartelijk dank voor de dagelijkse video’s en uitleg.
  Ook al ging dat niet altijd even soepel met de video’s..
  Maar het is bij mij allemaal goed gegaan en zo te zien bij de andere ook..
  Dank dank je dank je ook voor de mensen die hieraan mee hebben gewerkt achter de schermen en voor de mensen die mee hebben gedaan aan het dank project

 • Brenda schreef:

  Marian, super om te horen dat jij deze oefening niet hebt gedaan, omdat hij zoveel op anderen lijkt! Dit heb ik dus een paar keer gehad, maar om het dan van jou te horen is toch een steuntje in de rug.
  Ik vond het een leuk project om te doen, maar 28 is toch wel veel. Daarom pak ik zelf wat dingen eruit waarvan ik zeker weet dat die blijven hangen en die goed voelen.
  Ja, ik ben zeker dankbaarder geworden. Het is sowieso al heel anders wakker worden. Omdat ik weet ‘straks even mijn lijstje met dankbaarheden voor vandaag aanvullen’. De steen, die heb ik de hele dag in mijn zak. Als ik weer loop te mopperen en kan het moeilijk stoppen pak ik die steen vast.
  Leuk! Ben benieuwd wat je volgende keer weer voor ons in petto hebt 🙂

 • jacqueline schreef:

  Lieve Marian,
  100 x dank je wel voor dit dankproject! Ik heb er zeker van geleerd en zal in de toekomst een aantal oefeningen blijven doen. En mijn bucketlijst hangt al klaar.Nogmaals dank je wel …….xx

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >