Geluksmomenten #2 2019

Veel mensen hebben mij weer gevraagd naar de topic geluksmomenten en ik ga er weer mee starten! Ik durf niet te zeggen of het mij elke week gaat lukken om te plaatsen maar ik ga mijn best doen.


Waarom geluksmomenten vastleggen?


Je hebt vaak veel geluksmomenten, maar daar sta je niet altijd bij stil. 


Veel mensen vinden het makkelijker om negatief in plaats van positief te praten en het negatieve van dingen in te zien. Echter, door je te richten op het positieve zal je hier meer van ervaren. Oftewel: waar je je op richt, dat groeit! Iedereen heeft geluksmomenten. Voor de één hoeft dit moment niet bijzonder te zijn, maar voor de ander kan het van alles betekenen. Koester dus jouw geluksmomenten en geniet! 


Het is mijn eerste stap geweest naar het leren positief denken. Daarop is mijn boek 'Gedachten en Mooie Momenten' ook gebaseerd. 


Het gaat om het richten op, en kijken naar, de mooie dingen en daar vervolgens aandacht aan schenken. Iedere avond als ik naar bed ga schrijf ik mijn dankbaarheid op en daardoor open ik mijn ogen er heel de dag door. Vaak denk ik gedurende de dag: dit ga ik opschrijven. Ik kom zo uit mijn hoofd, in mijn hart.


Door het noteren van jouw geluksmomenten zal je je dankbaarder voelen, je richten op de schoonheid van kleine dingen en daardoor weer gelukkiger voelen. Ik wil me richten op de kleine dingen in het leven, want vaak zijn deze het mooist. De aandacht die je voor het moment (in het hier en nu) hebt, bepaalt hoe gelukkig je bent en tevens ook hoeveel plezier je uit het leven haalt.


Vergeet niet van de kleine momenten te genieten en deze vast te leggen. Geniet van wat het leven je te bieden heeft. Graag neem ik jou mee in mijn geluksmomenten van deze week.


Geluksmomenten

Wat een schat van een puppy hebben we toch. Dit is mijn derde pup en wat is ze lief! Ik heb er even over moeten denken maar zo blij dat ze er is! 


Just Be You Tas

Yes! De Just Be You tassen zijn binnen en zo blij mee. Deze krijg je NU Gratis bij het boek Gedachten en Mooie Momenten Versie I en II en ook bij het boek 5 stappen per dag. Check het hier >> 

'Richt je gezicht altijd naar de zon en de schaduw valt achter je.'
Leef als een zonnebloem en beweeg met de zon mee. Door je het kijken naar het goede in een bepaalde situatie heb je veel minder last van de 'schaduw'.

Je hoeft het niet te ontkennen, de schaduw mag er gewoon zijn. De schaduw bestaat namelijk bij gratie van de zon. Maar je hoeft jezelf daar niet op te richten.


Accepteer de schaduw als een onderdeel van jou, maar laat het je niet definiëren.

Jij bent niet je schaduw, jij veroorzaakt de schaduw. Als je je richt naar je schaduw, blokkeer je zelf de zon.


Geluksmomenten Just Be You

Een dag op de camping bij dochterlief. Manlief wilde deze foto vastleggen daar ik geen huishoudelijk type ben.
Nu had hij toch bewijs dat ik het niet verleerd ben. 

The Shack

​Wat krijg ik veel leuke reacties en 'toevallig' vroegen er twee mensen tegelijk naar deze film. 


Klik hier voor de JBY Podcast >>

GeluksMomenten Just Be You

Mijn jongste dochter alweer 22 jaar geworden. Wat gaat de tijd toch snel en wat ben ik dankbaar dat ze er nog is na dat vreselijke ongeluk van vorige jaar! #dankbaar

Geluksmomenten Just Be You 2 2019

Wat kan ik genieten van mijn grote kleine vriendin en vriend. #family


Liefde Just Be You

Ik kreeg een melding op mijn telefoon van deze foto's van mij en mijn lief. 


Deze maand zijn wij 29 jaar getrouwd en ik wil het zo opnieuw doen als ik het over mag doen. 


Zo leuk om het zo in een overzicht terug te zien. Mijn doelstelling is wel om mijn fotoalbums op mijn telefoon maar eens op een backup zetten. 

Kan je niet wachten tot de volgende geluksmomenten? Volg mij dan op Instagram! Hier plaats ik geregeld foto's. Mijn naam op Instagram: @justbeyounl of klik hier

Wat waren jouw geluksmomenten van de afgelopen dagen? Leuk als je hier onder in een reactie wilt delen. 

Accepteer dat wat er is. Laat los wat is geweest. Heb vertrouwen in wat kan zijn. 

With love, 

Geluksmomenten #2 2019

Tags

dankbaarheid


Misschien vind je dit ook leuk:

Geluksmomenten #2 2019

Geluksmomenten #2 2019
 • Net een mooie wandeling gemaakt in het prachtige Limburgse heuvellandschap. Onze 2 pleegzonen zijn naar een zelfgekozen zomerkamp en mijn mannetje en ik hebben dan even tijd voor onszelf, dus lekker erop uit naar Limburg. Ik wilde een mooie foto plaatsen van de zonsondergang hier maar dat lukt me niet maar nadat ik jouw bericht las realiseer ik me ons geluksmoment hier in Limburg ❤️ Dank je wel dat je mij er weer even attent op maakt

 • Hoi Marian ,

  mijn geluk s momentjes zijn van de laatste weken dat ik 3 heerlijke weken vakantie heb (nu me laatste dag) heel veel mooi en zonnig weer gehad. Me kleinkinderen te slapen heb gehad en lekker me ze naar t natuurpark geweest, lekker ge bbq heb ,maar ook niks moeten veel lezen ,broodje gegeten met n collega .Nieuwe bloembakken gekocht en gevuld ,mezelf n nieuwe koelkast en eettafel gegeven maar ook heerlijk mezelf kunnen en mogen zijn.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.