Je magische toekomst!

Dit is echt de laatste blog bericht naar aanleiding van het boek ‘The Magic’ van Rhonda Byrne ;-).

Jij bent verantwoordelijk voor jezelf. Je kan ook niemand veranderen behalve jezelf. We zijn 28 dagen bezig geweest met dankbaarheid en ik wil je graag bedanken voor alle leuke, lieve reacties die ik heb mogen ontvangen. Dank je, dank je, dank je!

Je hebt nu een grote basis van dankbaarheid gelegd. Ik heb wel ervaren dat je nooit dankbaar genoeg kunt zijn. Ik was vergeten hoe krachtig dankbaarheid is.

De ideale manier is natuurlijk verder te gaan en je dankbaarheid goed te onderhouden. Ideaal is om per week ongeveer drie oefeningen te doen.

Top dat je hebt meegedaan en je kan trots zijn op jezelf dat je hebt volgehouden. Hierdoor bouw je ook weer aan je zelfvertrouwen.

Heb je in de toekomst te maken met een moeilijk situatie?

Weer niet ongerust of maak je geen zorgen maar wend je tot de magie van dankbaarheid. Weer dankbaar vooral het andere in je leven.

Ben je bewust dankbaar voor het goede en de omstandigheden rond de moeilijke situatie zal op magische wijze veranderen!

Ik ben nog even benieuwd…

naar je ervaring. Ik heb daarom even een formulier gemaakt en ik zal het heel erg waarderen als je deze zou willen invullen. Onder de ingevulde formulieren zal ik mijn eboek “Maak je niet druk wat anderen van je denken” verloten.

Voor de die-hard onder ons zal ik nog een mail sturen met zoals beloofd een cadeau voor het trouw laten weten naar je ervaring! Deze komt er dus nog aan.

Klik op onderstaande link om het formulier in te vullen! 

Ervaring 28 dagen The Magic

Dank je, dank je, dank je! En ik ontmoet je graag weer bij de volgende uitdaging!


Tags

dankbaar, dankbaarheid, toekomst, trots zijn


Misschien vind je dit ook leuk:

Geluksmomenten #2 2019

Geluksmomenten #2 2019
  • Marian,
    Bedankt voor je positiviteit!. Ik hoop dat mijn leven ook positiever gaat verlopen, al zal ik daar hard voor moeten werken. Ik zal het zelf moeten doen, maar hulp in welke vorm is altijd fijn, zo ook deze “magische” cursus…

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

    Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

    17 tips Van Jezelf Houden
    >