Ik ben er gewoon nog

Ik ben er gewoon nog

Ik ben er gewoon nog

Een superleuk en energiek interview gehad met de auteur van het boek 'Ik ben er gewoon nog' van Nicolette van Nieuwenhuizen.  Dit boek staat al een tijd op mijn boekenlijst.

Winactie 3 boeken: Ik ben er gewoon nog

Ik mag 3 boeken weggeven! Luister deze podcast aflevering en laat een review achter op iTunes. Maak een screenshot van deze review of tag mij op social media @justbeyounl. Volgende week maar ik de winnaars bekend in een nieuwe podcast aflevering. 

Samenvatting: Ik ben er gewoon nog

'Ik zal je vertellen hoe het is om dood te gaan. Ik heb het meegemaakt en ik wil dat je weet hoe het is.'

'Ik zal je vertellen hoe het is om dood te gaan. Ik heb het meegemaakt en ik wil dat je weet hoe het is. Want ik had nooit kunnen denken dat ik er zo naast zat. Nu ik in de hemel ben, weet ik wel beter. Ik leef! En hoe! Dood? Nee, ik ben er gewoon nog!'

Tygo is 11 jaar wanneer door een ongeluk zijn reis op aarde eindigt. Nicolette, zijn oude kleuterjuf, zit op een dag te mediteren als tot haar verbazing Tygo verschijnt. 'Ik moet je iets vertellen!' zegt hij. Dat 'iets' groeide uit tot dit boeiende boek dat jou als lezer met een warme gloed achterlaat.

In deze aflevering:

 • Je hoeft niet bang te zijn om dood te gaan
 • Het lichaam wat wij hebben is wat je hebt. Wie je bent is je ziel. Je ziel is liefde en licht.
 • Waarom zijn we op aarde
 • In contact zijn met jezelf. Uit je hoofd, in je hart
 • Alles heeft een reden
 • Herinner je wie je werkelijk weer bent
 • Gedachten zijn krachten
 • In de stilte wordt het onzichtbare zichtbaar
 • Je ziel is licht en liefde
 • Hoe je beschermengelen om hulp te vragen
 • Je kunt je gedachten zien als magneten
 • We zijn zoveel groter dan we denken
 • Je hart weet wat jij als mens vergeten bent
 • Jullie zijn van nature al engelen
 • Gebruik je tijd goed. Verspil het niet
Je hart weet wat jij als mens vergeten bent
In de stilte wordt het onzichtbare zichtbaar
Je kunt je gedachten zien als magneten

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags

beschermengelen, engelen, gedachten, ik ben er gewoon nog, licht, liefde, nicolette van nieuwenhuizen


Misschien vind je dit ook leuk:

 • Jee, Marian, wat is dit een bijzonder gesprek.
  Dit brengt mij nog beter bij het dicht bij mezelf proberen te blijven en ontvang hiermee steun gezien mijn proces, maar vooral persoonlijke situatie. Ik vraag geregeld hulp van boven en hoop binnenkort wat tekens te mogen zien. Kill it with love Zeg Jij altijd zo mooi.
  Superbedankt voor dit bijzondere gesprek.

  • Ha Rina, mooi dat je probeert zo dicht mogelijk bij jezelf te blijven. En voor wie ogen heeft om te zien en oren om te oren… Die ziet de tekens!

 • Marieke schreef:

  Wat een prachtige podcast waar ik met heel veel plezier naar heb geluisterd. Veel puzzelstukjes vallen langzamerhand op zijn plek. Het is mooi en belangrijk dat er steeds meer aandacht komt voor spiritualiteit. Op deze manier kan licht en liefde verder verspreid worden en hoeven mensen niet bang meer te zijn voor de dood. En mensen mogen natuurlijk nog steeds heel erg verdrietig zijn dat een geliefde zijn aardse leven voorbij is gegaan. Maar ik hoop dat dit boek wat Nicolette zo prachtig samen met Tygo heeft geschreven, een heleboel troost zal geven. En dat ze zich er van bewust worden dat het leven na dit leven niet ophoudt. Maar dat we terug gaan naar de bron waar we ook vandaan komen.

  • Ha Marieke, fijn te horen dat je zo genoten hebt van de podcast. En wij hopen ook dat ons boek velen troost zal bieden én doen herinneren dat de dood eigenlijk niet bestaat. Omdat we als zielen eenvoudig weg niet kunnen sterven.

 • Gerlene schreef:

  Een prachtig intervieuw !
  Als verpleegkundige heb ik veel mensen verzorgd na het moment van overlijden.
  Dan dacht ik altijd , waar ben je nu ?
  Je kan toch als zo.n mooi mens niet zomaar weg zijn?
  Mijn moeder is op 37 jarige leeftijd overleden en haar laatste woorden waren ; ik zie een mooi wit licht , het is zo mooi….en toen sloot ze haar ogen.
  Het boek van Tygo en Nicolette leest en voelt voor mij als een waarheid.
  En zo is het !
  Hartelijk dank voor het verwoorden hier van !
  Lieve groet.

  • Hallo Gerléne,
   Wat mooi dat je moeder net voor haar overgaan, nog heeft laten weten wat ze ervoer. Ik kan me voorstellen dat dit troostend is geweest. We hebben het boek samen met liefde geschreven, en ik ben blij dat het zo bij je resoneert!

 • Heb het interview geluisterd hoor. Wat een fijn en goed en leuk en te gek gesprek.

 • Ik heb ademloos zitten luisteren naar deze lange podcast . Er zijn zoveel dingen die ik herken! Ook het roodborstje … Op de camping in t bos, komt hij altijd mij begroeten xx dan zit hij op t hekje, apart hè?
  Zo mooi ook jouw verhaal over t roodborstje op je schouder, geweldig. Regelmatig zie ik ook 11.11 op de klok en zoek dat op internet op wat die engelengetallen betekenen.
  Na de dood van mijn vader, lag er na jaren, een zwarte, grote veer naast mijn auto en we hadden net bij t koor het liedje: ooh child, things are gonna get better’ gezongen.
  Ik weet zeker dat dat steun van mijn vader was
  Dit boek spreekt mij heel erg aan, want na mijn burn-out ben ik mezelf een “beetje” kwijtgeraakt en ik kan daar kracht uit halen, dat voel ik.

  Fijne dag en bedankt voor de podcast !
  Liefs Els

  • Lieve Els, wat heb jij een mooie tekens mogen ontvangen zeg! En ja, als je er voor open staat, zie je ze steeds weer. Ik heb zelf ook iets met getallen! Zo mooi hoe het werkt. Let maar eens op kentekens, die vallen mij de laatste tijd erg op. Met dubbele getallen. Ik hoop dat ons boek je mag geven wat je nu nodig hebt. En … weet dat je niet alleen bent als je het boek leest!

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

  Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
  Zorgen en Stress

  >