Wow, wat zie je er goed uit! Het groot complimenten boek. Winactie!

Dank je wel voor alles wat je doet. Je bent geweldig. Dank je wel dat je er bent, zonder jou had ik het niet gered. Top dat je dat gedaan hebt. Wat zie je er goed uit!

Wow een compliment krijgen is toch zo leuk maar onderschat het geven van een compliment niet. Een compliment krijgen en geven doet je (glim) lachen want zeg nu eerlijk iedereen heeft toch behoefte aan waardering. Het geven van een compliment ervaar ik altijd weer als iets positiefs. Vergeet ook het compliment aan jezelf niet!

Expert hierin is Frank van Marwijk en heeft het boek “Het grote complimenten boek” uitgegeven en groot is het boek zeker. Een luxe boek vol inspirerende inzichten over complimenten.

Soms denk je dat je geen compliment hoeft te geven omdat de ander dat toch wel weet maar dat is een verkeerde gedachte. Zoals met uitdaging van dankbaarheid als met geven van complimenten zal je merken dat je alleen al door actief met waardering bezig te zijn opmerkzamer wordt op het goede om je heen.

Het groot complimenten boek

Een geweldig mooi boek die ik je ook zeker kan aanraden. Ik heb het boek met veel plezier en positiviteit gelezen. Er staan mooie one liner’s in, mooie afbeeldingen en overzichtelijk ingedeeld.

Een kritische kijk op kritiek

Dat vindik ook zo mooi aan het boek dat de schrijver laat zien hoe je kritiek kunt ombuigen tot een compliment. Complimenten en kritiek zijn vormen van feedback die gewoonlijk worden beschouwd als elkaars tegenstelling.

 

[quote align=”center” color=”#999999″]

Wees langzaam met kritiek en snel met waardering

– Robin Sharma

[/quote]

Winactie ” Het groot complimenten boek”

Justbeyou mag 3 exemplaren weggeven van dit geweldige boek.

Wat moet je hiervoor doen? Geef, door onderstaand een reactie achter te laten, antwoord op de volgende vraag:

Wat is het mooiste compliment wat jij ooit hebt ontvangen? 

Op woensdag 12 december om 20.00 uur maak ik de winnaars bekend.

Ook ‘Het Groot Complimenten boek’ lezen?

Je kunt ‘Het groot complimenten boek’ eventueel hier bestellen. Heb je ook het complimenten kalender 2013 gezien?
Een leuke december tip ;-).

Als je dit artikel leuk vindt dan zal ik erg waarderen als je dit blogbericht wilt delen.Dit kan o.a. door middel van de social media knoppen of door onderstaand een reactie achter te laten. Dank je wel.

Misschien vind je dit ook leuk:

About the Author

Leave a Comment:

Add Your Reply