Lovefulness, Isha Judd. Review en winactie.

Isha judd; ontwikkel je liefdesbewustzijn en wordt verliefd op het levenLovefulness
Isha Judd

Just Be You mag drie exemplaren van ‘Lovefulness’ weggeven!

Wat moet je doen om ‘Lovefulness’ te winnen? Geef antwoord op de vraag door onderstaand een reactie achter te laten. Let op! Scroll even naar beneden als je een reactie wilt geven. Je kunt het doen via Facebook en verder naar beneden op de site.

Winvraag

Ben jij verliefd op het leven of wat heb je daarvoor nodig? 

Deel dit artikel met al je vrienden die ook van lezen houden, want het motto is niet voor niets: Inspiratie moet je delen!

Donderdagochtend  15 mei om 10.00 uur maak ik de winnaars bekend.

Waarom lopen als je kunt vliegen?

In de video heb ik het over het eerdere boek van Isha Judd. Isha:

‘We zijn allemaal gemaakt om te vliegen en ons doel te bereiken, maar soms verhinderen onze angsten, onzekerheden en externe verplichtingen ons om op te stijgen en ons grote potentieel als mensen in te zien.”

Voor meer info bij bol.com: ‘Waarom lopen als je kunt vliegen’

,


Tags

isha judd, liefdesbewustzijn, lovefulness, verliefd, waarom lopen als je kunt vliegen, winactie, winnen


Misschien vind je dit ook leuk:

Website van het jaar 2016

Website van het jaar 2016
 • Verliefd op Het Leven = Verliefd zijn op álles waar je van hoúd = Beginnen met jezèlf te zijn èn te Blijven + overal iets van Opsteken, Meenemen en Meegeven, zodat het Vermeerderd!!!

 • Serina schreef:

  Ik wordt steeds meer verliefd op het leven. Geluk is als je in je hart kan leven en de liefde aan jezelf kan geven. Ik ben op weg om het mijn mooiste leven ooit te maken.

 • Verliefd op het leven, ja soms. Volgens mij kun je pas werkelijk verliefd zijn op het leven als je verliefd bent op jezelf. Als je verliefd bent op jezelf, heb je niemand anders nodig om van jezelf te houden. Dan laat je jouw gevoel over jezelf niet meer afhangen van andere mensen of omstandigheden.Verliefd zij op mezelf bij mij begint het met mildheid voor mezelf, met een knipoog kijken naar mezelf en als ik een fout of vergissing maak, mezelf toespreken als een geliefde.Goh jammer schat, laten we het volgende keer eens anders proberen. Het eerste boek van Isa Jud is een aanrader om hier meer te komen, ben dus heel benieuwd naar het tweede boek. Het leven is heerlijk als je het goed hebt met jezelf.

 • Mirjam schreef:

  Of ik verliefd op het leven ben?
  Een hele goeie vraag.
  Er zijn vele dingen die mooi zijn in het leven, maar om dan het woord “verliefd” te gebruiken…
  Volgens mij biedt dit boek mij meer inzichten en kan ik meteen een direct antwoord geven op de vraag.
  Ik doe mee voor deze prachtige prijs!

 • levensenergie, levenslust en een DOEL om naar toe te werken/leven.

 • De verliefdheid is na een stevige burn out hopelijk in de maak. Wat ik doe om daar te komen? Werken aan mijn zelfbeeld en zelfvertrouwen, samen met een hele fijne psycholoog én mijn knalroze hardloopschoenen :-).

 • Ingrid schreef:

  Verliefd op het leven? Nee, ik helaas niet. Was goed op weg en dan gebeurt er iets waardoor ik weer helemaal terug bij af ben. Verliefd op het leven? Wat zou ik het graag willen…..

 • Lianne schreef:

  Ja ik ben verliefd op het leven! Nog niet alle dagen maar sinds ik mijn geluk niet meer van anderen af laat hangen en ik steeds beter voor mij zelf zorg geniet ik nu juist zoveel meer van alle lieve vrienden en familie om mij heen. Er komen steeds meer waardevolle momenten bij!!

 • Dorota schreef:

  Ik ben op een grote reis , mijn eindbestemming is een gelukkig leven. Ik zit in de sneltrein, af en toe kom ik een stationnetje tegen, waar ik moet even flink nadenken, stil staan bij mijzelf. Mijn droom is om over te stappen naar een sprinter, waar ik op elke stationnetje kan uitstappen ,
  Mijn leven rust te geven, zonder na te denken wat die andere mede passagiers aan me denken.
  Leven zonder terug te kijken naar de nare herinneringen, alleen vooruit kijken met een ticket in mijn hand. Ticket tot gelukkig leven, met stationnetjes (kleine gelukken) daarbij, gr. Dorota

 • Hoi Marian!
  Ik ben ook echt nog niet verliefd op het leven, dacht altijd wel dat ik dat was maar dat was mijn leven wat ik zag door de ogen van mijn perfect passende masker..
  Afgelopen zomer heb ik, door mijn opname op de Paaz afdeling, mijn masker afgezet en ben nu hard op weg om mijn leven te veranderen en uiteindelijk te kunnen genieten en kunnen houden van het leven..
  Dus ik hoop snel te kunnen gaan genieten en houden van t leven..
  Misschien dat dit boek me een beetje op weg helpt..

 • Mijn leven staat op het moment op zijn kop… Bijna drie weken geleden heb ik mijn moeder gevonden in huis. Ze heeft een zware beroerte gehad. De prognose was nogal slecht: zwaar gehandicapt en/of overlijden. Desondanks is er een wonder gebeurd: beetje bij beetje krabbelt ze weer op. Sinds begin deze week is ze een pittige revalidatieperiode gestart. Ondanks de moderne tijd waar ik toch in ben opgegroeid, ben ik op ouderwetse wijze opgevoed. Met als gevolg dat ik nu het gezin draaiende hou. Hierbij loop of ren ik mezelf regelmatig voorbij en vergeet dan om goed voor mezelf te zorgen. Kortom, wat ik nodig heb om van het leven te genieten is dat ik op hectische, vervelende en drukke momenten goed voor mezelf zorg door aan mezelf te denken en bij mezelf blijven!

 • Was het maar waar! Ik ken momenten dat ik geniet van het leven, maar verliefd op het leven…ik ben bezig om het mooie te zien in alles om me heen en met de dagelijkse positiviteitstraining ben ik al aardig op weg om de gelukkige momenten vast te houden, maar ik geloof dat ik bij het verliefd worden op het leven nog wel wat hulp bij kan gebruiken 🙂

 • Als ik verliefd ben dan gaat alles makkelijk en heb ik geen zorgen. Ik zie alles positief in.
  Wat is er voor nodig om verliefd te worden op het leven? Meegaan met de stroom van het leven en niet stil blijven staan bij negativiteit. Je niet druk maken. Maar met een glimlach door het leven gaan, want volgens mij komt dan alles wel goed.

 • Andrea schreef:

  Nee, nooit geweest. Steeds maar in het tempo van de maatschappij mee hollen, en niet begrijpen waar je onvrede vandaan komt. Tot het moment komt, dat je gedwongen wordt om naar je eigen leven te kijken. Bewustwording, dat je het roer moet omgooien, wil je het mooie van het leven proeven. Ik ben nu bij dat punt aangekomen,dat ik het roer omgooi. Zelfinzicht, is voor mij het toverwoord met heel veel lezen, lezen en leren. En ja, ik heb het leven steeds meer lief.

 • Ik zou ontzettend graag ontdekken hoe ik terug verliefd kan worden op het leven… door een paar jaar hard te werken ben ik vergeten hoe ik weer echt kan genieten en dat zou ik graag terug leren… Ik vind regelmatig wel excuses uit in de trend van, “als dat af is, dan ga ik genieten…” en als het af is vind ik weer een ander excuus… Ik kijk er naar uit om dit boek te lezen! Liefs Heide

 • Marjan schreef:

  Verliefd worden op het leven en genieten van de kleinste dingen, ik ben op zoek , hopelijk zal het boek, mij daarin helpen.

 • katinka schreef:

  Ik probeer te genieten van het leven en dat lukt over het algemeen best goed, maar als ik verliefd ben dan straal ik, en dan kan ik niet eten, wil alleen maar bij de ander zijn, zie de ander door een roze bril. Ik zie helaas ook wel de minder leuke kanten van het leven. Ik zou eerder zeggen ik hou van het leven en ik ben dankbaar voor mijn leven. Ik probeer de minder leuke kanten van het leven te accepteren en me te focussen op de mooie dingen in het leven.

 • ik ben wel verliefd op het leven, en ben er achter gekomen dat je helemaal geen andere mensen nodig hebt om gelukkig te zien, en verliefd op het leven. Het zit al in ons. Maar het ego, tv & verkeerde mensen in ons leven maakt het een stuk lastiger. Leven in het nu is dat betreft ook lastig, de wereld verwacht dat je bij blijft.
  IK leef zoals ik het wil, dus no more ego 😉 ( das een uitdaging) no more slechte TV ( nieuws & enge films) alleen nog maar mooie dingen. en alle slechte mensen uit mijn leven gezet. PUNT!

 • margriet schreef:

  Ik ben (nog) niet verliefd op het leven maar ik hard op weg om het te worden.

 • yolanda schreef:

  Hoi Marian, allereerst: wat zie je er stralend uit!
  Ben ik verliefd op het leven? Als je verliefd bent op een ander, zie je alleen maar de positieve karakter eigenschappen van diegene.De eigenschappen die jij niet bezit zie je duidelijk in de ander en vullen jou mooi aan, De hele wereld ziet er anders uit als je verliefd bent.
  In die zin ben ik verliefd op het leven. Ik focus me op de mooie, goede dingen in het leven, en alles wat ik niet ‘ben’ of te kleren heb als aanvulling op mijn karakter, mijn ‘zijn’ biedt het leven mij in de vorm van uitdagingen, problemen en ervaringen.
  Door op deze manier naar de wereld om mij heen en het leven te kijken is het inderdaad meer een roze wolk.
  Liefs,Ýolanda

  • Dank je wel Yolanda. Heb momenteel volop energie!

   Warme groet, Marian

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >