Week van de HSP

Week van de HSP

Het is de week van de Hooggevoeligheid. Mijn hele persoonlijke ontwikkelingstraject is begonnen met het leren positief denken, het leren van mezelf houden, ontdekking van mijn hooggevoeligheid, Wet van Aantrekking gaan toepassen. Het alleen al bewust worden van mijn Hooggevoeligheid heeft me zoveel gegeven. 

Ik heb even een korte video voor je gemaakt voor de Week van de HSP. 

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags

high sensitive person, hooggevoelig, hooggevoelig persoon, hooggevoeligheid, hsp, week van de hsp


Misschien vind je dit ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>