Wat ben ik geraakt - Just Be You
Just Be You
Shares

Wat ben ik geraakt

..door de gebeurtenissen van de laatste tijd. De schietpartij in Las Vegas en wat heb ik meegeleefd en gehuild om de vondst van Anne Faber.

Ik merk dat er op dit moment om mij heen veel negativiteit is en heerst, maar ik denk dat we dit nooit mogen laten winnen van het positieve.

Het is belangrijk je te richten op positiviteit, liefde, schoonheid, overvloed, de kleine dingen en zoveel meer. De sleutel tot geluk zijn jouw gedachten en dit is je kracht. Positieve gedachten leveren pure veerkracht en levenskracht.

Natuurlijk zijn er redenen om boos en gefrustreerd te zijn…. Alleen dit gaat ten koste van jezelf. Je kunt met je gedachte maar bij één ding tegelijk zijn.

Heb vertrouwen in wat er allemaal is en nog kan zijn, ondanks alle berichten. Het is belangrijk om hoop en vertrouwen te houden in je zelf en in de wereld. Er zijn zoveel mensen die goed doen.

Neem de tijd om te waarderen wat er wel is, om positief te praten over de mooie dingen, andere mensen te laten glimlachen en te genieten van de kleine dingen.

Gisteren was onverwachts mijn gehele gezin thuis en hebben we een spelletje gedaan. Ik heb bewust stilgestaan bij het moment en mijn dankbaarheid uitgesproken en opgeschreven. Het lijkt zo gewoon, met een paar mensen om de tafel, maar is zo bijzonder. Ik heb mijn geluksmoment geprobeerd langer vast te houden en te zijn in het NU.

Ook ik heb (zakelijke) troubles, uitdagingen in het leven wat weer in het niet valt bij Las Vegas en Anne Faber. Ik probeer elke dag weer te zijn in het nu. In het nu kan ik alleen beleven en zijn.

Je hebt altijd een keuze. Laat je de woede (die ik ook heb gevoeld) en negativiteit verder verspreiden, of kies je ervoor om te kijken naar vrede en positief te blijven.

Jij bent het licht voor velen in je omgeving! Laat je licht niet verduisteren.

Accepteer dat wat er is. Laat los wat is geweest. Heb vertrouwen in wat kan zijn.

With love,

Misschien vind je dit ook leuk:

About the Author marian

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig. Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

follow me on:

Leave a Comment:

Add Your Reply