Wat ben ik geraakt

..door de gebeurtenissen van de laatste tijd. De schietpartij in Las Vegas en wat heb ik meegeleefd en gehuild om de vondst van Anne Faber.

Ik merk dat er op dit moment om mij heen veel negativiteit is en heerst, maar ik denk dat we dit nooit mogen laten winnen van het positieve.

Het is belangrijk je te richten op positiviteit, liefde, schoonheid, overvloed, de kleine dingen en zoveel meer. De sleutel tot geluk zijn jouw gedachten en dit is je kracht. Positieve gedachten leveren pure veerkracht en levenskracht.

Natuurlijk zijn er redenen om boos en gefrustreerd te zijn…. Alleen dit gaat ten koste van jezelf. Je kunt met je gedachte maar bij één ding tegelijk zijn.

Heb vertrouwen in wat er allemaal is en nog kan zijn, ondanks alle berichten. Het is belangrijk om hoop en vertrouwen te houden in je zelf en in de wereld. Er zijn zoveel mensen die goed doen.

Neem de tijd om te waarderen wat er wel is, om positief te praten over de mooie dingen, andere mensen te laten glimlachen en te genieten van de kleine dingen.

Gisteren was onverwachts mijn gehele gezin thuis en hebben we een spelletje gedaan. Ik heb bewust stilgestaan bij het moment en mijn dankbaarheid uitgesproken en opgeschreven. Het lijkt zo gewoon, met een paar mensen om de tafel, maar is zo bijzonder. Ik heb mijn geluksmoment geprobeerd langer vast te houden en te zijn in het NU.

Ook ik heb (zakelijke) troubles, uitdagingen in het leven wat weer in het niet valt bij Las Vegas en Anne Faber. Ik probeer elke dag weer te zijn in het nu. In het nu kan ik alleen beleven en zijn.

Je hebt altijd een keuze. Laat je de woede (die ik ook heb gevoeld) en negativiteit verder verspreiden, of kies je ervoor om te kijken naar vrede en positief te blijven.

Jij bent het licht voor velen in je omgeving! Laat je licht niet verduisteren.

Accepteer dat wat er is. Laat los wat is geweest. Heb vertrouwen in wat kan zijn.

With love,


Tags

postiviteit


Misschien vind je dit ook leuk:

Wat ben ik geraakt

Wat ben ik geraakt
 • Marian, ach weet je wij mensen, zijn niet zo erg verschillend, ik ben over de 80, maar herken je gevoelens, als of het de mijne zijn, toch bij mij ontwikkeld zich een gevoel, dat van wraak, ik wil wraak, het is allemaal te gemakkelijk voor de daders van het kwaad, ze schuiven de problemen door naar ons, en voelen zich volkomen onschuldig, deze vermoorde mensen, hun leven, hun gevoelens, hun liefde is afgehakt, als of je een tak van een boom breekt, daarom ik wil wraak keiharde wraak, niet voor mij, maar voor hun, die vermoorde lieve mensen, Jenne

  • Anoniem schreef:

   Dit vind ik ook. We hebben last van die mensen die anderen kwaad berokkenen. Onze enige troost is dat de goede mensen in de meerderheid zijn. Maar die zijn juist het slachtoffer! Door ons goede gedrag kunnen die etters misbruik maken van de vrede en de vrijheid die wij met zijn allen bewaren en bewaken.

 • Hallo Marian,
  Mooi…,bedankt voor je persoonlijke, motiverende en zinvolle boodschap!
  Héél belangrijk, hier moet ik mezelf vaak aan herinneren, blijven geloven in het goede en alle mensen die wel de moeite waard zijn.
  Take care!

  groetjes
  Kathy

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.