Starten met bloggen

Vele vragen krijg ik over mijn website en vooral over het starten met bloggen. Het is voor mij bijna niet meer mogelijk om hier allemaal apart op te beantwoorden. Ik heb er even een algemene video van gemaakt.

Starten met bloggen:

Wil jij ook graag starten met bloggen?

 • Gewoon beginnen. Het is nooit perfect. Gewoon starten en dan kan je altijd verder gaan met het voor jou perfect maken.
 • Bedenk een naam voor je blog. Liefst wel één die je ook kan gebruiken mocht je van koers gaan veranderen binnen in je website.
 • Ik raad je aan om via wordpress een blog aan te maken. Eenvoudig te begrijpen en goede resultaten in Google.
 • Beeld zegt meer dan woorden. Pinterest en Instagram zijn niet voor niets zo populair. Maak tijd om mooie foto’s op je blog te zetten en nog beter: maak ze zelf!
 • Stel jezelf een doel om te beginnen. Bijvoorbeeld één keer per week op woensdag een blog bericht plaatsen. Zo krijg je er een ritme in. Kom de afspraak met jezelf wel na want zo bouw je ook weer aan zelfvertrouwen!
 • Je hoeft niet de hele weg te zien om te gaan starten. Veranderen kan je altijd nog.

Geloof in jezelf!

Heb je vragen? Stel ze gerust in een reactie en ik kom er bij je op terug.

Zou jij graag willen beginnen met bloggen? Of heb jij al een blog? Deel deze gerust hieronder, bij reactie. Vind ik leuk om te zien en/of te lezen.


Tags

geloof in jezelf, starten met bloggen


Misschien vind je dit ook leuk:

Just Be You Planner 2021

Just Be You Planner 2021

Just Be You Planner 2020

Just Be You Planner 2020
 • Hoi allemaal, ik blog sinds kort regelmatig op mijn platform voor bekende en minder bekende ervaringen na de bevalling. Men moet het nog gaan snappen, dat je naast de zorg voor je kind, waar driedubbelop naar gezocht wordt, ook goed voor jezelf moet blijven zorgen. Mijn laatste blog http://nadebevalling.net/afvallen-na-de-bevalling/. Succes allemaal

  • Hoi Anita,

   Ik heb even gekeken en wat leuk! Daar zullen veel mensen wat aan hebben. Ik had nog een comment achter gelaten maar deze zie ik niet terug. Waarschijnlijk in afwachting van moderatie? Alleen dit is niet zichtbaar ;-).

   Keep up the good work.

 • Hallo Marian,wat leuk dat ik mijn blog aan jou kan laten zien!
  Mijn passie is intuitieve-schilderkunst maken.(sense-art-art with a Heart !)
  Schilderkunst komt uit mijn gevoel en met een boodschap.
  Dat is in het kort gezegd waar het hedendaagse werk van Helga van Ekris (1965 ) voor staat.
  Ik schilder vanaf mijn jeugd, maar sinds een aantal jaren veranderd mijn stijl en richting.
  Geinspireerd door de snelle veranderingen die deze wereld en haar bewoners meemaken.
  vooral op energetisch en spiritueel gebied,schilder ik uitsluitend nog uit mijn gevoel.
  Deze stroming wordt in de schilderkunst gekenmerkt als intuitief.
  Het is een stijl die verandering en vernieuwing uitbeeld ,maar tegelijk ook hoop ,geloof, liefde, geluk, harmonie en vrede.
  Door het sprankelende kleurgebruik van mijn schilderijen vol van leven ,warmte en geborgenheid.verwarmen het hart en openen de ziel.
  De intuitieve benadering geeft de toeschouwer meer mogelijkheden voor interpretatie van mijn schilderijen en maakt deze daarom meer toegankelijk dan de figuratieve of zelfs de abstracte schilderkunst.
  In speciale opdracht maak ik ook zogenaamde ”helende schilderijen ” welke bijdragen tot de verbetering van de Fysieke of mentale gezondheidstoestand van de ontvanger en zijn of haar directe leefomgeving.
  Door met een open mind te kijken naar de rap tempo veranderende wereld om mij heen kan ik putten uit een rijke bron van inspiratie.
  Dat dit nog vele mooie,diepgaande confronterende en inspirerende kunstwerken zal opleveren is wel zeker.
  Ik zal ook graag uw gevoelens en wensen vertalen in een prachtig kunstwerk.
  Ben druk bezig om ook mijn eigen website te laten maken,en die gaat er waanzinnig mooi uitzien!

  Warme groet Helga.

  • Hoi Helga,

   Wat een mooie reactie, dank je! Laat je het nog weten als je website online is? Ik ben er benieuwd naar.

   Warme groet, Marian

  • Mooie blog! Leuk geschreven, niet opgeven! Keep up the good work.

   Warme groet, Marian

 • yolanda roos schreef:

  Hoi Marian
  Heerlijk praktische video weer!
  [en wat leuk om mijn favoriete quote op jouw achtergrond te zien!!! :-), grappig….]
  Liefs,
  Yolanda

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >