Tip voor een gelukkiger leven

Veel mailtjes krijg ik binnen van mensen die vragen naar een tip voor een gelukkiger leven en/of voor meer positiviteit in hun leven.

Ik heb onderstaande video voor je opgenomen en ik waardeer het zeer als je een reactie achter wilt laten en hou je mailbox in de gaten!! Geniet van je weekend!


Tags

gelukkiger leven, positiviteit


Misschien vind je dit ook leuk:

Kerstboodschap

Kerstboodschap
 • Marijke schreef:

  Hallo Marian,

  Dank je voor je mooie boodschap en de positieve ervaringen die wij allen mogen opdoen,
  via je site. Ik ben blij met het leven, met de leuke dingen uiteraard en met de minder leuke dingen zoek ik een weg om er mee om te kunnen gaan.

  Dikke kus Marijke

 • Jolanda schreef:

  Fijn om dankbaar te zijn zelf voor de dingen die je pijn doen! Ik kijk er met andere ogen naar.waarom raakt dit mij? Wat heb ik nodig en dat het er mag zijn. Wetende dat er soms een donkere wolk hangt als het niet waait is er geen beweging ! Zorg voor beweging en de zon kan weer te voorschijn komen.

 • Suzanne schreef:

  Bedankt voor het leuke boekje!

  • Hoi Suzanne,

   Geen dank, heel graag gedaan. Komt nog veel meer aan 😉

 • Hoi Marian, dank je wel voor je bericht en boekje. Dankbaarheid is iets moois en kostbaars net als de positieve herinneringen die je met dankbaarheid voor altijd kunt vasthouden. Uiteindelijk zijn het de herinneringen die we altijd bij ons houden en waar we ook later opnieuw dankbaar naar terug kunnen gaan. Laten we met dankbaarheid vele mooie herinneringen creëren.

 • Amanda schreef:

  Bedankt voor de positieve boodschap en natuurlijk ook bedankt voor het dankbaarheid dagboek 🙂
  Mijn dag is goed begonnen.

  • Hoi Amanda,

   Geen dank, heel graag gedaan.

   Jij bedankt voor je reactie, altijd erg leuk!

 • Maaike schreef:

  Dit filmpje doet me echt goed! Ik probeer anders te leren denken. En als er kleine dingetjes gebeuren die me goed doen, dan bedank ik het universum. En dat geeft me weer een goed gevoel. Ik waardeer de kleine dingen om me heen. En dat probeer ik ook over te brengen naar andere mensen.

 • Beste Marian,

  Vooraleerst proficiat met je leuke site die barst van de positieve ideeën, zo zie ik het graag.
  Even vlug me zelf voorstellen, wij, mijn vrouw Nin en ikzelf hebben het geluk gehad als vijftigers, zeven jaar terug na een drukke en hard werkende horeca loopbaan van dertig jaar in een droom omgeving in de Belgische Ardenne op vijfhonderd meter van de Franse grens (beschermd natuur gebied) kunnen komen zijn wonen, wij hebben het hier ongelooflijk naar onze zin en danken alle dagen de hemel hier te kunnen zijn. (http://www.facebook.com/pages/Chalet-Chill-Inn-Ardennen/173498966023925)
  Drie weken terug ben ik gestart met het acht weken mindfulnessprogramma uit het boek
  “mindfulness en bevrijding van depressie” van Williams,Teasdale,Segal en Kabat-Zinn, je
  waarschijnlijk bekend, een aanrader voor iedereen die z’n leven een nieuwe positieve input
  wil geven, heb nog een lange weg af te leggen maar heb de smaak flink te pakken en spring s’morgens met veel genoegen een uurtje vroeger uit bed, tussen de mindfulness en de
  yoga sessie lees ik even je quote van de dag en hiervoor wil ik je echt bedanken want
  dit geeft me steeds, zoals je ook in het filpje hierboven beschrijft, een extra gelukkig gevoel, ik heb ook de gewoonte aangenomen ze in mijn dagboek te noteren zodat ik ze regelmatig kan na lezen,heel erg inspirerend.
  Ik wens je nog heel veel succes, inspiratie en geluk en blijf met veel genoegen uitkijken naar
  jouw mails.

  Jan en Nin

  -Voor het voorrecht jezelf te bezitten is geen prijs te hoog-
  Nietzsche.

 • Marjolein schreef:

  Ik wil je bedanken voor deze krachtige boodschap.
  We krijgen een leuke verassing in de mailbox.
  Ik ben benieuwd wat je gaat sturen.

 • Natasja schreef:

  Dankbaarheid verrijkt mijn leven, iedere avond schrijf ik er minstens 5 in mijn dankbaarheden schriftje. Het leert mij zo te waarderen wat ik heb, en om een positieve kijk op het leven te houden.

 • Dankbaar voor de reminder, voor alle reacties die ik net las. Dankbaar voor de sneeuw,voor de was die even in de ochtendzon buiten kon staan en dan later dankbaar voor de heerlijke frisse geur aan de hand en theedoeken. dankbaar dat ik dankbaar kan zijn, ook ik kan heellang doorgaan 🙂 Dankbaar voor het Leven, de liefde, het geloof in mezelf .

 • Ik doe mijn best om zoveel mogelijk te kijken wat er allemaal in mijn leven is om dankbaar voor te zijn. En dat is heel veel! Ik zeg ook vaak dank je wel, dat is inmiddels “gewoon geworden”. Het feit dat je wakker wordt, ademt, je kunt bewegen, je zintuigen werken, je lichaam goed functioneert, noem het maar op. De zon de lucht prachtig kleurt, de natuur zijn/haar werk doet, je een vrije dag hebt, ontelbaar veel om dankbaar voor te zijn. Zoveel rijkdom. Zelfs zaken die minder goed gaan kunnen een reden zijn om dank je wel tegen te zeggen..je leert ervan en de volgende keer pak je het anders aan.

  Het leven is prachtig en ik ben heel dankbaar voor alles in mijn leven!

 • Marlene schreef:

  Dank je wel voor deze video. Dankbaarheid tonen is idd essentieel om gelukkig te zijn, maar ik wil het weleens vergeten. Nu kan ik er gelukkig niet meer om heen. Always look at the bright sight of life 🙂
  Fijn weekend!

 • jacqueline schreef:

  Lieve Marian, ik ben er al wat langer mee bezig en het werkt.!!
  Als je dankbaar bent voel je je zoveel vrijer. Ik krijg ook nog wel eens een terugval.
  Maar het duurt nu korter, omdat je je denken kunt veranderen. Dank je, dank je wel voor de tips en
  inzichten. xx

 • DANKBAARHEID is geweldig. Het Universum houd van DANKBAARHEID.
  Ik heb een DANKBAARHEIDS-dagboek, waar ik véél in schrijf.
  Ik ben DANKBAAR voor:
  het leven
  mijn gezondheid
  mijn karakter
  mijn huis
  mijn bed, die ervoor zorgt, dat ik elke nacht lekker kan slapen
  mijn dekbed, die ervoor zorgt, dat ik het gedurende de nachten heerlijk warm heb
  de centrale verwarming, het water uit de kranen, het licht, mijn laptop, de televisie, de geluidsinstallatie
  al mijn boeken, cd’s én video’s
  het geduld, dat ik het op kan brengen om iedere dag weer te leren
  mijn ogen om te zien, zodat ik alles kan lezen wat me interesseert,
  mijn oren, zodat ik alles goed kan horen én waardoor ik kan genieten van de geluiden in de natuur, van de vogels die mooi zingen, een hond die blaft, een poes die miauwt én dat ik kan genieten van prachtige muziek,
  mijn mond, waarmee ik kan proeven én kan genieten van heerlijk eten en drinken
  mijn neus om te ruiken
  mijn handen die voelen, (vast)pakken, omvatten, creëren, schrijven, liefhebben
  de mensen in mijn leven
  het geld, dat ik al mijn hele leven ontvang
  mijn innerlijke rust
  al mijn interesses
  o.a. de filosofie van Louise, L. Hay
  en ga zo maar door
  Ik hoop, dat je DANKBAAR zult zijn met mijn reactie én hoop, dat je véél reacties zult krijgen.

  Harte-groet

 • Brenda schreef:

  Hoi Marian… ik moet opeens denken aan van de week, toen ik mijn honden aan het uitlaten was. Ik ben nogal iemand die veel nadenkt (soms tot vervelens toe), en daardoor het NU (op dat moment ‘het honden uitlaten’) mist….
  Tot ik opeens iets hoorde… iets heel simpels…. Regendruppels, die van het dak afgleden, het riool in. Dat was alles. Plotseling werd ik me zó bewust van het ‘nu’, ik werd spontaan terug op beide voeten gezet. Daardoor hoorde ik ook opeens de vogels om mij heen zingen en kon meer genieten van het plezier van mijn honden.
  Dat was voor mij een heel dankbaar moment. Ik denk dat dat ook een punt is, om makkelijker dankbaar te zijn… leef in het ‘nu’.
  Zelf heb ik ook niet de makkelijkste periode achter de rug. Maar zoals je al in je filmpje zei, probeer in alles tóch iets positiefs te zien. En ik moet zeggen, gelukkig zit dat óók in me.
  Leef daarnaast ook nog in het nu. Dan kun je makkelijker genieten, je hoeft je niet altijd zorgen te maken, schiet je niks mee op.
  En ook voor mij hielp die 28-dagen uitdaging. Ik werd elke morgen (en zelfs door de dag) een stuk blijer! Zoals je zelf al zei… zoveel mensen weten het ‘hoe’, maar zo weinig mensen die het DOEN.
  Bedankt voor je filmpje, een reminder!

 • Hoi Marian,mijn dankbaarheid start s’morgens al als ik op sta.Ik heb meegedaan aan de 28 dagen uitdaging en sinds die tijd heb ik geleerd dankbaar te zijn en het werkt,ik ben nu nog elke dag dankbaar en geniet van al het mooi’s om me heen,het leven is o zoveel mooier geworden.
  Nogmaals Dank je wel hiervoor!

 • Hennie schreef:

  Ik ben dankbaar omdat onze kleinzoon vandaag 6 jaar is geworden en dat we dat met zijn allen hebben mogen vieren. Een dag met een gouden randje, heerlijk om zo’n klein jongetje zo blij en vrolijk te zien spelen met zijn cadeautjes.

 • Samantha schreef:

  Hai Marian, bedankt voor je email en fimpje. Dit is ook echt de manier hoe ik de afgelopen tijd in het leven sta. En ik merk echt dat het werkt. Ik heb al de tips zelf van de boeken The secret, The power en the magic. Het heeft mijn leven totaal veranderd. En ik geniet inderdaad van alles om me heen kleine en grote dingen heerlijk. En het neemt een hoop goeds met zich mee. Bedankt in ieder geval voor de reminder en ik hoop dat veel lezers van de site dit op pikken en dat je ze inspireert. Fijne avond en ik kijk uit naar je volgende mail.

  Groetjes,

  k hoop dat het mensen inspireerd. Ik ben er zelf helemaal blij mee omdat mijn leven er zo veranderd mee is. En ik gun dat gevoel echt iedereen.

 • Dank je wel Marian en ik ben benieuwd wat er in mijn mailbox komt.

 • Dank je voor je inspirerende video…….dankbaar zijn voor vergroot je geluk !!

  Net op het moment dat ik verdrietig op de bank zit ontvang ik je wijze les.
  Over dankbaar zijn gesproken, dank je wel…

 • Het klinkt allemaal zo makkelijk maar dat is het allemaal niet. Ik zie het zwart en niet wit. Ik ga het wel proberen.

  • Hoi Henri,

   Het is zeker niet als makkelijk bedoeld maar wel als inspiratie! Er zijn nog zoveel kleine dingen om voor te leven en die kleine dingen zien is lastig. Oefening baart kunst en ben je je ervan bewust dan is het veel makkelijker om actie te ondernemen.

   Veel succes en leuk als je het nog laat weten.

   Warme groet, Marian

  • Henri, hallo, Als je je voorstelt dat het makkelijk gaat worden, dan wordt het makkelijk, neem je je zelf voor dat het niet makkelijk is, tja, dan dan is dat de manier waarop je de situatie mag beleven. Het is jouw beleving van een situatie, jammer dat je die stempel erop wilt plaatsen! Het kost je net zoveel energie om iets positiefs te zien, als iets negatiefs, dus waarom probeer je niet een positieve levensinsteek? En het woord “proberen”, ik zeg altijd tegen de mensen die ik zelf mag coachen, dat is een verboden woord, want “proberen” laat altijd ruimte vrij om iets niet met volle 100% intent te gaan doen, en geeft ruimte voor twijfel, half werk etc. Als je met de houding van “proberen” ergens aan gaat beginnen dan heb je een slechte start. Begin eraan of begin er niet, maar pas op, als je eraan begint, start met de volle overtuiging dat je gaat waarmaken wat je wilt, dat je gaat winnen. Niet twijfelen, niet ‘proberen’, maar Doen, voel de angst en doe het toch! Daar groei je van als mens, Succes, Peter

 • Dank je wel voor de spontane, inspirerende video. Ik ga erom denken en ik zal me erop gaan richten.

  Jij ook een fijn weekend.

  Gr. Sas

  • Hoi Sas,

   Dank je wel voor je reactie en leuk als je me het laat weten.

   Warme groet, Marian

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >