Marian bij Endemol.

Vorige week kreeg ik een bericht in mijn mailbox met als titel: coaches gezocht.

Dit mailtje was afkomstig van Endemol! Zij waren op mijn website terecht gekomen. Nu krijg ik niet elke dag mailtjes van Endemol, dus gaf ik heel snel gehoor aan het verzoek om contact op te nemen.

Hoewel mijn website niet exact hun doelgroep raakte, was de vraag tijdens een aangenaam telefoongesprek of ik toch op de screening wilde komen?
“Ja natuurlijk!”

En afgelopen dinsdag was het dan zo ver. De reis ging naar de studio’s in Amstelveen waar Endemol is gevestigd. Wat een mooi gebouw en wat ben ik vriendelijk te woord gestaan. Mijn ervaring is dat dit wel eens anders eraan toegaat bij grote bedrijven. Ik ben zeer gevoelig voor normen en waarden dus de vriendelijkheid viel mij meteen op. Aansluitend heb ik een heel fijn gesprek gehad

Het resultaat?

Geen idee ;-)! Dat hoor ik nog. Het is sowieso nog onzeker of het programma doorgaat. Het is niet mijn doelstelling om met mijn hoofd op de televisie te komen. Ik wilde het ervaren en ik heb genoten van het leuke gesprek, de sfeer en de Gooische vrouwen spreekkamer. Trots ben ik dat mijn website eruit is gehaald en als zeer positief is ervaren. Daar ga ik voor: meer positiviteit!

Oproep van RTL4.

Voor een nieuw RTL4 programma zijn wij opzoek naar mensen die problemen hebben met hun schoonfamilie.

Lopen familiebezoeken altijd op een drama uit omdat je schoonmoeder zich met van alles bemoeit? Of is het juist de schoondochter die de aanstichter van alle ellende is, omdat ze totaal niets van je aanneemt? Krijg je als schoondochter altijd ongevraagd advies? Mag je als schoonmoeder de kleinkinderen nog maar amper zien?

Dan is dit de kans om het op te lossen! Professionele coaches helpen in een nieuw RTL4 programma om het contact met de schoonfamilie weer te herstellen.

Surf naar rtl.nl/schoonfamilie of mail naar schoonfamilie@endemol.nl en geef je op.

Zou jij meedoen? Leuk als je onderstaand een reactie achterlaat.

 

 


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

 • Proficiat Marian!!
  Goede afspraken zijn wel van groot belang. Ik ken een aantal personen die meededen op tv(niet voor endemol) en verschillende zaken waren totaal uit hun context gerukt door verschillende zaken uit de opname’s eruit te laten, een ander iemand uit de medische sector verwachte dat ze veel uitleg mocht geven maar was dan weer enkel een zinnetje.. Anderzijds zijn er toch wel heel goeie programma’s waar ik chapeau tegen zeg en waar wij als kijkers veel kunnen van leren! Anderzijds dan weer is het mijn persoonlijke mening dat sommigen kandidaten zo kwetsbaar zijn dat ze eig door anderen zouden mogen beschermd worden .Als het doorgaat, alvast veel succes!!

 • Ik heb momenteel geen schoonmoeder maar wat een enorm leuke ervaring voor je! Je lijkt me er heel geschikt voor:) In ieder geval al gefeliciteerd met het feit dat ze contact met je zochten, daar mag je terecht trots op zijn:)

 • Ik zou NOOIT meedoen, dit soort zaken hoeft voor mij op TV, dat is privé en los je dus ook privé op.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >