Prijs! Heb jij gewonnen?

Altijd al iets willen winnen? Wie niet! Kans maken op een mooie prijs is altijd leuk.

Daarom kun je bij Justbeyou.nl elke maand gratis kans maken op een prijs.

En vanavond maak ik de winnaar bekend…

Ik red het wel

Een single moeder die na haar scheiding de weg zoekt naar innerlijke rust. Na haar sprong in het diepe onderzoekt ze alle aspecten van haar leven. Wie is ze, wat wil ze, maar vooral: waar staat ze voor?

Dan besluit ze dat het tijd is om haar bindingsangst overboord te gooien. Ze maakt een ontdekkingstocht in ‘het land der singles’ en merkt dat dit zo makkelijk nog niet is. Met veel humor en doorzettingsvermogen ontdekt ze uiteindelijk dat ze zelf de brug naar haar eigen vrijheid is.

Om kans te maken op het boek kon je ons vertellen om welke reden jij het wel redt.

De winnaars van het boek zijn:

De winnaars zijn gekozen met random.org.

Elsbeth schreef:

Ik red me wel! want na het overleden van al mijn familie moeder, vader & broer dacht ik dat ik nooit uit dat zwarte gat zou komen, Niemand weet wat ze h=met je aanmoeten in het begin…maar dan opeens kom je erachter dat je een dag niet gehuilt hebt, en weer kan lachen. Ik red me wel. ik zal zorgen dat mijn familie trots op mijn kan zijn. ook mededankzij de online cursus van marian zeg ik; negatieve energie eruit en postitieve energie weer inademen. er is altijd wel wat om voor te leven… Ik red me wel! erkomt altijd wel weer iets mooi op je pad, hoe zware donker wolker er ook komen overdrijven ….geef nooit op! tja, ik red me wel ;) …

Werner schreef:

Ik red het wel,

ik maak me soms druk om wat anderen te vertellen hebben. Ik maak me soms druk dat mijn vader een echte door en door zwartdenker is. Als hij zegt het ziet zwart, probeer hem dan niet te overhalen omdat je het wit ziet en waarom je het wit ziet, want dan krijg je eindeloze discusies.

Ik woon nu sinds een paar jaar alleen maar met vallen en opstaan. Ik lees een heel inspirerend boek van Inge Rock: Je wordt wat je denkt. Ik heb er al veel van opgestoken en het gaat al een heel stuk beter. het gaat ook nog altijd met vallen en opstaan, maar ik ben mezelf er nu van bewust dat ik een keuze heb, tussen negatief of positief denken. Dat ik anderen niet hoef te overtuigen van wat ik doe, of hoe ik het doe. Zolang het maar goed voelt voor mij en dat ik er maar geen mensen mee kwets.

Ik ben nog steeds zenuwachtig als er iets nieuws in mijn leven komt, ik denk nog steeds teveel na en pieker soms nog te veel. Maar omdat ik nu veel bewuster ben geworden dat ik zelf de keuze kan maken tussen negatief en positief denken, dan weet ik dat ik het red.

Het kost me misschien nog veel tijd en het vraagt misschien nog veel inspanning van mezelf, maar ik voel nu dat ik op het juiste spoor zit. het voelt veel beter en ik weet dat mijn moeite en energie beloont zal worden. Wanneer weet ik niet, maar het zal het wachten meer dan waard zijn.

Astrid schreef:

Ik red het wel….altijd geweten. Soms het geloof erin wel even kwijt geweest.
Door ervaringen in mijn jonge jaren een enorme muur om mezelf heen gebouwd. Heel ver weg van mezelf geweest.
Vreselijk…terugdenkend aan de tijd dat ik mezelf helemaal was verloren. Jarenlange strijd…diverse opnames in de psychiatrische instellingen, therapieeën, medicatie etc.
Ik was ziek!!!! En moest er maar mee leren leven.
Nooit geloofd dat ik ZIEK was. Nu jaren later weet ik wel beter. Hooggevoelig, das heel wat anders….Mede door mijn stressvolle verleden op 40 jarige leeftijd een hartinfarct gehad. Maar was mijn tijd niet. Dankzij mijn allerte dochter kon er op tijd gehandeld worden.
Na een aantal maanden van bijkomen een opleiding begonnen waarvan ik nu kan zeggen dat ik eindelijk mijn passie heb gevonden…Over een aantal maanden start ik mijn eigen praktijk….Wie had dat gedacht????
Maar weinige…maar IK, IK heb het altijd geweten.
Mijn innerlijke stemmetje heeft me op dat gebied nooit in de steek gelaten. Ik kan NU in de spiegel kijken en hardop zeggen IK (wij, mijn dochter en ik) redden het wel….Alles komt goed, als je altijd maar het geloof in jezelf vasthoud, al is het maar een heeeeeeeeeeel klein beetje……

Bedankt voor de reacties en jullie verhaal.

Gefeliciteerd met jullie prijs! Graag ontvang ik nog jullie adres zodat ik de boeken kan toesturen.

 


Tags

ik red het wel


Misschien vind je dit ook leuk:

Prijs! Heb jij gewonnen?

Prijs! Heb jij gewonnen?

Ik red het wel!

Ik red het wel!
 • Ik ga er vanuit dat je dan een mooi verjaardagskado hebt morgen!

  Alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een hele fijne dag gewenst.

  Warme groet, Marian

 • elsbeth schreef:

  misschien krijg ik hem dan morgen binnen? dan ben ik namelijk jarig en dat zou een mooi kadoo zijn 😉 maar dinsdag is ook goed hoor hihihi. bedankt lieve marian

  xx els

 • Ik heb gisteren de boeken op de post gedaan. Veel leesplezier!

  Warme groet, Marian

 • Werner schreef:

  Hoi Marian en Beste Lezers,

  Ik ben heel blij en voel me vereerd om dagelijks mijn geest te kunnen voeden met positieviteit. Het is een hele mooie manier van leven met de juiste ingesteldheid. het is misschien niet altijd even gemakkelijk en met veel ups en downs. Maar ik heb er een gewoonte van gemaakt om dagelijks naar deze blog te komen en te kunnen lezen dat er toch nog mensen zijn die dezelfde ingesteldheid hebben en elkaar willen helpen en steunen. Daar kan ik heel erg blij van worden 🙂 🙂 🙂

  Het is dan ook mijn motivatie geworden om hier mee door te gaan zolang mogelijk.

  Dank je wel Marian en beste lezers voor het mee delen van zoveel moeilijke maar ook goede dingen.

  Samen Staan we sterk!!!!

  groetjes,
  werner

 • elsbeth schreef:

  Ik ben heel blij dat ik het boek gewonnen heb, kan niet wachten om het te lezen….
  groetjes elsbeth

 • astrid schreef:

  heel leuk dat ik met mijn verhaal dit boek heb gewonnen. ik ben er heel blij mee.
  marianne jij ook bedankt voor het delen van zoveel moois via je site….ik kom er elke dag eventjes kijken 🙂

  • marian schreef:

   @Rinske, dank je wel voor het beschikbaar stellen van je boeken voor deze mooi actie en daardoor de mooie verhalen die op het blog zijn verschenen. En natuurlijk bedankt voor je compliment.

   @Astrid, gefeliciteerd. Mail je mij nog even je adresgegevens zodat ik je het boek kan opsturen. Ik wacht even totdat ik alle adressen hebt verzameld zodat ze gezamenlijk de deur uitgaan. En wat leuk dat je elke dag even komt kijken en ik waardeer het wat je schrijft. Daar doe ik het voor ;-).

   Warme groet, Marian

 • Gefeliciteerd! Heel mooi om te lezen dat er zoveel mensen met mij zijn die sterker uit moeilijke tijden zijn gekomen.
  Ik denk dat coaches als Marian daar zeker hun steentje aan bijdragen, daarom ook voor Marian: bedankt voor je positiviteit en het delen van vele wijsheden:)

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >