Een kleine moeite, een groot gebaar…

Soms is iets helemaal niet zoveel moeite maar heeft het op een ander een groot effect. En dat is een kaartje sturen maar vergeet jij ook steeds om naar de brievenbus te gaan?

Ik heb thuis een doos vol met ansichtkaarten en dan schrijf ik ze en dan blijven ze hier een week (als het geen weken zijn) staan om vervolgens te verdwijnen want versturen is dan geen optie meer.

Van de week belde mijn vriendin met een ontzettend triest verhaal en ik was zo onder de indruk. Ik wilde haar gewoon laten zien dat ik aan haar dacht en zij heeft ook facebook, twitter en whatsapp maar het is zo onpersoonlijk.

Een kleine moeite, een groot gebaar

Ik heb een kaart aangemaakt op greetz.nl. Gisteren gedaan en inderdaad vandaag netjes bezorgd. Dit claimt greetz ook. Voor 18.00 uur gemaakt de volgende dag bezorgd.

En dan krijg ik vandaag een sms:

“pfff! Wat lief zeg een kaartje van een stel lieverds. Wat een emotioneel! Wat lief. Dankjewel! X”

En dan weet je ineens weer waarvoor je het doet! Voor steun en liefde aan je medemens. 

Nu zie ik ook dat ze een app hebben voor op je telefoon dus deze heb ik meteen gedownload en ik ben weer adressen aan het verzamelen.

De adressen komen ook in mijn telefoon te staan zodat ik heel eenvoudig een kaart kan sturen.

Ik voel me goed doordat ik weer een klein beetje tot steun kon zijn in een moeilijke tijd.

Wil jij ook online kaarten versturen?

Kijk dan eens op greetz.nl voor meer informatie. In 4 stappen eenvoudig een kaart gemaakt. Je kan ook zelf een kaart maken en/of een foto uploaden. Heel veel mogelijkheden.

Verstuur jij kaarten?

Zo ja, doe je dit dan ook online? En van welke dienst maak jij gebruik? Leuk als dit wilt laten weten door hieronder een reactie achter te laten.


// ]]>


Tags

greetz, greetz.nl, online kaart maken


Misschien vind je dit ook leuk:

 • Ik stuur regelmatig via liefs.nl een kaartje naar personen die mij dierbaar zijn.
  Soms een blijk van waardering maar ook iemand een bemoediging te geven.
  Je kunt er een leuk gedicht bij versturen en dat vind ik echt leuk.
  Je stuurt het naar de mail van de betreffende persoon en het kost helemaal niks
  Groetjes Ria

  • marian schreef:

   Hoi Ria,

   Deze site ken ik nog niet. Ga ik zo meteen even naar kijken, leuk! Dank je wel voor je reactie.

   Warme groet, Marian

 • Mascha van der Beek-Roe schreef:

  Kaarten zijn altijd bijzonder geweest. Een kleine boodschap kan soms ervaren worden als een giga gebaar. Een stukje liefde in een envelopje. Wat kan nog leuker zijn? En vergeet Valentijnsdag niet! Niet alleen voor je geliefde partner or partner to be maar….. wat dacht je van de over buurvrouw die altijd de katten eten geeft als jij niet thuis bent. Tis maar een idee.

 • Inderdaad heel makkelijk die app!
  Wil het idd ook nog al eens vergeten om een geschreven kaart op de post te doen omdat ik geen postzegel heb of vergeet om ‘m mee te nemen om te posten.
  Maar omdat tegenwoordig een handgeschreven kaart of brief steeds “zeldzamer” wordt gaat daar toch nog steeds mijn voorkeur naar uit. Zorgvuldig kaarten uitzoeken in de boekwinkel en dan tegen een kaart aanlopen die precies bij een persoon past. Terwijl je voor die persoon helemaal geen kaart wilde kopen op dat moment. Ik kan er echt van genieten om iemand onverwacht een kaartje te sturen zonder dat er altijd een gelegenheid voor moet zijn. Dit geldt ook voor kleine cadeautjes. De voorpret als ik tegen iets aan loop, het geven of opsturen en de dankbaarheid die je terug krijgt van de persoon die het mag ontvangen geeft mij heel veel energie.

 • Ik ben een echt kaartenmens. Ik verstuur mijn kaarten via Greetz, of koop ze zelf en dan van thuis uit. Als ik het via Greetz doe is het in 95% van de gevallen wel weer een eigen ontwerp dat ik dan in PS heb gemaakt, zo maak ik elke kaart persoonlijk…

 • Handig zo’n app! Ik ben er ook zo één, die altijd vergeet de kaartjes op de post te doen. (ben al blij dat ik mijn fakturen online kan versturen ;)). Dit is een goed idee. Thanks!

 • Nicoline schreef:

  Zo superhandig om even snel een kaartje te sturen. Alle verjaardagen erin vastleggen en je krijgt automatisch een berichtje. Helemaal top!

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.